24 Ekim 2013 Perşembe

24 Ekim 2013 - Astrolozi



Güne İkizler burcunda açısız ilerlerken giren Ay, 06:35'te Yengeç burcuna geçiyor. Doğal bir annelik iç güdüsü ile yakınlarımızı kendimiz kadar korumak isteyen bir tavır içinde olabiliriz. Sezgilerimiz oldukça iyi çalışabilir bugün, ancak ruh halimiz de bir o kadar değişken olacaktır yani denizler gibi dalgalı. Duygusal davranışlarımız bugün bizi ele geçirecektir. Çok çabuk yıkılabilir ama kısa sürede toparlanabiliriz.

Sabah erken saatlerde Ay ile Güneş arasında güzel bir üçgen oluşacak; kendimizi fizik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissedebileceğiz. Kadın - erkek ve otorite ilişkileri, aslında tüm insan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence, kısaca pek çok şey için iyi saatler.. Sonuçta diğer zamanlara göre daha fazla kazançlı çıkmak kaçınılmazdır. Karşı cinsle ilişkiler, arkadaşlık, sevgi adına bir çok gelişme kaydedilebilir.

Öğleden sonra ise Ay Neptün ile olumlu bir görünüme girecek; hayallere daldıran, düşler kurdurtan bir transit. Gerçek dünyadan uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmek istiyorsak, uygun saatlerdeyiz. Bu kısa süreyi, iyi ve isabetli noktaları yakalamak için değerlendirebiliriz, zira yaratıcılık üst düzeyde olduğu özellikle sanatsal ve mistik alanlarda gelişmelerin kaydedilebileceği bir zaman aralığı. Ardından gelecek Ay ile Mars arasındaki olumlu diğer açı ile akşam saatlerine kadar liderlik özelliklerine bürünüp ve diğerleri çalışabilmek kolay olacaktır. Özgüvenin ve cesaretin ölçülü bir şekilde hissedilmesi bu girişimlere destek olacaktır. Görüşlerimizi etkili olarak savunabilir ve geri adım atmayı istemeyeceğiz.

Gelelim gece saatlerine.. sert etkiler barındıran saatler.. Ay Pluto'nun tam karşısında ve Uranüs ile sert bir kare yapacak; sivri köşeli bir T-kare oluşuyor..Bu açılar üzerine uzun zamandır yazıyoruz ancak tekrar belirtmekte fayda var ki, bu saatler sakin kalmaya, dengemizi kaybetmemeye, egosal kibirimizi ortaya koymamaya çalışacağımız saatler olmalı. Aniden ortaya çıkabilecek yıkıcı, dönüşüme, değişime sürükleyici etkiler barındırıyor; sabır ve farkındalığı elden bırakmamaya özen göstermeliyiz. Derin bir huzursuzluk olağan giden şeyleri değiştirme dürtüsü hissedebiliriz. Hiç beklenmedik olaylarla karşılaşabiliriz. İlişkilerimizde çekişmelere neden olabilecek durumlarla karşılaşabiliriz. Bu etki altında olayları net görebilmek zor olabilir. Bazı kararlar vermek zorunda iseniz lütfen bu etkinin geçmesini bekleyin.; suçluluk, kıskançlık, aşırı sahiplenme, gurur, kibir, diğer yandan da hepsinden kurtulma isteği.. bırakın geçsin gitsin..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder