7 Eylül 2016 Çarşamba

7 Eylül 2016 - Astrolozi


Ay, bugün de tümüyle Akrep burcunda ilerleyecek; irade ve güç gerektiren her konu için bizi destekleyecek bir görünüm. Olaylar karşısında kararlılık gösterebilir, tutku ve ihtiras duyguları ile hareket edebiliriz. Vergi, sigorta, kredi gibi kamusal işleri ele almak adına uygun bir transit.

08:19'da Güneş ve Pluto arasında üçgen bir açı netleşecek; 3 - 4 gündür etkisi altında olduğumuz gibi bir kaç gün daha bizi destekleyecektir. Güç, kararlılık, kazanma hırsı, derin kavrayış ve anlayış verecektir. Riskli yönü aşırı merak ya da fanatiklik olabilir. Araitırma, inceleme, deneme yapmak için mükemmel bir fırsat. İnsanlarla olan ilişkimizde gücümüzü gösterebileceğimiz ve diğerleri üzerinde güçlü etkiler bırakabileceğimiz günler. Bizleri neyin motive ettiğini anlamak, yaşamımızda ne gibi önemli değişimler yapmak, hangi bölüme nasıl bir form vermek gerektiğini açık ve net olarak tesbit edebilir ve kolayca yapabilecek gücü bulabiliriz.

14:33'te ise Venüs ve Satürn ılımlı açısı netleşiyor; bu açı da bugün ve yarın etkili. İlişkileri akıl yönlü değerlendirerek ciddiye almamızı, sadakati fısıldayan bir transit. Sevdiklerimiz için fedakarlıklardan kaçmayabilir, sosyal konumlara, ikili ikişkilere, arkadaşlıklara akılcı ve pratik kazandırıcı çözümler bulabiliriz. Meslek, iş, çalışma imkanları alanlarında düzenleyici, abartmadan, akıllı şanslar verebilir. Ciddiyetle ele alarak pürüzleri, gereksiz yükleri abeslikleri düzeltme imkanı oluşabilir. Ciddi, anlamlı, uzun süreli ilişkiler başlayabilir ve ilişkilerimizden çeşitli dersler çıkarabiliriz.

14:45'te Ay ve Chiron arasında oluşacak üçgen açı yardımıyla olaylara olgunluk ve bilgelikle yaklaşabilir, iletişim sayesinde, konuşarak, muhabbet ederek diğerlerine tecrübelerimizle destek olabiliriz. Çeşitli eksikliklerimize, yanlışlarımıza onarıcı çözümler oluşturabilir, hatalarımızdan dersler çıkarabiliriz. Sağlık açısından da olumlu bir transit olduğundan iyileştirici etkileri altında olacağız.

19:38'de Ay ve Merkür arasında kesinleşecek diğer bir ılımlı etkileşim sayesinde iletişim trağimizde artış olabilir. Zihizsel olarak aktif olmamız, çeşitli konularda fikir yürütmemize neden olabilir. Bazı konular tekrar açılabilir ve çeşitli haberler duyabiliriz. Yaşam bu saatte hızlanabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder