29 Ekim 2013 Salı

29 Ekim 2013 - Astrolozi



Dün 14:25'te boşluğa giren Ay, sabah 05:44'te Başak burcuna girecek.. Seçicilik bugün ana başlığımız. Zekamızı hangi fikrin bizim için daha yararlı olabileceğini keşfetmek için kullanacağız. Ymentici gezegen Merkür bize bugün keskin bir zeka ve algı sunacak. Başkalarına yardım etme isteği, insanlar için bir şeyler yapma dürtüsü bugün bizi ele geçirecektir. Kendimizi yorgun hissedinceye kadar çalışabileceğimiz için sonra da omuzlarımzıdaki biu fazla yükten yakınır tavırlar sergileyebiliriz. Detaylar da bizi ayrıca çok heyecanlandıracakır. Düzen, titizlik ve de eleştirel yönlerimiz bugün devrede. Sağlık ve beslenme konuları da ilgimizi çekecektir, sindirim sistemimiz ise hassaslaşabilir.

Sabah çok erken saatlerde Ay Neptün ile karşı karşıya gelecek. Bu transit bizi zayıflık, güvensizlik, karışık duygular vererek tuhaf bir ruh hali içine çekebilir. Belirsiz hissedişler ve aşırı hassasiyet kafa karıştırabilir. Aşırı şüphecilik, detaylar arasına sıkışmak mümkün. Basit olaylar bile cesaretimizi kırabilir.. Aaa bir de alerjik reaksiyonlara da dikkat. Sabah çok erken olabilecek bazı ciddiyet içeren işlere mümkünse öğlene doğru erteleyelim, zira güzel bir Ay - Güneş olumlu açısı bizi bekliyor olacak. Sabahki karmaşadan sonra, duyguları biraz olsun frenlemek ve nötr davranabilmeyi sağlayacak etkiler bu saatlerde mevcut. Rahat bir nefes alma molası gibi. Kadın - erkek ve otorite figürleri ile olan ilişkilerde enerjiler uyumlu olacaktır. Arkadaş ve grup ilişkileri için iyidir. Gerçek duygu bağı kurabileceğimiz insanlarla olabiliriz. 

Öğleden sonra ise Ay, Mars ile kavuşmaya hazırlanıyor. Bu biraz genel tansiyonu yükseltecektir. Bazı ufak tartışmalar, eleştiriler tehlikeli bir boyuta gelebilir. Başak'taki Ay'ın vereceği eleştirel özellikleri mümkünse abartmasak iyi olur. Çünkü bu saatlerde insanın dengesini koruyabilmesi zorlaşabilir, birden öfkelenmek kolaydır. Bazı kronik rahatsızlıklar azabilir, hastalık başgösterebilir. Plansız ve acele ederek bir işe girişmek bu saatlerde risklidir. Ancak kendinizi kontrol edebilmeyi becerebilirseniz, diğer zamanlarda güç gelen şeyleri daha bir cesaret ve çabuklukla yapabilir, ilk adımı atan siz olabilirsiniz, zira fizik gücünün de şaşıracağı zamanlar. Doğru olanın zor, yanlış olanın kolay geleceği bir süreç olacağından, hodri meydan.. İşte kendinizi deneyebileceğiniz bir öğleden sonra.

Gece saatlerinde ise Ay, Pluto ile çok güzel bir üçgen açı yapacak; duygusallığımız bizi ele geçirebilir ancak ne duyguları tamamen serbest bırakmak ne de bizi idare etmesine izin vermemek bize güç kazandırır. Aksi halde ihtiras içeren saatler olacağından yanlış hareketlere kalkışmak kolaylaşabilir.

Bugün Merkür ve Satürn kavuşumu gerçekleşiyor; Merkür'ün Akrep burcunda geri harekette olması ile oldukça ciddi ve düşünceli olmak, daha fazla yalnız kalmak istemek hatta zamanı sanki daha ağır akıyor gibi hissetmek gün boyunca mümkün. İletişim zorlaşacağından konuşma ve duyma, algılama problemleri yaşayabiliriz. Ders çalışma, müzakere yapmak için uygun zamanlar değildir. Olumsuz tavırlara, katı düşünce biçimlerine ve dar görüşlülüğe karşı dikkatli olalım. Ancak iş planları ve kariyer gelişimi için araştırmalar yapmak adına uygun etkiler içerecektir. Ciddi mesleki veya çalışma görüşmeler, sözleşmeleri getirebilir. Ancak güvensizliklerden ve zihinsel zayıflıklardan uzak durabilmek gerek..

Yüce Atatürk, Cumhuriyetimizin 90. yılını, kıvanç ve coşkuyla kutladığımız büyük günde milletçe huzurunuzdayız. Türk milleti bugün sana olan bağlılığını, özlemini ve sevgisini yürekten ve büyük bir sesle hep birlikte yinelemektedir. Tarihimizin en büyük çağdaşlaşma ve değişim hamlesi olan Cumhuriyet’in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermektedir. Ruhun şad olsun. Yüce milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun...



Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder