19 Ekim 2013 Cumartesi

19 Ekim 2013 - Astrolozi




Photo by Pınar Altanoğlu Salman
Dün uzunca bahsettiğimiz Ay Tutulması, gece yarısının ardından 02:37'de gerçekleşti.. Bir 10 gün süre ile kendimizi gergin hissetmemiz normal.. Tutulmanın ardından boşluğa girecek olan Ay, sabah 10:26'da Boğa burcuna geçene kadar açısız hareketine devam edecek. Gün içinde yumuşak başlı, sakin, kolay kolay bizi sinirlendirmeyecek etkiler mevcut. Ama sinirlenirsek de, o zaman öfkemiz çok korkunç olabilir. Tabbi kışkırtılırsak; hani Boğa'ya kırmızı göstermek  gibi.. Bütün enerjiyi ve öfkeyi dışa vurduktan sonra sakinleşmek mümkün tabii.. Dengeli çalışmak ve istikrar yaptığımız her işte öne çıkacaktır. Konfor, lüks ve rahat bizi çabuk cezbedecek ana başlıklar. Sahip olduğumuz şeyler kendimizi duygusal ve fiziksel açıdan güvende hissedebilmek için oldukça büyük bir önem arz edebilir. Kısacası kendimizi güvene almak, bugünkü ana konumuz. Fiziksel zevkler ise bizler için önemlidir. Çekici bir koku, heyecan verici bir müzik, tenimizi saran kumaşlar, kaliteli bir çevre ve iyi yemeğin verdiği zevk, keyfimize düşkün olacağımızdan, bugün ruhumuzu besleyecektir.

Öğle saatlerinde Ay, Mars ile harika bir açı yapacak. Her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyabileceğimiz, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyup uygulayabileceğimiz bir zaman aralığı. Bizlerin gayreti olsa bile, yapmak istediklerimiz şeyler adeta kendiliğinden oluşuverecektir. İşleri hemen hareket geçirmeye hazır bir telaş hissedilebileceği gibi, konuşmalarımız da aynı tarzda olacaktır. Bir girişimde bulunmak için uygun saatlerdir, ancak sonunu getirmekte zorlanmak da mümkündür; gerekli araştırmaları yapmadan hemen her işe atlamak hata olabilir.

Hemen ardından Ay, Neptün ile olumlu bir görünüme girecek.. Bu da insanlara karşı olan hassasiyetimizi arttıracaktır. Başkaları ile ilgilenmekte  öyle ileri gidilebilir ki, negatif enerjileri toplayıp bir anda çok yorgun hissetmek da mümkündür. Vericilik ve acıma hisleri tavan yapabilir. Rüyaların netleştiği, mistik, dini konulara merak duyulabileceği, yalnız kalıp iç dünyamızda gezinmeyi de deneyebiliriz. Oldukça duygusal olacağımız bir Cumartesi akşam üzeri bizi bekliyor..


Astrolozi








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder