6 Ekim 2013 Pazar

6 Ekim - 12 Ekim Haftası ve Burçlar - Astrolozi


Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftaya ortak gelirler hanesinde oluşacak güzel açılarla giriyorsunuz. Maddi destek bulabileceğiniz, kredi, borç, prim, burs gibi girişimleriniz varsa sonuca ulaşabileceğiniz etkiler mevcut. Eş geliri ya da miras konularında iletişimsel gelişmeler, imzalar yaşanabilir. Venüs 5 Kasım'a kadar kalacağı Yay burcuna giriyor; tüm yurt dışı işlerde, medya, internet, hukuk, eğitim, reklam, seyahat konularında destek alabileceğiniz, gelir elde edebileceğiniz, ilişkilerinizin düzgün akacağı süreç bu. Sadece bu hafta ortası, yine bu konularda, önceden de yaşanmış hatalarınızı tekrarlayabilirsiniz; kafanız karışabilir ve maddi konularda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Hafta sonu ise evinizde, otorite figürleri ve kadın - erkek ilişkilerinde dengeler bozulabilir, olayları büyütmeyin..


Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftaya ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da evlilik ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağı etkiler ile giriyorsunuz; bu konularda iletişim trafiği artabilir, net kararlar verilebilir. Venüs 5 Kasım'a kadar kalacağı Yay burcuna giriyor; bu dönemde önemli maddi destekler bulabileceksiniz. Ayrıca, kredi, borç, prim, burs, miras konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sadece bu hafta arası sosyal çevrenizden beklediğiniz destek maalesef gelmeyecek; ayrıca arkadaşlarınız ile borç harç işlerine girmeyin, bu hafta bu konular oldukça riskli. Hafta sonu çalışma ortamında, mevki sahibi kişilerle ya da kadın erkek figürleri arasında iletişimsel aksilikler yaşanabilir, siz iyimserliği elden bırakmayın; planladığınız seyahat, eğitim programında aksilikler çıkabilir, yakın çevreden hastalık haberi alabilirsiniz, iş görüşmeleriniz yoğunlaşabilir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Haftaya çalışma hayatınızda ve sağlık konularında vereceğiniz net kararlarla giriyorsunuz, kişisel bakıma başlayabilir, check-up yaptırabilir, yeni bir yardımcıya ihtiyaç duyabilir, pet almaya karar verebilirsiniz. Bu konularda araştırmacı yanınız ortaya çıkacak, iş arkadaşlarınızla iletişim trafiği artacak, günlük işlerde imzalar atılacak. Venüs, 5 Kasım'a kadar kalacağı Yay burcuna geçiyor; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında gelişmelerin yaşanabileceği bir dönem. Sadece bu hafta ortası, otorite figürlerinden olan ya da kariyer ile ilgili beklentileriniz hakkında kafanız karışabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Hafta sonu çocuklar, eğlence, sanat ve yetenekleriniz ile ilgili maddi harcamalar yapabilirsiniz. Otorite figürleri ve kadın-erkek ilişkilerinde dengeyi bozmamakta, uyumu kaybetmemekte fayda var..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Haftaya bir süredir zorlanma yaşadığınız çocuklar, aşk, ve yetenekleriniz ile ilgili konularda net kararlar verebileceğiniz etkilerle başlıyorsunuz. Bu alanda iletişim trafiğiniz artacak, yeni bir beraberliğe başlayabilir, çocuklarınız ile ilgili bir eğitim kararı verebilir, yazmaya odaklanabilir hatta sevgiliniz ile bir seyahat bile planlayabilirsiniz. Venüs, 5 Kasım'a kadar kalacağı Yay burcuna giriyor. Çalışma veya günlük hayatınızda ve sağlık konularında güzel gelişmeler ve gelirlerin artabileceği bir dönem; kişisel bakım için de çok uygun. Sadece hafta içi bu konularda iletişimsel bazı yanlış anlaşmalar yaşanabilir, gecikmeler olabilir, dikkatli olun, kafanız karışacaktır. Hafta sonu, eviniz ve aileniz ile ilgili iyimserliğinizi test edici olaylar yaşayabilirsiniz, aile büyükleri ve kadın-erkek ilişkilerinde uyum kaybedilebilir, ancak aileniz size destek olacaktır.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Haftaya aileniz ile birlikte ev konusunda vereceğiniz net kararların etkisi ile başlıyorsunuz. Aile arasında iletişim trafiği artabilir, büyüklerinizden fikir danışabilirsiniz. Bir gayrimenkul ile ilgili imza ihtimali yüksek. Venüs, 5 Kasım'a kadar kalacağı Yay burcuna giriyor; aşk, yaratıcılık, eğlence ve çocuklarınız ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağı bir dönem.. Sadece bu hafta ortası bu konularda karar vermeyi ertelemenizde fayda var; bazı yanlış kararlar, hayal kırıklıkları yaşanabilir. Hafta sonu araştırma yapmak, kendi içimize dönmek, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yakın çevreden, otorite figürleri veya kadın-erkek ilişkilerinde dengeniz bozulabileceği olaylar yaşanabilir; iyimserliği elden bırakmamakta fayda var..

Başak Burcu ve Yükselen Başak
Haftaya bir süredir zorlandığımız komşular, kardeşler, iletişim, eğitim, ulaşım, medya, internet ve seyahat konularında alabileceğiniz net kararlar etkisiyle giriyorsunuz. Bir seyahate çıkabilir ya da yukarıdaki konularda bir girişime imza atabilirsiniz. Venüs 5 Kasım'a kadar kalacağı Yay burcuna geçiyor; eviniz ve aileniz ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir dönem. Yeni bir ev ya da ev için alışveriş konuları gündeme gelebilir. Sadece hafta arası aile büyükleri ile aranızda rekabetçi bir ortam oluşabilir ve taşınma fikri varsa, yanlış kararlar verebilirsiniz. Hafta sonu sosyal çevreniz ya da sosyal hayatınız ile ilgili harcamalarınız artacak, aman dikkat.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Haftaya maddi gelirler konusunda net kararlar verme belki yeni bir pozisyona imza atma olasılıkları ile başlıyorsunuz; geliriniz ile ilgili iletişim trafiği artacak, bazı belgelere imza atabilirsiniz. Venüs, 5 Kasım'a kadar kalacağı Yay burcuna geçiyor; komşularınızla, yakın akrabalar ile ilişkiler yoğunlaşabilir, yeni bir eğitim, seyahat planı ya da yeni bir araba / iletişim cihazı almaya karar verebilirsiniz. Sadece hafta içi yukarıdaki konularda bazı bürokratik şartlar kafanızı şaşırtabilir, hataya neden olabilir. Yakın çevre destekli iş beklentinizde aksilikler çıkabilir. Kimseye karşı eleştirel olmamakta fayda var. Yakın çevreden hastalık haberi alabilirsiniz. Hafta sonu, otorite figürleri ve kadın-erkek ilişkilerinde aksilikler olabileceğinden, kariyeriniz ile ilgili endişeler yaşayabilirsiniz; dengenizi ve iyimserliğinizi koruyun. İş hayatınız ile ilgili bir imza gecikebilir.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Hayatınızla ilgili net kararlar alma haftası bu hafta; daha bilinçli ve olgun bir şekilde ilişkilerinizi yönlendirebilir, imza atmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Araştırma konularına ve iletişime oldukça açık bir hafta başı. Venüs, 5 Kasım'a kadar kalacağı Yay burcuna giriyor. Yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, reklam, yayıncılık, seyahat, ulaşım ve inançlarınız ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanabileceği ve bu konulardan gelir elde edebileceğiniz bir dönem. Sadece bu hafta içi söz konusu konularda harcamaların, yanlış kararların de oluşması söz konusu; eğlenceye dalıp harcamaları arttırmamaya özen gösterin, bu rahatlama kafanızı karıştırmasın. Bir yeteneğiniz, çocuğunuz ya da sevgiliniz ile ilgili bir konuda yanlış karar verebilirsiniz. Haftasonu ise otorite figürleri ya da kadın-erkek ilişkilerindeki bazı dengesizlikler sizi depresif hale sokabilir, iyimserliğinizi bozmayın.. Bazı gizli düşmanlıklar ve dedikodular canınızı sıkabilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Haftaya biraz depresif bir durumda başlayabilirsiniz, yalnız kalmak, içe dönmek isteyerek girebilirsiniz. Yakın çevreniz ile iletişim problemleri, söylenmemesi gereken şeylerin konuşulması gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Venüs, 5 Kasım'a kadar kalacağı burcunuza giriyor. Bu dönemde her konuda gelişmeler, dış görüntünüz ile ilgili yenilenmeler, eğitim, iletişim, seyahat fırsatları yakalayabilirsiniz. Sadece hafta arası aileniz ya da eviniz ile ilgili yanlış bir karar verebilir ve kafanız karışabilir, mümkünse bu tarz olayları biraz erteleyin. Hafta sonu, sosyal çevrenizden bir arkadaşınızın destek talebi ile karşılaşabilirsiniz ve sosyal hayatınız ile ilgili harcamalar yapabilirsiniz, lütfen abartıya kaçmayın.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı sosyal çevreniz ile ilgili bazı konularda net kararlar almanız gerekebilir, bir klüp ya da derneğe üye olabilirsiniz. Umutlarınız ile ilgili daha araştırmacı ve bu konularda iletişimin yoğun olacağı bir kaç gün. Venüs, 5 Kasım'a kadar kalacağı Yay burcuna giriyor. Bu dönemde daha içe dönük davranabilir, bazı gizli işlere meyilli olabilir, çevrenizdeki bazı kadın figürlerinden düşmanca yaklaşımlar görebilirsiniz. Hafta sonu ise otorite figürleri ya da kadın-erkek ilişkilerindeki dengelerde sorun yaşanabilir, sakın abartıya kaçmayın. Dengeyi sağladığınızda gelişmeler kapınızda.

Kova Burcu ve Yükselen Kova
Haftaya kariyeriniz ile ilgili net kararların enerjisi ile başlıyoruz; bazı imzalar, iletişimsel girişimler yaşanabilir, aile büyükleri ile olan görüşmeler artabilir. Venüs, 5 Kasım'a kadar kalacağı Yay burcuna giriyor; sosyal hayatınızda yoğunlaşmalar, yeni arkadaşlıklar getirebilir. Sadece bu hafta bazı arkadaşlarınıza verdiğiniz  değerlerle ilgili kafanız karışacaktır. Sosyal hayatı ile ilgili harcamalar artabilir, bir arkadaşınızı listeden silebilirsiniz. Hafta sonu çalışma hayatınızda, otorite figürleri ve kadın-erkek ilişkilerindeki denge bozulabilir aksilikler yaşanabilir. Yurtdışı, seyahat, eğitim, medya, reklam, hukuk ve pazarlama konularında yoğunluk yaşanabilir, lütfen abartılara dikkat edin..

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Haftaya yurtdışı, seyahat, hukuk, medya, internet, pazarlama, reklam, eğitim ve inançlarınız ile ilgili net kararlar alabileceğiniz etkilerle başlıyorsunuz; bu konulardaki iletişim trafiğiniz ve araştırmacı yanınız ortaya çıkacak ve bunun sonucu bazı imzalar atacaksınız. Venüs 5 Kasım'a kadar kalacağı Yay burcuna giriyor; kariyeriniz ve aileniz ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağı ve bu konulardaki ilişkilerin uyumlu akabileceği bir dönem, hatta işinizde bir terfi ya da kazanç artışı bile söz konusu olabilir. Sadece hafta içi bu konularda biraz kafanızın karışması ve hata olasılığınız kuvvetli. Bazı kararlar vermek zorunda iseniz bir kaç gün ertelemenizde fayda var. Hafta sonu, çocuklarınız, eğlence ve sevgiliniz ile ilgili harcamalarınız artabilir; kredi borç, sigorta, prim konularında endişeler duyabilirsiniz; iyimserliğinizi ve dengenizi bozmadığınız takdirde işler yolunda gidecektir.



Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder