30 Ekim 2013 Çarşamba

30 Ekim 2013 - Astrolozi



                                      

Ay, bugün de Başak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Çarşamba gününün bir Merkür olması ve dün kesinleşen Merkür ve Satürn kavuşumunun etkilerinin devam etmesi, güne Merkür damgasını daha bir kuvvetli vuruyor. Tabii geri harekette olmasını da unutmamak gerek. Hayata karşı tavırlarımız, pratikliğimiz ve maddeselliğimiz oldukça öne çıkabilir. Objektif, analizci ve detaylara önem veren davranışlarımız önem kazanacaktır. Serinkanlı ve olgun bir duruş sergileyerek, aklımızı daha pratik bir biçimde güncel işlere yoğunlaşrmak mümkün. Kendimize özgü yöntemlerimiz olacaktır. Öğrendiklerimizi zihnimizde depolamak, başka kişilerin kaçtığı türlü sıkıcı işleri üstlenmek ve hiç bir ayrıntıyı atlamayacağımızdan aynı işin üzerinden birkaç gez geçmek bizi feci işkolik yapabilir. Ayrıca rahat olabilmemiz içinse herşeyin bir düzen içinde ve yerli yerinde olması gerekebilir. 

Sabah erken saatlerde Akrep burcunda kavuşan Merkür ve Satürn kavuşumuna, Ay olumlu bir açı yapacak; birkaç gündür zorlandığımız iletişim temalarında, az da olasa destekli sayılabiliriz ve engellendiğimiz alanlarda revizyonlar yapabilmemiz mümkün olabilir. Çalışma alışkanlıklarımızı, sağlık konularını, kişisel hijyeni, iş ve mesleki meseleleri etkileyen bir transittir. Konuşmalar yönünden de anında uygun kelimeleri bulma, yerinde ve tam zamanında kullanabilme yönünden kolaylık verici olabilir. Sorumluluk taşımaya da yardımcı olacaktır.

Akşam 20:00'ye doğru Ay, Jüpiter'e bir gülücük atacak; bu transit kendimizi iyi hissetmemize, cana yakın olmaya ve bu tür insanlarla birlikteliğe yol açacaktır. Çevremizdeki insanların rahatı ve mutlulukları ile her zamankinden fazla ilgilenebilir, gerekirse bu amaçla onlara yardım edebiliriz. Aslında bu bir karşılıklı destekleşim ve bağlılık kurma zamanıdır. Grup aktiviteleri, yardımlaşma, destek verme, birbirini anlayarak yapılacak çalışmalar herkese yarar sağlayabilir ve bundan herkes mutluluk duyabilir. Özellikle pazarlama gibi veya halkla ilişkiler gibi ikna etme gerektiren bir işimiz varsa bu saatler mutlaka es geçilmemeli..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder