15 Eylül 2016 Perşembe

15 Eylül 2016 - Astrolozi


Yeni güne Ay'ın Kova burcunda seyri ile giriyoruz; 05:22'de ise Balık burcuna geçiş yapacak. 16 Ey'lğl'de Balık burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması etkisine ise iyiden iyiye girmiş oluyoruz. Bu etki altında şefkat ve merhamet enerjilerinde artış olabilir; sezgilerimiz yüksek çalışabilir. Fiziksel enerjimiz düşük olabileceği gibi, yaşamı sanki tül bir perdenin ardından seyrediyormuş hissine kapılabiliriz. Duygusal iniş ve çıkışlar bizleri kolayca gözyaşlarına boğabilir. Etrafımızda gelişen olaylardan çok çabuk etkilenebiliriz.

11:26'da Güneş ve Chiron karşıtlığı netleşiyor; bir kaç gündür etkisi altındayız; bugün ve yarın da devam edecek bir enerji. Hatalar, geçmiş olumsuz tecrübeler, eksik yanlarımız çok daha fazla içimizi burkabilir. Sağlık açısından da olumsuz etkiler verebilir; sağlık görevlileri ile yolumuz kesişebilir. Bu etkiyi olumsuzluk ya da karamsarlık olarak kullanmamak yerine, yaralı olduğumuz yönlerimizi telafi edebilmek amacı ile dersler çıkarabileceğimiz bakış açıları ile kullanmak çok daha yararlı olacaktır. Aksi halde yaşamlarımızda eksikliğini hissettiğimiz her konu, enerjimizi fazlasıyla düşürebilir.

22:45'te Ay ve Neptün kavuşuyor; Balık burcunun etkileri daha da pekişiyor. Duygusallığımızla başımız derde girebilir; kolayca diğerlerine inanabilir, fazla hayalperest davranışlar içinde olabiliriz. Özgüven eksikliği ya da endişeler kafamızı yorabilir. Karşılıksız yardım yapabileceğimiz fırsatlar ve manevi, psikolojik çalışmalar adına çok uygun bir akşam denebilir. Aldanışlara, kandırılmaya da açık olacağımız saatler de diyebiliriz.

23:25'te ise Ay ve Satürn karesi kesinleşiyor; dolayısı ile Satürn ve Neptün karesi aktif. Hayalkırıklıklarına kolayca neden olabilecek durumlar oluiabilir. Beklentileri düşük tutmakta, hedefler konusunda gerçekçi davranmaya ihtiyacımız var. Çok kolay karamsarlığa düşebileceğimizden, enerjimizi düşürmemeye özen göstermeliyiz. Onaylanmıyormuş, sevilmiyormuşuz tarzında duygular rahatsız edici olabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder