8 Ekim 2013 Salı

8 Ekim 2013 - Astrolozi



Ay güne Akrep burcunda ilerleyerek giriyor. Sabaha karşı Mars ile sert bir kare yapacak. Çok çok erken saatlerde olacağından umarım sizleri etkilemez, zira adeta kavga, gerginlik, alınganlık, münakaşa ve düşünmeden kafa kol girişme saatleri. Bu tarz olayları mıknatıs gibi kendimize çekebiliriz. 07:53'te boşluğa girecek olan Ay'ın son açısı Mars ile olacağından, 15:21'de Yay burcuna girene kadar genel hava elektrikli olabilir. Bu saatlerde ufak kazalara da açık olabiliriz, dikkatli olmakta fayda var, sakin kalmak, netlik arzulanan girişimlerde bulunmamak ve en önemlisi düşünmeden hareket etmemek gerek. Bu zaman aralığında kendimize dert ettiğimiz şeyler gerçekten üzülmeye değmeyen şeyler olacaktır ama tabii bunu görmek de zordur.

Günün ikinci yarısında entellektüellik, idealizm, sınırsız merak ve yardımseverlik öne çıkan ana başlıklar olacak. Enerjik, coşkulu, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmaya yönelik tavırlar bizi ele geçirecek, en önemlisi de olaylara oldukça iyimser yaklaşmak çok kolay olacak. Ay, Venüs ile kavuşuyor, harika.. Bu transitin aşk, arkadaşlıklar, dostluklar için oldukça yapıcı bir etkisi var. Güzelliklerle uğraşmak ve eğlenmek için kaçırılmayacak bir fırsat. Yemek, içmek, sevmek zamanı diyebiliriz, ayrıca maddi şans da getirecektir. Ama lütfen Yay'ın pembe gözlükleri ile görmeyin etrafınızı, çünkü bu kavuşum Neptün'e sert bir açı yapacak. Bu hayalleri ve hafızadaki birikimleri ön plana çıkaracaktır. İnsanı yalan bir hayal dünyası içine düşürerek, ilişkilerde yanlış kararlar, hareketlere neden olabilir. Yanlış yönlendirici bir transit. İnsanların hassasiyetini arttırabilir ve basit şeyleri bile problem haline getirebiliriz.. Gerçekten görmemiz gerekenler yerine, hayal ettiklerimizi görmemize neden olabilir.. İyimserliği abartmamakta fayda var.

Akşam Merkür ve Satürn birlikteliği kesinleşiyor. Bu çalışma alışkanlıklarımızı, sağlık koşullarını, kişisel hijyeni, iş ve mesleki meseleleri etkileyen bir transit. Matematiksel, idarecilik veya sistematik konularla ilgili çalışmalar için uygun bir zaman olacaktır önümüzdeki bir kaç gün. Konuşmalar yönünden de anında uygun kelimeleri bulma, yerinde ve tam zamanında kullanabilme yönünden kolaylık verici olabilir. Disiplin isteyen konularda çabuk çalışabilme rahatlığı vermesi, belli zorlukları aşmak için faydalıdır. Sorumluluk almak için uygun günlerdir. Ciddi mesleki veya çalışma görüşmeleri, sözleşmeleri getirebilir.. Ancak sakın unutmayın, Venüs ve Neptün karesi de aynı zamanda etkili (bir önceki paragraf), fazla iyimserlik tehlikeli sonuçlar, aldanmalar, yanlışlar doğurabilir, dikkati elden bırakmamak gerek..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder