17 Ekim 2013 Perşembe

17 Ekim 2013 - Astrolozi



                                   

Ay Balık burcunda açısız hareketine devam ederek güne girmesinden az süre sonra saat 04:17'de Koç burcuna geçiyor. Enerjimizin ve irademizin kuvvetli olacağı, kişiliğimizde inatçı özelliklerimizin öne çıkacağı bir gün bizi bekliyor. Koç burcu, hareketin, liderliğin burcudur. Oldukça girişkendir. Cesurdur, kendine güveni tamdır. Keskin zekalı, çabuk harekete geçebileceğimiz, aceleci bir mizaç bizi ele geçirebilir. Denenmemiş herşeye ilgi duyabiliriz. Keşfedilmemiş topraklar bizim için fazlasıyla ilgi çekici olacaktır çünkü denenmemiş şeylere kapı açtığı gibi yeni tecrübeler kazanmamıza da ön ayak olur. Maceralar karşısında coşmak oldukça mümkün olacaktır. Zekamızı ön plana çıkarmamızı gerektirecek meydan okumaları sevebiliriz, problemlere alışılmışın dışında çözümler üretmekte üzerimize yoktur.. Rekabetçi kişiliğimiz zorluklarla baş etme yolunda bize yardımcı olacaktır. Fakat ortaya yeni fikirler atmakta ve projeler üretmekte iyi olsak da olayların can sıkıcı, sıradan taraflarını başkalarının üstlenmesini isteyebiliriz çünkü çabucak sıkılabiliriz.

Ay öğleden sonra Pluto ile sert bir kare yapmaya hazırlanıyor, ee tabii ki bu durumda Uranüs ile de kolkola.. Duygularımız aniden sert bir biçimde start alabilir. Zaten duygusallığımız ile genelde başımız da dertteyse, bizim için iyi olmayacak ani çıkışlar yapmamız oldukça mümkün olabilir. Duygusal güç mücadelelerine girebilir, istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuşuz gibi düşünerek, zararlı teknikler kullanmaya kalkışabiliriz. Bu arada karşımızdaki kişileri yok yere sinirlendirebilir ve onun tepkisiyle de karşılaşabiliriz. Bu transitin etkisi bizi düşüncesizce hareket ettirebilir, sabırsız olmamıza neden olabilir. Ruh halimiz oldukça değişken olacağından, bundan kendimiz bile rahatsız olabiliriz. Bu zamanda yapılacak en iyi şey, problemlere yeni çözüm yolları ile yaklaşmak ve çabuk çabuk değişik bakış açıları üretebilmektir.

Ay Uranüs ile kolkala girmesiyle Venüs'e de beraberce akşam saatlerinde harika bir açı yapacak. İşte bu açı bence tüm güne damgasını vuracaktır. Kolaylıkla oluşan duygu akışı, çirkinlikleri örterek pembe bir dünya yaratabilir. Koruyuculuk, annelik gibi hislerde artış görülebilir. Evimizi, bahçemizi, kendimizi veya çevremizi güzelleştirme adına bakıma karar verebilir, saksıya çiçek ekebilir veya güzel bir şeyler satın almak kaçınılmaz olabilir. Her cinsten sosyal ilişkiler, mesleki konular, iş, yaratıcılık yönlerinden yenilenme, canlanma, özgür olma ve sürpriz heyecanlar yaşama saatleridir. Evlilik, para ortaklık ilişkilerinde sürprizler olabilir.. Yapacağımız işlerden sanki ilk defa yapıyormuşuz gibi heyecan duymak da olasıdır..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder