12 Ekim 2013 Cumartesi

13 Ekim - 19 Ekim 2013 Haftası ve Burçlar - Astrolozi


Koç Burcu ve Yükselen Koç
Bu hafta, Mars 8 Aralık'a kadar kalacağı Başak burcuna geçiyor; bu sürede sağlık, çalışma hayatınız, yardımcılarınız ve varsa pet hayvanlarınız ile ilgili aksilikler yaşayabilir, harcamalar yapabilirsiniz. Ayrıca zehirlenmelere de dikkat. Yeni egzersiz ve diyet programlarına başlamak için ise uygun bir dönem. Hafta ortası ortaklaşa gelirlerden, kredi, sigorta, miras ve eş gelirinden yana şanslı bir kaç gün yaşayacaksınız, değerini bilin. Cumartesi, Ay Tutulması 1. evinizde gerçekleşecek; tüm ikili ilişkileriniz, varsa ortaklarınız veya eşiniz ile ilgili olaylar, etki altında. 4 - 5 ay içinde bazı sözleşmeler, anlaşmalar yapabilir, ortaklıklar kurabilirsiniz. Hayatınızın sorumluluğunu almanız ve ilişkilerinizde dengeyi sağlayabilmeniz adına güzel bir dönem. Hayatınızda kadersel başlangıçlar yaşayabilirsiniz Bu arada ev ve aileden de güzel destekler var..


Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Bu hafta Mars, 8 Aralık'a kadar kalacağı Başak burcuna giriyor. Aşk, çocuklar, spekülatif konular ve yetenekleriniz ile eğlence anlayışınız ile ilgili konularda aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili harcamalarınızın da artacağı bir dönem Hafta ortası, ikili ilişkiler, ortaklıklar veya evlilik ile ilgili bazı gerçeklerle yüzleşmeniz mümkün. Cumartesi Ay Tutulması, 12. evinizde gerçekleşecek; önümüzdeki 4 - 5 ay süresince kendinize dönük yaşamak isteyebilirsiniz, kendinizi kısıtlanmış, engellenmiş hissedebilirsiniz. Ayrıca sağlık ve çalışma hayatınız konularında dengeleri sabit tutmakta zorlanacaksınız. Özel hayat problemleri, çocuklarınızın sağlığı, işlerinize odaklanmanızı engelleyebilir. Ancak yakın çevreden size güzel destekler kapıda..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Bu hafta Mars, 8 Aralık'a kadar kalacağı Başak burcuna giriyor; ev, aile ve kariyer konularında aksilikler yaşanabilir, ev ile ilgili arızalar yaşanabilir ve masraflar artabilir. Hafta ortası, çalışma hayatınız, sağlığınız veya yardımcılarınız ile ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz; günlük temponuz artabilir ve sosyal çevrenizdeki işleriniz yoğunlaşabilir. Cumartesi, Ay Tutulması, 11. evinizde yaşanacak; sosyal çevreniz ve kariyeriniz ile ilgili kazanımlarınız etki altında. Yeni bir çevreye girebilir, yeni insanlar tanıyabilir veya, işiniz ile ilgili bir terfi alabilirsiniz. Ancak bu 4 - 5 aylık süre içinde aileniz ve kariyeriniz arasında kalabilirsiniz ya da eviniz ile ilgili yanlış yatırımlar, fazla harcamalar yapabilirsiniz. Aile içinde dengeleri korumaya özen gösterin...

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Bu hafta Mars, 8 Aralık'a kadar kalacağı Başak burcuna giriyor; yakın akrabalar, komşular, iletişim, seyahat, ulaşım medya konularında aksilikler ve fazla harcamalar yaşanabilir; özellikle iletişim cihazlarınıza ve arabanıza dikkat edin. Hafta arası aşk, çocuklar ve yetenekleriniz ile ilgili güzel gelişmelere hazır olun. Sanat alanında kariyer getirici eserlere imza atmak mümkün; ani tekliflere açık olun. Cumartesi Ay Tutulması 10. evinizde yaşanacak; 4 - 5 ay süre ile kariyeriniz, toplum önündeki duruşunuz etki altında. Terfi almak, statü atlamak, medeni halimizi değiştirecek kararlar almak mümkün. Otorite figürlerinde kalıcı etkiler bırakabilmek de kolay olacak. Bazılarınız yeni aşklara, yeteneklere hazır olun. Ancak seyahat, ulaşım konularında aksilikler, yakın akrabalar veya komşularla yanlış anlaşmalar, ietişim ve ulaşım cihazları ile ilgili harcamalara dikkat; kafa karıştırıcı etkiler var..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Bu hafta Mars, 8 Aralık'a kadar kalacağı Başak burcuna giriyor. Bu dönemde maddi konularda beklentilerde aksilikler ve de harcamalar da artış görülebilir. Hafta arası, ailenizle bir araya gelebilir, bazı konularda onların fikirlerini alabilir, bu konularda ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde tarihe ve geçmişe ilginiz artacaktır. Cumartesi Ay Tutulması 9. evinizde yaşanacak; 4 - 5 ay süre ile yurtdışı, seyahat, ulaşım, halkla ilişkiler ve reklam alanlarında gelişmeler söz konusu. Eviniz ve aileniz ile ilgili konular dikkat isteyecek Maddi konularda hesaplarınızda hatalar, sonuçsuz beklentiler, yanlışlıklar yaşanabilir, eviniz ve aileniz ile ilgili hesaplarınız çarşıya uymayabilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak
Bu hafta Mars, 8 Aralık'a kadar kalmak üzere burcunuza giriyor. Bu dönemde fiziksel uğraşlarda artış, agresyon ve öfkenizde yoğunluk görülebilir, normalden fazla yorulmaya hazırlanın. Hafta ortası, yakın akrabalarınızdan, komşularınızdan güzel destekler göreceksiniz, hatta bu size maddi kazanç da sağlayabilir. Cumartesi Ay Tutulması 8. evinizde gerçekleşecek; 4 - 5 ay süre ile ortaklaşa gelirler, kredi, sigorta, vergi, borç alanlarında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşam enerjiniz artacak, dönüştüğünüzü yeniden yapılandığınızı hissetmeniz mümkün. Bu zaman içinde sosyal çevre desteği de kapıda. Ancak, acele ve yanlış kararlara, sakarlıklara, kafa karışıklıklarına açık bir dönem; iyi düşünmeden harekete geçmemekte fayda var..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Bu hafta Mars, 8 Aralık'a kadar kalacağı Başak burcuna giriyor. Bu dönemde psikolojik olarak kendinizi hırpalayabilirsiniz. Lütfen düşüncelerinizi abartmayın, uykusuz geceler geçirebilirsiniz; kendinizi ruhsal olarak zayıf hissedeceksiniz. Hafta arası, ikili ilişkilerden, eş veya ortaklardan ya da bir anlaşmadan doğabilecek maddi gelir imkanı var. Cumartesi Ay Tutulması 7. evinizde gerçekleşecek; 4 - 5 ay süre ile bu tüm ikili ilişkilerinizi, beraberliklerinizde önemli kararlarınızı etki altına alacak; bazılarınız önemli imzalar atabilir. Ancak bu esnada çalışma hayatınızda veya yardımcılarınız ile ilgili aksilikler yaşayabilir, sağlık problemleri ile uğraşabilirsiniz; psikolojinizi sağlam tutmaya özen gösterin. Otorite figürlerinden ya da kariyerinizde hak ettiğiniz değeri göreceksiniz..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Bu hafta Mars 8 Aralık'a kadar kalacağı Başak burcuna giriyor; sosyal hayatınızda ciddi bir trafik yoğunluğu olacak. Ancak harcamalara dikkat edin ve kariyerinizden gelen maddi gelirinizde aksilikler yaşanabilir, beklentilerinizde olumsuzluklar yaşanabilir. Hafta arası, çalışma arkadaşlarınız ya da sağlığınız ile ilgili güzel haberler alabilir, aniden kişisel bakım kararı alabilirsiniz. Cumartesi Ay Tutulması, 6. evinizde yaşanacak; 4 - 5 ay süre ile iş ve çalışma ortamınız, size yardım eden insanlar, günlük iş trafiğiniz etki altında olacak. Sağlık problemlerine de bu dönemde dikkat edin. Yurtdışı, hukuk, medya, iletişim, eğitim, seyahat, pazarlama konularında ve hayata bakışınız ile ilgili gelişmeler yaşayacaksınız, araştırmacı kimliğiniz ortaya çıkacak. Ancak arkadaş çevrenizde ya da aşk hayatınızda hayal kırıklıkları, çocuklarınız ilgili yanlış anlaşılmalar, kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz..

Yay Burcu ve Yükselen Yay
Bu hafta Mars, 8 Aralık'a kadar kalacağı Başak burcuna giriyor. Otorite figürleri, anne-baba veya kariyeriniz ile ilgili aksilikler ve bu uğurda yapılan harcamalar artabilir. Hafta ortası, bazı dedikodular, düşmanlıklar veya bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Cumartesi Ay Tutulması 5. evinizde yaşanacak; 4 - 5 ay süre ile yakın arkadaş çevreniz, aşk ve eğlence hayatınız, çocuklarınız, yetenekleriniz, hobileriniz etki altında olacaklar. Bu dönemde psikolojik olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Gelirleriniz ile ilgili hesaplarınızı düzenlemeye çalışacaksınız. Ebebeyn ve kariyer konularında, yanlışlıklar, yanlış anlaşılmalar olabilir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Bu hafta Mars 8 Aralık'a kadar kalacağı Başak burcuna giriyor. Bu dönemde yurtdışı, hukuk, medya, iletişim, pazarlama, internet, eğitim, seyahat alanlarında aksilikler yaşanabilir, harcamalar artabilir. Hafta ortası, evinizde arkadaşlarınızı ağarlayabilir, sosyal çevreden destek görebilir, eviniz ve aileniz ile güzel vakit geçirebilirsiniz. Cumartesi Ay Tutulması 4. evinizde yaşanacak; 4 - 5 ay süre ile ev aile ve geleceğe dair planlarınız etki altında olacak; taşınmaya ya da eviniz ile ilgili önemli bir karar. verebilirsiniz. Bu konular ile ilgili sosyal çevrenizden stratejik destekler var Ancak yurtdışı, hukuk, seyahat ve medya alanlarında yanlış anlaşılmalar, hatalar yapabilirsiniz; lütfen detayları atlamayın. Aksi halde bu konulardaki bazı arsularınızı gerçekleştiremeyebilirsiniz.

Kova Burcu ve Yükselen Kova
Bu hafta Mars, 8 Aralık'a kadar kalacağı Başak burcuna giriyor. Ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta işlerinde aksilikler yaşayabilir, fazla harcamalar yapabilirsiniz. Hafta ortası, yakın akrabalardan. ve komşulardan destek var; iletişim, medya ya da aldığınız eğitim doğrultusunda kariyerinizde gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi Ay Tutulması 7. evinizde yaşanacak; 4 - 5 ay süre ile kardeşleriniz, kuzenleriniz, seyahatler, her türlü iletişim ve ulaşım konuları öne çıkacaktır, bilgiye olan merakınız artacak. Bazılarınız yeni bir araba almaya, kitap yazmaya, internet veya medya ile ilgili çalışmalar yapmaya, seyahate çıkmaya karar verebilir. Kariyerinizde terfi alabilirsiniz. Anne ve baba sağlığı ile güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz ya da çalışmaya karar verebilirsiniz. Ancak maddi konularda kafa karışıklıklar, hesap yanlışları, hatalar, problemler yaşayabilirsiniz; acele kararlardan kaçının..

Balık Burcu ve Yükselen Balık
Bu hafta Mars, 8 Aralık'a kadar kalacağı Başak burcuna giriyor. Bu dönemde ikili ilişkilerde, ortaklıklar ve evliliklerde hatta bazı sözleşmelerde, imzalarda aksilikler yaşanabilir, bundan dolayı harcamalarınız artabilir. Ev taşıyanlar hesaplarınızı iyi yapın. Hafta ortası, yurtdışı, ulaşım, hukuk, medya, eğitim, iletişim, seyahat konularından maddi kazanç elde edebilirsiniz. Cumartesi Ay Tutulması 2. evinizde yaşanacak; 4 - 5 ay süre ile maddi konularınız etki altında olacak; yeni bir işe girebilir, terfi alabilirisiniz. Sevgilinizle bir seyahat organize edebilir, çocuklarınızla ilgili bir eğitim ya da bir yeteneğinizi geliştirme kararı verebilirsiniz. Ancak özel hayatınızda ya da ortaklarınızla ilgili işlerde yanlış anlaşılmalar, hatalar, kayıplar yaşanabilir, hatalı bir imza atabilirsiniz. Acele kararlardan kaçının. Eşinizin sağlığına da bu dönemde dikkat.



Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder