16 Ekim 2013 Çarşamba

Mars Başak'a Geçiyor ve 16 Ekim 2013 - Astrolozi



                                   

Mars Başak'a Geçiyor..
Eveett bugün Mars Aslan burcundaki hareketini bitiriyor ve Başak burcuna giriyor..  Çok da rahat olamayabilir Aslan burcunda olduğu gibi, yani bize gölge yanlarını göstermeye müsait. Zannediyorum 8 Aralık'a kadar ağır işçiler rolünü üstleneceğiz. Tüm enerjimizi iş hayatına, çalışma ortamına yönlendirmek gerekecek. Çalışkan, dayanıklı ve aynı zamanda hırslı davranışlar içinde bulunmak olası. Düzenli bir hayat bizler için önemli olacak; fiziksel güç gerektiren ağır işlerde, özellikle metaller ve kesici aletlerle ilgili işler oldukça önem kazanabilir. Yöneticilik pozisyonlarında olanlarımız ise biraz baskıcı ve fazla eleştirel roller üstlenebilirler. Daha ılımlı olmayı ve uzlaştırıcı, çözüm üreten biri olabilmeyi denemeliyiz. Hızlı tavırlar sık sık iş kazalarına neden olabilir Sabırsız olmak, çabuk sinirlenmek, stresten kaynaklı hastalıklar da öne çıkabilir..

Bu dönemde kişisel ego iş alanına ve çalışmaya yönelecektir. Bir evvelki pozisyonunun aksine, anlık yaşam zevkleri, yerini yarının mutluluğu için uğraşmaya bırakır. En yoğun çalışma dönemi olup, ne kadar çok iş başardığımızın gururumu yaşayabiliriz. Dolayısıyla, Mars'ın Başak'taki enerjisini kullanmanın en iyi yolu çalışmaktır. Yapacağımız çalışmalar kendimiz için olabileceği gibi daha ziyade başkaları için çalışma, hizmet verme yönünde daha çok ağırlık kazanacaktır. Bu yoğunluk süresinde çeşitli tersliklerin bizi bulması mümkün. Çünkü bu dönemde emir altında çalışmak bize zor gelebilir. Kendimize patron olup, bir şeyler başarmak ve gücünü kanıtlamak dürtüsü güçlenir. Bu da işverenlerle tartışmalara ve zorluklara yol açacaktır.

Bu transitin diğer bir zorluğu ise sağlık yönünden gelebilir. Bulaşıcı hastalıklar, iş kazaları, aşırı çalışma sonucun fiziki savunma mekanizmasının zayıflamasına bağlı rahatsızlıklar, isteklerin olmaması sonucu stres halleri görülebilir. Biriken enerjiyi en iyi harcama yolu bilinçli fiziksel aktivitelere katılmak olabilir. Baskı altında tutmak ve kendini zorlamak iyi netice vermez..

Hırsızlık olayları ile karşılaşma, bir şeyinizin çalınması veya kaybolması, gibi tecrübeler tadılması da mümkündür.

Bugünn..
Ay güne Balık burcundaki hareketi ile giriyor.. Önce Merkür'e ardından da büyük iyicil Jüpiter'e yapabileceği en olumlu açıları yapıyor ve ardından Balık burcundaki ilerlemesine 10:14'ten itibaren açısız olarak yani boşlukta devam ediyor.Bugün duygusal iniş çıkışlara, kendimizin ve diğer insanların duygularıyla bağ kurabilmeye oldukça uygunuz. Sevinç ve mutsuzluk gözyaşları bizi kolaylıkla etkileyebilir. Çevremizdekilerle ilgilenmeyi kendimize borç biliriz. Ancak karşılığında aynı ilgiyi göremezsek de kırılgan olabiliriz. İnsanlara kolayca güvenmek bizi suistimale açık yapabilir. Merhamet duygumuzun gücü bütün dünyanın yükünün omuzlarımızda olduğunu düşündürebilir.

Duygularla mantık arasındaki dengeye işaret eden etkiler, gerek kendimizin gerekse başkalarının duygularına karşı daha açık olmaya kolaylık verecektir. Duygulardaki derinlik bugün sözlere, iletişime taşınacaktır. Sevgiyi söyleme ve sevildiğimizi bilme ihtiyacı artacağı gibi iletişimde enerjilerin olumlu akacağını söyleyebiliriz. Günün boşluğa girmeden önceki son açısı Jüpiter ile olacağından, çevremizdeki insanları sıcak ve arkadaşça hissedebilir ve onlara duygusal ve fiziksel cömertlikle yaklaşabilir, onların haline ayna olabiliriz. Hayatın farklı yönlerine eğilmek, yaşamın gerçeklerini araştırmak ve olayları iyimser algılamak oldukça kolay olacaktır. Tüm gün boyunca Ay'ın açısız hareketi devam edeceğinden, netlik aradığımız girişimlerden uzak durmakta fayda var..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder