9 Ekim 2013 Çarşamba

9 Ekim 2013 - Astrolozi




Ay tüm gün Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Hayat çok olumlu ve iyimser bakmaya, mücadele ne kadar uzun olursa oldun, işlerin sonunda kendi lehimize döneceğine inandığımız bir Merkür günü bugün. Oldukça neşeli, hayatın nimetlerinden son damlasına kadar faydalanmak isteyebilir ve yaşam sevinci ile dolu olabiliriz. Hatta sorunlarımızdan bile kaçmak isteyebilir, kendi sıkıntılarımızla bile vakit kaybetmek istemeyebiliriz. Gezip tozmak, eğlenmek, yeni insanlar tanımak, farklı kültürleri araştırmak bize çekici gelir ve bilgiye olan merakımız artar. 
Sabah erken saatlerde Ay, Uranüs ile oldukça olumlu bir açı yapacak; yeni ve değişik bir duygusal heyecana ihtiyaç hissettirici bir transit. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak, kendini bulmak saatleri diyebiliriz. Bu gibi şeylere imkan yoksa enerjinizi kendinizi veya evinizi değiştirmek için de kullanabilirsiniz. Yalnız bu ani hareketleriniz çevrenizdekilerde tedirginlik yaratabilir, aşırıya kaçmamakta fayda var. Hızlı gelişen ani olaylar bizi şaşırtabilir, ilginç fikirler kafamızı doldurabilir. 
Öğleden sonra ise Ay, Güneş ile yine güzel bir açı daha yapacak. Çevremizdeki olaylar yoğun olsa bile, duygularımızı işe karıştırmadan, nötr olarak kalabileceğimiz saatlerdir. Aslında rahat bir nefes alma zamanı da diyebiliriz. En azından duygularımızı kontrol ederek bizi boğmasına fırsat vermeyebilirzi, böylece daha dingin bir halde olaylara konsantre olabiliriz. Arkadaş, grup, otorite figürleri ve erkek-kadın ilişkileri için iyi saatlerdir; özellikle lider konumda olanlar için. Kendi ihtiyaçlarımızı düşünürken başkalarını göz ardı etmeyiz. Bu tarz görüşmeler için olumlu zamanlardır. 
Bu arada unutmayalım Satürn ve Pluto arasındaki olumlu açının da etkisi devam ediyor. Bu etkinin vereceği enerji ile güçlü ve ağır şartlarda, zor çalışmalar yapabilme kapasitemiz artar. Bu durum eskiye oranla daha fazla verimli olmamız demektir. Kendi kapasitemizin sınırlarını tanıma ve kendimizden haberdar olma adına faydalıdır. Limitlerimizi bilince, bilinçli ve kendimizden emin bir şekilde başarıya doğru yürümek daha anlamlıdır, tabii devam eden Venüs ve Neptün karesinin kafa karıştırıcı etkilerinden kendimizi koruduğumuz sürece..

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder