12 Ekim 2013 Cumartesi

12 Ekim 2013 - Astrolozi



                                        

Güne Ay'ın Oğlak burcunda ilerlemesi ile başlasak da, sabaha karşı 03:04'te Ay boşluğa giriyor, taa akşam 20:59'ta Kova burcuna geçene kadar da boşlukta kalacak.. Netlik istediğimiz tüm girişimler havada kalabilir; daha önce çok bahsettik, lütfen elinizde biriken eski işlere ağırlık verin.. Boşluğa girmeden önce Ay, Güneş ile  Jüpiter karesine, gece yarısının ardından sert açılar yapacak, neyse ki hızlı hareket ediyor, yani çabuk açılacak bir T-kare oluşacak. Bu görünüm ilişkilerde gerginliklere, hareketlerde abartılara yol açabilir, bazı ufak detaylara dikkat edilmezse krizler yaşanabilir,özgürlük isteği ve kendine güven artacaktır. Bunun abartılı olması problem demektir. İyi ki uyku saatlerine denk geliyor, az hasarla atlatabiliriz. 

Bu Ay'ın son dokunuşu olduğundan ve de bugün Güneş ve Jüpiter arasındaki karenin kesinleşmesinden ötürü, gün genelini bu enerji yayılacaktır. Bugün lütfen yargılamada ve hareketlerimizde aşırıya kaçmamaya özen gösterelim. Kendimizi çok fazla iyimser ve şanslı hissedebiliriz; bu kendine güven çoğu işte tedbiri elden bırakmamıza neden olacaktır. Tüm sınırlar bize dar gelebilir; hırs ve özgürlük isteği, macera özlemi tavan yapabilir. Beklentiler de yükseleceğinden, höşgörü ve sabırlı olmayı denemeliyiz. Risk içeren tüm girişimlerden birkaç gün uzak durmakta fayda var; kumar oynamanın en yanlış zamanlarından biri. Ayrıca unutmayalım ki ego ve gurur da aynı oranda şişecektir; otorite figürlerine karşı pek hoş enerjiler değil bunlar. Eğer bu tarz insanlardan talepleriniz var ise, geri tepebilir.. Bunların yanında, çok harcamak, çok yemek, içmek, tensel zevklere aşırı düşkünlük de görülebilir.. Lütfen tatil başlangıcında kendinize eziyet etmeyin ve hep dengede kalmayı deneyin..

Akşam Ay'ın Kova burcuna geçişiyle, bağımsızlık duygusu ve sosyalleşme, idealizm, entellektüellik, özgür düşünce ana başlıkları öne çıkacak. İnsanlara fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışmaktan ziyade, bizimle aynı fikirde olan insanlarla bir arada olmak isteyeceğiz. Polemikten bu saatlerde hiç hoşlanmayabiliriz. Bunun yanında da ilgi odağı olduğumuz anlarda bile insanlara ulaşılmaz görünmek, insanlarla aramıza mesafe koymak oldukça kolay olacaktır.  Zihnimiz devamlı yeni fikir ve kavramlarla oyunlar oynayabilir ve bu da bazı durumlarda ortamlardan uzaklaşmış görünmemize sebep olabilir.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder