4 Ekim 2013 Cuma

4 Ekim 2013 - Astrolozi



Photo by Şefkat Değer

Cuma gününe boşlukta ilerlerken giren Ay, saat 05:59'da Terazi burcuna geçiş yapacak. Bugünün ana başlıkları, tarafsızlık, uyum, denge, güzellik ve romantizm.. Nazik ve tatlı olmak, etrafımızdaki insanları memnun etmeye çalışmak, sıcak ve etkileyici davranışlarımız, bizi seven ve hayranlık duyan insanlarla çevreli olabilmemize neden olabilir. Haksızlık karşısında ise tam bir savaşçıya dönüşebilmek oldukça mümkün, hatta kendini savunamayayn insanların kahramanı bile olabiliriz bir anda. İyi bir dinleyici olmak bizi bugün iyi bir sırdaş yapabilir.. Bu etkiler, haftanın son günü iin oldukça güzel gelebilir ama..... sadece günün ilk yarısında.. İkinci yarıda bir canavara dönüşmek kolaylaşacaktır, özellikle akşam saatlerinde..


Ay, biliyoırsunuz, yarın Yeni a'y'a hazırlanıyor yani balzamik fazda bugün.. Yalnız kalmak isteyebilir, kendimizi ihmal edebiliriz. Başkalarına yardım isteği, evrensel idealler öne çıkabilir. Kendimize güvenimiz, yön kaybedişlerimiz ve kararsızlıklarımız ki Ay Terazi'de iken oldukça mümkün. Bir de üzerine üstlük, akşam saatlerinde bu balzamik Ay, Uranüs'e karşıt ve Pluto'ya kare yapacak. Ne diyeyim işte Yeni Ay etkisi de başlamışken, oldukça dikkatli olunması gereken gökyüzü hareketleri yine sahnede. Duygular oldukça hassas, beklenmedik şekilde değişiveren akıl, duygu çekişmesi, malum kararsızlıklar içinde uçuk hareketlere neden olabilir. Tabii artık Yeni Ay da çok yaklaştığı için bu etkiler 15 gün boyunca da hissedilebilir. Konuşmalara, ilişkilere duygular çabucak karşabildiğinden, bir de bakarsınız ki sohbetler tartışmaya dönüşmüş.. Birden bire bizi üzecek bir haber veya tam tersine bizi havalara uçuracak bir oluşla karşılaşabiliriz. Durum lehimize de, aleyhimize de olsa tepkiler olumsuz olacaktır. İçimizden sürekli bir ses, tutklu olduğumuzu fısıldayabilir kulağımıza, bizler de bu sese yenilmemek için isyankar davranışlar sergileyebiliriz. Fazla duygusallıktan kaçınmamız gerek bence, bazı alışkanlıklarımızı, bağlılıklarımızı bırakmak zorunda kalabiliriz, bu olaylara tanık olurken arkadaki büyük resmi görmekte fayda var. İstemediğimiz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuş hissi ağır basacağından, kendimize karşı dürüst ve duygularımızı kabul eder bir tutuma girersek o zaman zorlanmayız. Aksine kendi içimize uzanıp, hoopp neler istediğimize bir bakabiliriz. Bu bir duygusal analiz süreci bence. 

İşte size Yeni Ay özeti.. Hem ister hem de değişimden korkarız, bu ne çelişkidir?? Hayır diyor gökyüzü öyle yağma yok.. Bir gelişme kaydedebilmek için değişimi kabul etmelisin ve kararsızlığı bırakmalısın. Dengeler belli, gel sen bu terazinin kefelerini şaşırtma ve direnme, içindeki dengeye sahip çık, değişimi kabullen ve bayatlamış düzenine artık dur de.. Terazi'nin emrettiği gibi öncü ruhunu değişim yaratma gücünü kullanalım ve içimizdeki dengeyi yani duygu ve mantığımızı orantılı çalıştıralım, açılar sert dönemeçlere işaret etse de, adımlarımızı dikkatli atarsak, inanın hiçç problem yok..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder