27 Ekim 2013 Pazar

27 Ekim - 3 Kasım 2013 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Bu haftanın tamanında 3 Kasım Güneş Tutulması etkilerini yaşayacağız. Ortaklaşa gelir, kredi, borç, sigorta ve prim konularında gelişmelerin yaşanabileceği 6 aylık bir döneme giriyoruz. Bir takım yatırımlar için uygun olsa da, 10 Kasım'a kadar bu konularda yanlış anlaşılmalara ve hatalara açıksınız. Önümüzdeki 6 aylık dönemde kariyerinizde oldukça olumlu gelişmeler sizi bekliyor olacak. Ancak sağlık ve varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili masraflar artabilir. Yardımcınız ile problem yaşayabilir, günlük hayatınızda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Yine de tümünün üstesinden gelebilecek gücünüz var. Bazılarınıza ameliyat sürprizi çıkabilir; mümkünse tu tarz önemli kararları 10 Kasım'dan sonraya erteleyin. Ayrıca tutulma etkisi ile iç dünyanızla, bazı gizlilik ve düşmanlıklarla da yüzleşebilirsiniz; üzülmeyin bu sizi daha güçlü yapacak.


Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Bu haftanın tamamında 3 Kasım Güneş tutulmasının etkilerini yaşayacağız. Tüm ikili ilişkiler konusunda  gelişmelerin yaşanabileceği 6 aylık bir döneme giriyorsunuz. Ortaklık kurma, evlilik, taşınma ana başlıkları öne çıkabilir. Ancak bu alanlarda, hatalara ve yanlış anlaşılmalara açık olduğunuz bir süreçtesiniz; mümkünse girişimlerinizi özellikle imzalarınızı 10 Kasım'dan sonraya ertelemenizde fayda var. Eğlence, aşk ve çocuk konularında aksilikler, masraflar çoğalabilir; yine de hayat görüşünüz hepsinin üstesinden gelmenize destek olacak. Yabancı bir sevgili, çocuğunuz ile ilgili bir eğitim programı, yetenekleriniz ile ilgili medya, pazarlama desteği sürprizleri ile karşılaşabilirsiniz. Agresyon yüksek olsa da bu enerjiyi yaratıcılığa dönüştürebilirseniz, çok şey başarabilirsiniz. Sosyal çevreniz de sizden anlayış ve fedakarlık bekliyor.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Bu haftanın tamamında 3 Kasım Güneş tutulmasının etkilerini yaşayacağız. Çalışma hayatı, yardımcılar, sağlık ve varsa evcil hayvanlarınız ile ilgili gelişmelerin yaşanacağı 6 aylık bir döneme giriyorsunuz. Bu konularda önemli kararlar vermek ya da imza atmak gerekiyorsa, mümkünse 10 Kasım sonrasına erteleyin; zira yanlış anlaşılmalara, hatalara açık bir süreçtesiniz. Otorite figürlerinden tavsiye alın. Önümüzdeki 6 içinde kendinizi toplum önündeki duruşunuz ve kariyeriniz ile ilgili daha iyi gösterebileceksiniz; idealist yaklaşımlarınız ve fedakarlıklarınız değer bulacak. Bazı kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Eviniz ve aileniz ile ilgili masraflara dikkat; bazı yenilikler, revizyonlar için kesenin ağzını açmak zorunda kalabilirsiniz. Aile içindeki ufak kırgınlıkları büyütmeyin..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Bu haftanın tamamında 3 Kasım Güneş tutulması etkilerini yaşayacağız. Aşk, eğlence, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili önemli gelişmelerin yaşanabileceği 6 aylık bir döneme giriyorsunuz. Bu konularda bazı zorlanmalar, gecikmeler yaşansa da, bilinçli yaklaşımlarınız ve danıştığınız kişiler size destek olacak. Yanlış anlaşılmalara, hatalara açık olduğunuz bir süreçte bulunduğunuzdan, mümkünse bu alanlardaki önemli kararlarınızı ve imalarınızı 10 Kasım sonrasına ertelemenizde fayda var. Bazı bebek haberleri kapıda. Eski yeteneklerinizle ya da hobilerinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Önümüzdeki 6 aylık dönemde, yakın akraba ve komşularınızla olan problemlerinizi çözebilme, eğitim kararı alma, yazı, pazarlama, medya, internet ve seyahat konularında ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Yurtdışı, hukuk, yolculuk alanlarındaki gelişmeler hayat felsefenizi geliştirecek. Tutkulu bir döneme giriyorsunuz.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Bu haftanın tamamında 3 kasım Güneş tutulmasının etkilerini yaşayacağız. Ev, aile, gayrimenkul ve ebebeyn ile ilgili gelişmelerin yaşanacağı 6 aylık bir dönem var önümüzde. Ev içinde bazı eski problemler tekrar gündeme gelebilir. Bazılarımız ise ev almaya, değiştirmeye karar verebilirler. Bu konularda ciddi kararlar verme imza atmak için mümkünse 10 Kasım sonrasını bekleyin; zira yanlış anlaşılmalar ve hatalara açık olduğunuz bir süreçtesiniz. Eviniz ile ilgili ertelediğiniz işler de tekrar uğraş gerektirecektir. Anne-baba sağlığına bu dönemde  ayrıca dikkat etmelisiniz. Çalışma hayatınızda maddi olarak rahatlama imkanı bulabilirsiniz. Riskli girişimlerden uzak durduğunuz sürece, bu konulardaki problemlerinizi çözebilecek gücünüz var. Bazı korku ve endişeleriniz su yüzüne çıksa da, ortaklaşa gelirlerden, kredi, borç, sigorta veya vergi konularında şanslı bir 6 ay var önünüzde..

Başak Burcu ve Yükselen Başak
Bu haftanın tamamında 3 Kasım Güneş tutulmasının etkilerini yaşayacağız. Önümüzdeki 6 aylık dönemde yakın akrabalar, komşular, eğitim, seyahat, ulaşım, medya, internet ve iletişim konularında gelişmelere açık olun. Bazılarımız yeni iletişim cihazları ve ulaşım araçları alabilir. Ancak yanlış anlaşılmalar ve hatalara açık olduğunuz bir süreçte olduğunuzdan bu alanlardaki ciddi kararlarınızı ve imzalarınızı mümkünse 10 Kasım sonrasına erteleyin; seyahatlerinizde de aksilikler veya gecikmeler yaşamanız mümkün. Bazı kayıp eşyaları bulmak, eski akrabalarla ve komşularla karşılaşmak da olası. Yardıma ihtiyacınız olduğunda otorite figürlerinden destek almaya çekinmeyin, bu 6 aylık dönemde bilinçli davranışlarınız size yarar sağlayacak. Aşk, çocuklar, yetenekleriniz ile ilgili problemlerinizi çözebilecek gücü kendinizde bulabileceksiniz, ancak spekülatif hareketlerden ve agresyondan uzak durun.İkili ilişkiler, ortaklık ve evlilik konularında fedakarlık ve anlayış göstermeniz gerekebilir. Zihinsel uğraşlarınız önümzdeki dönem artacak.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Bu haftanın tamamında 3 Kasım Güneş tutulmasının etkilerini yaşayacağız. Maddi konular, önümüzdeki 6 ay boyunca öne çıkacak. Bu alanda bazı aksaklıklar ya da gecikmeler yaşanabilir. Eviniz ile ilgili bir gelir elden edebilirsiniz. Bu alanda vermeniz gereken ciddi kararlar veya atmanız gereken imzalar varsa, 10 Kasım sonrasına ertelemenizde fayda var; zira yanlış anlamalara ve hatalara açık bir süreçtesiniz. Bazı iç hesaplaşmalar yaşayabileceğiniz ve düşmanlıklarla karşılaşabileceğiniz bir dönem; ayrıca psikolojik bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamında ise anlayışınıza ve fedakarlığınıza ihtiyaç duyulabilir. Yardımcılarınız ve varsa evcil hayvanlarınızda sizden ilgi bekleyecektir. Eviniz aileniz yada ebebeyn ile ilgili çıkabilecek problemleri halledebilecek gücü bulacaksınız..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Bu haftanın tamamında 3 Kasım Güneş tutulmasının etkilerini yaşayacağız. Önümüzdeki 6 aylık dönemde dış görüntünüz, sağlığınız, tüm ikili ilişkileriniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. 10 Kasım'a kadar iletişimsel olarak yanlış anlaşılmalara ve aksiliklere açık bir dönemdesiniz, önemli kararlarınızı bu tarih sonrasına ertelemenizde fayda var. Nostalji her zamankinden daha çok ilginizi çekebilir Tutulma etkisi ile hayatınızda yeni bir yol belirlemek, ciddi kararlar almak zorunda kalabilir, bazı eski alışkanlıklarınıza son vermek  isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizden, eğitim, medya, internet ve bilgi desteği kapınızda. Kendinizi oldukça yenilenmiş hissetmek, yaratıcı çalışmalar içinde olmak, çocuklar ve aşk hayatınız ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz; özellikle sanat ile uğraşanlar için oldukça verimli bir dönem olacak..

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Bu haftanın tamamında 3 kasım Güneş tutulmasının etkilerini yaşayacağız. Bilinçaltınız, yardımıznıza ihtiyacı olan kişiler, korkularınız, bazı sağlık problemleriniz, önümüzdeki 6 ay hayatınızda öne çıkabilecek ana başlıklar. Bu dönemde bazı dedikodular ve düşmanlıklarla da yüzleşmeniz muhtemel; kendinize verdiğiniz değeri sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Ebebeyn, aile ve eviniz sizden anlayış ve fedakarlık bekleyebilir. Hatta yaşam yerinizi değiştirmek bile istemeniz muhtemel. Otorite figürleri ile stres oluşturabilecek gelişmeler ortaya çıkacaktır. 10 Kasım'a kadar eski anılar, rüyalar sizi meşgul edebilir. Tutulma sizi risk almaya zorlayacaktır. Göstereceğiniz cesaret, tüm bu olumsuzlukları terse çevirebilir; içinize dönerek belki bu dönemde yalnız kalarak bir çok probleminizi çözebilirsiniz..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Bu haftanın tamamında 3 Kasım Güneş tutulması etkilerini yaşayacaksınız. Önümüzdeki 6 aylık dönemde sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınız ve kariyerinizden beklentileriniz hayatınızda öne çıkacak başlıklar. Bazı arkadaşlarınızla kırgınlıklar oluşabilir ya da uzun zamandır görmediğiniz bazı arkadaşlarınızla tekrar bir araya gelebilirsiniz. Yaşça sizden büyük, olgun, otorite figürü konumundaki arkadaşlarınızdan tavsiyeler alabilirsiniz. Bu alanlarda ciddi kararlar almanız ya da imzalar atmanız gerekiyorsa, 10 Kasım sonrasına ertelemenizde yarar var; zira yanlış anlaşılmalara ve aksiliklere açık bir süreçtesiniz. Yurtdışı, hukuk, eğitim, medya, internet, pazarlama, seyahat alanlarında problemlerle karşılaşsanız da, hepsinin altından kalkabilecek gücü bulacaksınız. Yakın akrabalara ve komşularınıza  daha fazla anlayış göstermeniz ve onlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Hayata olan idealist yaklaşımınız bu dönemde güçlenecek. Yaratıcılığınızın artacağı, aşk, çocuklar ile ilgili de bazı zorlanmalar yaşayabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Olaylara yaklaşımınızdaki kararlılık size güç kazandıracak, disiplin ve sorumluluklar bu dönemde öne çıkacak..

Kova Burcu ve Yükselen Kova
Bu haftanın tamamında 3 Kasım Güneş tutulmasının etkilerini yaşayacağız. Kariyer, otorite figürleri ve aileniz ile ilgili gelişmelerin yaşanacağı 6 aylık bir döneme giriyorsunuz. Bazılarınız bazı kariyer fırsatlarına açık olsun. Ancak yanlış anlaşılmalara ve aksiliklere açık olduğunuz bir süreçte olduğunuzdan bu alanlardaki ciddi kararları ve imzaları mümkünse 10 Kasım sonrasına erteleyin. Beklediğiniz ortaklaşa gelirlerde, kredi, borç, vergi, sigorta konularında işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Ancak bunu tolare edebilecek gücünüzün olduğu gibi, çevreden de destek kapınızda Eviniz ile kariyeriniz arasındaki dengelere dikkat edin. Eviniz ile ilgili uğraş gerektirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi gelirlerinizde oluşabilecek dalgalı gelişmeler canınızı sıkmasın, kariyer anlamında yeniliklere hazır olun; bu durum sizi manevi olarak oldukça tatmin edecektir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Bu haftanın tamamında 3 Kasım Güneş tutulmasının etkilerini yaşayacağız. Yurtdışı, hukuk, yolculuk, eğitim, medya, internet, pazarlama ve hayata bakışımız, önümüzdeki 6 aylık dönemde öne çıkabilecek ana başlıklar. 10 Kasım'a kadar yanlış anlaşılmalara ve aksiliklere açık olduğumuzdan, bu konulardaki ciddi kararlarınızı ve özellikle imzalarınızı mümkünse ertelemenizde fayda var; aksi halde iletişimsel problemler, gecikmeler yaşamanız olası. Sosyal arkadaş çevrenizin aracılık edebileceği yeni ortaklar hatta eş adayları ile tanışmanız mümkün. Arkadaşlarınız size oldukça fikir desteği yapacaklar. Önümüzdeki 6 aylık dönemde tutulma etkisi ile yaratıcılığınız ve idealist yaklaşımlarınız sayesinde daha kararlı ve organize olabileceksiniz, yalnız şefkat ve merhametin ayarını kaçırmayın. Rekabetçi ortamlarda ise ibre sizden yana...







Astrolozi





 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder