14 Ekim 2013 Pazartesi

14 Ekim 2013 - Astrolozi


                                   

Ay haftanın ilk gününe Kova burcundaki hareketiyle giriyor. İnsanlarla bağ kurmayı tercih edeceğimiz, ancak polemikten hoşlanmayacağımız, özgür düşünceye önem vereceğimiz bir gün.. Diğer insanların kaçırdığı noktaları yakalamakta üzerimize yok.. Olaylara farklı açılardan bakabilen zihnimiz bugün olağandışı çalışacaktır. Kova'nın yönetici gezegeni Uranüs, birdenbire gelen içgörü ve esinlerin şimşeklerini çakabilir. Alışılmadık fikirlere olan tutkumuzu paylaşabilecek insanlarla birlikte olmaktan zevk alabiliriz. Yenilikçi ve ilgi çekici derecede eksantrik olabilmek de tabii ki bugün mümkün..

Sabah erken saatlerde Ay, Güneş ile harika pırıl pırıl bir görünüme girecek; işte bu hoş transitlerden biri. Kendimizi fizik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi bir zaman dilimi. Sonuçta diğer zamanlara göre daha fazla kazançlı çıkmak kaçınılmaz. Karşı cinsle ve otorite ile olan ilişkiler, arkadaşlıklar ve sevgi adına güzel gelişmeler yakalanabilir. Sabahtan öğleye kadar sürecek bu saatlerin değerini bilmek gerek..

Akşam saatlerinde ise Ay, Mars ile karşıt duruma geçecek. İşte bu uyumsuzluk enerjisi veren, zıt duygular arasında iki uca çekiş veren ve kısa sürede önemli problemler yaratabilecek bir enerji. Ayrıca Mars artık Aslan burcunu terketmeye hazırlanıyor biliyorsunuz, o yüzden Aslan burcunun son derecelerinde bugün hem de şu meşhur Regulus sabit yıldızı ile kavuşumda.. Regulus, tutkudur, uyanıklıktır, liderliktir, en önemlisi güçtür, özellikle Mars ile beraberliklerinde kişiye konumu sebebiyle tehlike arz edebilir. Der ki, intikam, ihtiras.. bunları bir kenara bırak.. işte o zaman güç sendedir.. İşte oyüzden akşam saatleri kolaylıkla sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar vererek işlerin karışmasına, düzgün giden dalgaların aniden ters dönmesine ve büyüyerek bizleri de içlerine almasına yol açabilir. Fiziksel efor sarfetmek, topraklama için çıplak ayakla dolaşmak, duş almak veya rahatlatıcı yoga, meditasyon çalışmaları bu akşamın etkilerini yumuşatmak için denenebilecek yollardır..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder