26 Ekim 2013 Cumartesi

26 Ekim 2013 - Astrolozi





Dün gece 23:30 boşluğa giren Ay, saat 19:11'de Aslan burcuna girene kadar bu hareketine devam ediyor. Duygusal, çekingen, ortamlardan ve başkalarının ruh hallerinden etkilenmek oldukça mümkün. Netlik aradığımız girişimlerden uzak durmakta fayda var, zira Merkür retrosu da oldukça etkin..

Gün boyunca dünden kesinleşen Güneş ve Neptün olumlu açısının etkileri devam ediyor. Sezgilerimiz oldukça açık; bilincimiz genişleyebilir ve beş duyumuzun ötesindeki enerjilere karşı alıcı duruma geçebiliriz. Büyük bir huzur, dinginlik ve sevinç duymak da mümkündür. Kendimizi doğaya ve Tanrı'ya yakın hissedebileceğimizden, dua etmek ruhani ritüeller yapmak için uygun bir gün olacaktır. Oldukça yaratıcı, üretken ve esin dolu olabiliriz. Estetik takdirimiz artabilir ve tüm sanatsal çabalarımız olumlu sonuçlanabilir. Başkalarına yardım etmek ve insani yardım çalışmalarına katılmak isteyebiliriz. Romantik ve hassas olabileceğimiz gibi, değerlerimiz ise çok daha duygusal ve ruhsal olacaktır. Ne kadar geniş kapsamlı ya da ruhani olursa olsun, soyut kavramlaral ve teorilerle kendimizi çok daha rahat hissedeceğimiz bir gün olacak.

19:11'de Ay Aslan burcuna geçeceğinden, gün içindeki hislerin yerini yavaş yavaş liderlik özellikleri ve mağrurluk alabilir. Evet çok sıcak olabiliriz, kişiliğimizin gücü insanları çekiyor olabilir. Ancak akşam saatlerindeki Ay ve Güneş arasındaki sert kare, ego sınırlarını zorlayabileceğimize ve kadın - erkek, otorite figürleri olan ilişkilerimizde tersliklerle karşılaşabileceğimize işaret. Eleştirilmek Aslan burcunun hoşuna gitmez, hemen kendimizi geri çekmek isteyebiliriz. Bu etkilerin yükselttiği duygusal tansiyon önce dış görünüşte fark edilebilen sert bir enerji verecektir ve insanlarla olan iletişimimizde davranışlarımız gerginleşebilir. Alınganlık her zamankinden daha fazla olacaktır. Bazı ufak problemler dikkat edilmezse krize dönüşebilir; kendimizi haklı görmek, hakkımızın yenildiğini düşünmek ve olanları hak etmediğimizi düşünmek en büyük tuzaklarımız olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder