28 Ekim 2013 Pazartesi

28 Ekim 2013 - Astrolozi




Ay tüm gün Aslan burcundaki hareketine devam ediyor. Evet, liderlik özelliklerimiz, sıcaklığımız ve güçlü kişiliğimiz bugün oldukça öne çıkacak. Aldığımız iltifatlar ve övgüler, en iyi yanlarımızı ortaya çıkarabilmemiz adına gerekli özgüveni bize verecektir. Ama, yine de dikkat etmemiz gereken bir konu, bu özelliğimizin bir zaafa dönüşmesi, aksi halde samimiyetsiz insanların tuzağına düşmek oldukça kolay olabilir. Eleştirilmek bugün hiç bize göre değil. Olumsuz her türlü eleştiri ya da istemediğimiz davranışlar karşısında kendimizi hemen geri çekmek isteyebiliriz.

Öğleden sonra harika bir Ay - Venüs güzel görünümü oluşacak. Çevremizdeki kişilerle aramızda hoş duyguların uçuştuğu, birlikte güzel zaman geçirebilecek, eğlence ve dostluk enerjilerini barındıran saatler.. Mutluluklar kolayca filizlenebilecek.. Özellikle aşk ilişkileri açısından tatlı bir transit. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, tüm çirkinlikleri örterek pembe bir dünya yaratabilir. Koruyuculuk, tutku, annelik gibi hislerde artış görülebilir. Gözlerimiz hep güzeli ve güzellikleri arayacak ve bu yönde aktivitelere meyil gösterebiliriz. Evimizi, bahçemizi, kendimizi veya çevremizi güzelleştirme adına kendimize bakım yapabilir, bir çiçek ekebilir veya güzel bir şeyler satın almak isteyebiliriz. Bugün ayrıca Venüs, Başak burcundaki Vesta'ya bir kare yapıyor; uğruna uğraş verdiğimiz, emek harcadığımız bazı çalışmalardan memnumiyet sağlamak biraz zor sanki, hakettiğimiz teşekkürden eser yok.. Ancak güne damgasını vuracak Ay - Venüs üçgeni bunu biraz unutturacaktır.

Mars bugün Düğümlere olumlu açılar yapıyor. Bunun anlamı göstereceğimiz cesaret ve ataklığın bize kadersel temalarda yarar sağlayabilmesidir. Göstereceğimiz sabır ve uygulamaya geçebileceğimiz bilgi birikimlerimiz bize ilerlememiz gereken yolumuzda destek verecektir. Tembellik etme günleri değil yani anlayacağınız; biraz uğraş bize yol, su elektrik olarak dönebilir. Karınca ile Ağustos Böceği hikayesindeki çalışkanlığı göstermek, birçok hayalimizi gerçeğe çevirebilir. Korkak, çekingen, ürkek olmak bizi sadece yerimizde saydıracaktır. Biraz gayret, biraz hırs, biraz ataklık, manevi olarak da gururlanabileceğimiz, özgüvenimizi arttırıcı gelişmeler sağlayabilir. Yeni bir haftaya bu enerjilerle başlamak, özellikle Cumhuriyet'imizin kuruluşunun 90. yılını kutlayacağımız bu günlerde ümitle, kararlılıkla, cesaretle adım atmak, hepimizin geleceği adına istikrar sağlayıcı etkiler verir. 

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder