3 Ekim 2013 Perşembe

3 Ekim 2013 - Astrolozi



Painted by Banu Damcı
Ay Başak burcundaki hareketine bugün de devam ediyor. Başak burcu, verimlilik, iş, hizmet,temizlik, saflık, bakirlik özellikleri ile birlikte hizmet eden, çalışani didinen ve akılcı biçimde fedakarlık yapmaya açık bir karakter sergiler. Bugün de başkalarına yardımcı olmak, mükemmellik peşinde koşmak ve işe yaramak oldukça önemli olacak. Karmaşık işleri, toprak grubunun özelliği olan pratikliğimizle kolaylıkla basitleştirebiliriz; eğer aksaklık görüyorsak, hemen iyileştirme yoluna gidebiliriz. Akılcı ve verimli özelliklerimizi bugün çok kolay, hatta biraz duygularımızdan kopuk da görünebiliriz. Bugün sindirim ve arıtım sistemimize, kısaca bağırsaklar ve boşaltım organlarımıza dikkat edelim.. 

Sabah saatlerinde Ay ve Jüpiter arasında olumlu bir açı var. Evet gökyüzü hareketleri biraz tehlikeli ama bu sabah, bu kısa zaman aralığı grup aktiviteleri, yardımlaşma, destek verme, birbirimizi anlayarak yapılacak çalışmalar, iş ve eğitim ile ilgili girişimler herkese yarar sağlayabilir. Özellikle pazarlama, halkla ilişkiler gibi ikna etme gerektiren bir işte çalışıyorsanız bu sabahtan yararlanmalısınız. Öğleden sonra da Ay'ın Venüs ile olumlu bir açısı daha var. Bazı şeyleri düzeltmek, sevgiyi hissetmek ve duygulara yeni bir soluk kazandırabilmek adına güzel bir görünüm. Dostlarla bir arada olmak, alışveriş ve kendimize bakım yapmak, özel olduğumuzu hissetmek günün ilk yarısında mümkün.

Evet bunlar günün iyi taraflarıydı, şimdi gelelim madalyonun öteki yüzüne.. Güneşin, dün yaptığı Pluto karesinin etkileri daha bitmemişken, bugün de Uranüs karşıtlığı kesinleşiyor.. Evet dün bu konudan bahsettik; umuyoruz ki yukarıda bahsettim Ay'ın, iyicil gezegenlerle yapacağı olumlu açılar durumları bir nebze kurtarsın. Bu günlerde otorite figürlerini memnun etmek pek kolay olmadığı gibi, ilişkilerde taşlar yerlerinden oynayabilir. Çevremizdekilerin bizden beklentileri bu transitte çok olur ve iyi yapmadığımız iş hakkında bizden hesap sorabilirler. Ayrıca bu enerji yoğunluğunda kazalara sebep verecek durumlar fazlasıyla ortaya çıkabilir.  Aslında bu zor T-kare ne kadar olumsuz görünse de, esas işi, o ana kadar dikkate almadığımız ve ortaya koymadığımız kendimizle ilgili durumları ortaya çıkarabilmektir. Bunlar genellikle rahatsız edici oldukları için tarafımızdan hep üzeri örtülmeye çalışılmıştır. İşte bu tip duyguları keşfetmek için ve bunlarla yüzleşmek için iyi bir zamandır. Burada önemli olan neyi isteyip istemediğimize iyi karar vermek ve Ay'ın Başak'taki hareketi yardımıyla bu konular üzerinde titizlikle sistemli bir şekilde çalışabilmektir. Pratiklik ve düzenli, bilinçli hareketler, hayatımızdaki düzgün gitmeyen şeyleri onarabilmemizi, belki de toptan değiştirebilmemizi sağlayacaktır..Evet gökyüzü bunları söylüyor, ancak harekete geçmek ya da geçmemek bizlerin özgür iradesi; bu zorlu açılar Kuzey ve Güney Ay Düğümlerine harika gülücükler atıyor. Her ne yaparsak yapalım, bunlar tamamen kadersel olaylara neden olacaktır.. İster kaderinizi yeniden yapılandırın ya da ister kaderinizin eskisi gibi gitmesine izin verin.

Aaa unutmadan, Ay 21:57'de boşluğa giriyor. Malum, gece saatleri yeni girişimler ve başlangıçlar için uygun saatler değil..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder