25 Ekim 2013 Cuma

25 Ekim 2013 - Astrolozi




Ay güne Yengeç burcunda ilerleyerek başlıyor; dün geceden oldukça sert görünümlerde bulunduğundan etkisi sabah saatlerinde de devam edebilir. Olaylara ani tepkiler vermeden önce lütfen sakin kalmaya devam edin. Erken saatlerde oluşacak Ay ile Satürn arasındaki güzel üçgen sayesinde zaten sakin kalmak için gerekli sabırı göstermeye müsait etkiler var.. Bu saatlerde duygularımızı kolay kontrol edebilir, hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım içine girebiliriz. Zorluklara daha rahat göğüs gerebiliriz, çünkü bu transit sabretme ve tahammül gösterebilme gücü verecektir. Aynı zamanda kimseye ihtiyaç duymadan tek başımıza tüm değerlendirmeleri yapabilir, işlerimizin üstesinden gelebiliriz. Ancak arkasından gelecek Ay ile Merkür üçgeni ile, malum Merkür geri harekette, düşünceler geçmişe kayabilir; böylece geçmiş tecrübelerden faydalanmak ve şimdiki sorularımıza yanıtlar bulmak adına güzel bir transittir. Eğer önemli ve yoğun bir problemimiz varsa bu saatlerde, saygı duyduğumuz, bizden olgun birine başvurabilir ve bu kişi bize manevi destek ve pratik bir yol gösterebilir. Sevgiyi söyleme veya sevildiğimizi bilme ihtiyacımız artabilir. Duygularımızla mantığımız arasındaki denge kolay kurulabilir.

Gece saatlerinde harika bir kavuşum var; Ay ve gökyüzünün en büyük iyicili Jüpiter kolkola giriyor. Gecenin geç saatlerinde herşeyin yolunda olduğunu hissetmek, endişe ve korku duygularımızdan tamamen uzaklaşmış olmak, kendimize güvenmek, başkalarına ve kendimize karşı daha toleranslı olmak, ters hareketlerden bile rahatsız olmayıp onları iyi nitelendirebilmek, mücadele etmekten uzak durabilmek mümkün. Akıl ve mantık yerine sezgilere ve 6. hisse kulak vereceğimiz bir transit. Biraz kitap bilgilerine kapalı olabiliriz. Ancak insanlarla ilişkilerin iyi olmasına,ve başkalarını anlamamızı, onlarla güçlü duygu alışverişi yapabilmemizi sağlayacaktır. Ancak tam bu derecede Castor sabit yıldızı da bulunuyor. Eğer haritalarımızda bunu tetikleyen başka etkiler de varsa, bazılarımız bilinçli kötülük, yaramazlık yoluna başvurabilir; bu endişe ve korkulardan uzak olma saatleri bize üstünlük hisettirebilir ve zihinsel yaratıcılığımız tavan yapabilir.

Gün boyunca etkili olacak olan Güneş ve Neptün arasındaki harika görünüm de, içimizdeki manevi duyguları yoğunlaştıracağından özellikle sanat ile uğraşanlar için harika bir gün yarısı olacaktır bu akşam saatleri. Tüm gün boyunca da hatta yarın da, ideallerimizi canlandırarak bunları hem daha derin hem daha gerçekçi bir boyutta anlama isteği uyandıracaktır. Ruhsal çalışmalar yapmak, kendi başımıza kalıp tefekküre dalmak için çok uygun bir gün. Bu etki aynı zamanda ilişkilerde romantizm havası yaratmak ve bazı güzellikleri yaşamak için uygundur. Çevremizi daha net algılamak bizim içi kolay olacaktır. Hatta bir şekilde, mistik tecrübeler yaşatacak durumlar da ortaya çıkabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder