27 Ekim 2013 Pazar

27 Ekim 2013 - Astrolozi




Ay'ın Aslan burcundaki hareketiyle güne başlıyoruz. Cömertlik, sıcakkanlılık, güçlü davranışlar bugünkü ana özelliklerimiz. Oldukça samimi, hareketli olabilmek ve duygularımızı etrafımızdakilerle paylaşabilmek bizler için kolay olacaktır. "Güneş"li çehremiz ihtiyacımız olan ilgiyi kolayca görmemizi sağlayacaktır; ne de olsa Aslan pohpohlanmayı çok sever. Sabah yataktan olumsuz hislerle kalkmak bu sabah mümkün, geceden gelen açının etkisi sürüyor ama korkmayın gün ortası harekete açık olacağımız saatler olacak.

Tam öğle saatlerinde Ay ile Uranüs arasında oldukça olumlu bir görünüm var.Yeni ve değişik duygusal heyecanlara ihtiyaç hissedebiliriz. Farklı ve değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak, kendini bulmak zamanları diyebiliriz. Bu gibi şeylere imkan yoksa enerjimizi kendimizi veya evimizi değiştirmek için kullanabilirsiniz. Tabii ani hareketlerimiz çevremizdekilerde de tedirginlik yaratabilir. Pazar günü için oldukça uygun bir açı, değişik bir gün geçireceğimiz muhtemel.


Akşam saatlerinde ise Ay önce Satürn ardından Merkür ile sert kareler yapacak. Ani bir depresyon veya duygusal bir karamsarlık ortaya çıkabilir. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşünceler yoğunlaşabilir ve hayat olduğundan çok daha kara görülebilir. İlişkilerde zorlukla oluşabilir. İçten gelen olumsuzluğun verdiği enerji ile soğuk bir hava eser ki, bu saatlerde önemli bir görüşmeniz  denk gelmişse işiniz zor demektir. Kısa da olsa bu transitte bazen önemli ayrılıkların olması mümkündür. Kendimiz hakkında olumsuz düşünmemeye gayret etmeli, yetersizlik ve değersizlik fikirlerinden uzak durmalıyız. Hele ki geçmişteki problemlere kafayı takarsak, işin içinden çıkmamız daha da zor olabilir. Üstüne üstlük geri hareketteki Merkür'ün karesi bizi geçmişle uğraşmaya zorlayacaktır. Hisler ve duygular mantığın esiri olabileceğinden konuşmalar sertleşebilir. Duygusal ve fikirsel rahatlamaya çalışmak ve olayların akıp gitmesine izin vermek, söz ve davranışların üzerinde fazla takılı kalmamaya özen gösterelim.
Not: Aman sakın saatlerinizi de geri almayı unutmayın bu arada..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder