20 Ekim 2013 Pazar

20 Ekim 2013 - Astrolozi





Ay, haftanın son gününde tüm gün Boğa burcundaki hareketine devam ediyor. Dengeli bir kişiliğin, asaletin, uyumun ve diplomatik bir görünümün göstergesi olan Boğa burcu, aslında basit ihtiyaçlarımıza ışık tutar; iyi yemek, yaşayacak iyi yer.. Uyumlu ancak çekingen hissetmek bugün mümkün. Ancak öfke bizleri korkunç bir ifadeye büründürebilir. Yavaş hareket etmeyi, tembellik yapmayı, ama işimizi de yarına bırakmamayı, hatta bir işe başlarken tüm ihtimalleri gözden geçirmeyi sevebiliriz. Yeniliklere kapalı olmak, alışkanlıklarımıza sarılmak sanki bizi güvende hissettirebilir. Güzel olan herşey bugün gözümüze takılabilir, lüks, konfor aklımızı alabilir..

Sabah saatlerinde Ay ile Satürn karşı karşıya gelecekler.. Bu saatlerde, kendimizi yalnız, mutsuz ve şanssız hissedip, sanki bizi kimse sevmiyor, istemiyor gibi düşünmek maalesef mümkün. Depresif hallere girip etrafımızdakileri de mutsuz edebiliriz. En iyisi bu saatlerde hiçbir şey yapmamaktır. Çevremizdekilerin de tutumunu dikkate almadan, kendi kendimize de kararlar almaktan uzak dursak iyi ederiz. Zaten çoğu kişi aynı hisleri paylaşacağından, pek çok insan sizi anlayacaktır. Akşam saatlerinde ise Ay, Jüpiter ile olumlu bir görünüme girecek ve sabah saatlerindeki depresif halin yerini iyimserlik duyguları alacak. Bu saatlerde çevremizdeki insanlarla ilgilenmek onlarla duygu bağları oluşturmak mümkün. Yardımlaşma, destek verme, birbirini anlayarak yapılacak çalışmalar herkese yarar sağlayabilir.

Gün boyu etkin olacak Mars ile Neptün arasındaki karşıt açı ise, hayalleri coşturucu, ancak boş umutlara ve aldanmalara yol açıcı, komplo, gizli çalışmaları temsil edici bir özellik taşır. Yanlış anlamalar yüzünden dargınlıklar, kırgınlıklar yaşamamak için dikkatli olmak, vehme kapılmamaya çalışmak gerekir. Mesleki, mali ve dünyevi çeşitli endişelere kapılmak an meselesidir. Yanlış ilaç almaya, sıvılardan zehirlenmeye, alerjilere, psikolojik bazı problemlere de yol açabilir. Evcil hayvanlarınızda rahatsızlıklar çıkabilir. Bilinçaltı öfkenizden rahatsız olma ve bu gibi duyguları bastırmaya çabalamaktan psikosomatik rahatsızlıkların ortaya çıkabileceği bir zamandır. Rahatlamak için alkol, sigara gibi limanlara sığınmak pek doğru olmaz. Dikkatsizlik sonucu bazı kazalara da açık olmak olasıdır..

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder