11 Nisan 2015 Cumartesi

12 Nisan -- 18 Nisan 2015 Haftası ve Burçlarr - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı maddi gelrinizle ilgili olarak beklemediğiniz destekler bulabilirsiniz. Sanatsal aktiviteler, yaratıcılık gerektiren işlerinizde gelirinizle ilgili harekete geçmek adına uygun. Çarşamba günü Merkür, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Boğa burcuna geçiş yapacak; maddi kazanç amaçlı konularda toplantılar yapmak, imzalar atmak, kısa geziler ya da eğitim programlarına katılmak adına olumlu bir süreç. Parasal kazanımlarınızla ilgili olarak iletişim trafiğinizde bir artış ve hızlanma görülecektir; iş başvurusu yapmak, iş akdi imzlamak adına kullanılabilir. Hafta ortası yurt dışı, seyahat, hukuk, eğitim, ulaşım, ticaret, pazarlama ve yayıncılık alanlarındaki işlerinizde aksilikler zorluklar çıkabilir; beklediğiniz bir haberde, yolculuklarınızda rötarlar oluşabilir. Yakın çevreniz ile ilişkilerinizde soğukluk gündeme gelebilir. Önemli görüşmelerinizi mümkünse hafta ortasına denk getirmeyin. Cumartesi burcunuzda Yeniay doğacak; hayatınızın önemli alanlarında, ikili ilişkilerinizde, sağlığınızda önümüzdeki 10 günlük dönemde bazı konularla ilgili hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Harekete geçme, başlangıçlar yapma adına acele etmeniz söz konusu. Ayrıca bu dönemde çocuklarınız, aşk hayatınız, hobileriniz, spekülatif girişimler ve lüks tüketim merakınızdan dolayı harcamalarınız artabilir; dikkatli davranmakta fayda var.
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı içinde bulunduğunuz sosyal çevreden arkadaşlarınızla karşılıklı destekleşim içinde olabilirsiniz. Sizin girişkenliğiniz, enerjiniz, arkadaşlarınızla aranızda ilişkilerinizin yoğunlaşmasına neden olabilir. Çarşamba günü Merkür, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere burcunuza geçiyor; bu süreçte ikili ilişkilerinizde iletişim trafiğinizde artış görülecektir. Yeni kararlar almak, sıkça görüşmeler, toplantılar yapmak, kısa gezilere ya da eğitim programlarına katılmak söz konusu olabilir. Sağlık kontrolleri yaptırmak adına da uygun bir dönem. Ayrıca düşündüklerinizi, fikirlerinizi rahatlıkla sözlerinize, kelimelerinize ve kaleminize aktarabileceksiniz. Hafta ortası beklediğiniz bir kredi, vergi, borç, sigorta, burs, prim, miras ya da nafaka konusunda gecikme ya da iptal söz konusu olabilir; parasal endişeler içine girebilirsiniz. Bu tarz bir başvurunuz olacaksa, hafta arasında müracaat yapmamanızı öneririm; hafta içi özellikle kredi kartı harcamalarınıza dikkat edin. Cumartesi 12. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; sezgileriniz, yaratıcı yanınız, dini, psikolojik, ezoterik çalışmalara merakınız bu dönemde artabilir. Önümüzdeki 10 günlük süreçte uykusuzluk çekebilirsiniz; kronik bazı rahatsızlıklarınız uyanabilir. Bu süreçte ev, aile, gayrimenkul konuları, problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz; ebeveyn ya da aile üyeleri ile tartışmalardan uzak durun. Ev, aile gayrimenkul ile ilgili, eğitimsel, hukuki, yurt dışı bağlantılı alanlarda zorluklar oluşabilir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı kariyer ya da otorite figürleri ile ilgili konularınızda beklemediğiniz destekler bulabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konularda kariyer alanında yardım görebilirsiniz. Ebeveyn ya da sizden büyük kişilerle yardımlaşma içinde olabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; bu dönemde miztik ve manevi konularla ilgilenebilir, bazı düşüncelerinizi kendinize saklamak üsteyebilir başkaları hakkında dedikoduya varabilecek gizli konuşmalar yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızla ilgili fikirler üretmek, içsel bakış yakalayabilmek, sezgilerinizi kullanabilmek adına da uygun bir transit. Cumartesi günü 11. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; sosyal çevrenizdeki kişilerle, arkadaş gruplarınız ile ilgili olarak önümüzdeki 10 günlük süreçte hızlı gelişmelere tanık olabilirsiniz. Yakın çevreniz aracılığı ile bazı dedikodulardan, gizli düşmanlıklardan haberdar olabilir, ulaşım, kısa seyahat, ticaret, yayıncılık, eğitim alanlarında kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aşırı iyimserlik sizi zarara sokabilir. Konsantrasyon sağlamak özellikle eğitim alanında önümüzdeki süreçte size zor gelebilir..
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet, pazarlama, din ya da felsefe alanlarında sosyal çevreniz ile etkileşimde olabilir, bu konulardaki problemlerinize destek ve yardım alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla uzun seyahat, hukuk ya da eğitim konusunda fikir birliği yapmak, planlar organize etmeniz mümkün. Çarşamba günü Merkür, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; bu süreçte içinde bulunduğunuz dost grupları ile iletişim trafiğinizde yoğunluk gözlemlenebilir. Birlikte seyahat etmek, din, felsefe, hayat görüşü ile ilgili sohbetler yapmak, seyahatler organize etmek, fikirsel alışverişler yapmak adına oldukça olumlu bir dönem. Cumartesi günü 10. evinizdeki Koç burcunda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 10 günlük süreçte kariyeriniz ve otorite figürleri ile ilişkilerinizle ilgili yeni ve hızlı gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yeni bir kariyer fırsatı, büyüklerinizle ilgili bazı durumlar ivedilikle gündeme gelebilir. Bu süreçte mümkünse dost çevrenizle para alış verişlerinde bulunmayın, girişimlerde bulunmayın. Arkadaşlarınızla aranızda parasal problemler oluşabilir; eğlence amaçlı aktiviteler para harcamanıza neden olabilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı kariyerinizde ya da amirleriniz, büyüklerinizle ilişkilerinizde problemleri azaltabilecek gelişmeler oluşabilir; kredi, borç, burs, prim, nafaka, miras, vergi gibi alanlarda onay almanız kolaylaşabilir. Otorite figürleri tarafından ödüllendirilebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Boğa burcuna yerleşecek; bu süreçte kariyerinizle ilgili olarak görüşmeler, toplantılar, imzalar, kısa geziler ya da eğitim programları gündeme gelebilir. İş başvurusu yapmak, projenizi otorite figürlerine sunmak adına olumlu kullanılabilir. Hafta arası arkadaşlarınız, dost çevrenizle ilgili olarak bazı aksilikler, ilişkilerde zorlanmalar, aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilişkinizde arkadaşlarınızın da etkisiyle engeller oluşabilir. Dengede kalmaya özen gösterin, barışçıl davranışlar içinde olun. Cumartesi günü 9. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 10 günlük süreç içinde yurt dışı, eğitim, medya internet, hukuk, pazarlama, din ve felsefe alanlarında gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bu konularda atılım yapmak, örn. pasaport başvurusu, uluslararası seyahat organizasyonu rahatlıkla uygulanabilir. Yalnızca kariyer ya da otorite figürleri ilişkilerinizde mümkün olduğu kadar egosal davranışlarda bulunmayın ve kendinizi dev aynasında görmeyin; sorun yaşayabilirsiniz. Ebeveyniniz ile ilgili sorunlar, fikir ayrılıkları oluşabilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı, ikili ilişkilerinizde, eşiniz ya da ortağınızdan yurt dışı hukuk, eğitim, medya, seyahat, internet, yayıncılık, pazarlama ve hayat görüşünüş ileriye dönük ideallerinizle ilgili olarak rahatlıkla destek alabilirsiniz. Beraber bir seyahat planı organize edebilir ya da rakiplerinize karşı üstün bir duruş sergileyebilirsiniz. Yurt dışı, yabancı kültürler ile ilgili tanıtım işlerinizde ilişkilerinizden destek bulabilirsiniz; bir ortaklık söz konusu olabilir. Çarşamba günü Merkür, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Boğa burcuna geçeceğinden zaten yukarıdaki konularda iletişim trafiğinizde ciddi bir artış görülecektir. Yabancılar, ileriye dönük planlar, hukuksal işleriniz, yeni insanlarla tanışmak bu dönemde öne çıkacak başlıklarınız. Hafta arası kariyeriniz ve eviniz arasında sorumluluklarınız artabilir. Bu alanlarda aileniz size engeller koyabilir; ilerleyemediğinizi hissedebilirsiniz. Aile büyükleri ile konularda sorunlar oluşabilir. Cumartesi, 8. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 10 günlük süreçte ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ve miras konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu başlıklarda başvurular yapmak, emeklilik işlemleri, araştırma gerektiren alanlar gündeme gelebilir. Hukuksal ve uluslararası işlerinizde, eğitim konularınızda kontrolünüz dışı gelişmeler sizi yorabilir. Manevi konularda kararsızlıklar, uzun seyahatlerinizde aksilikler oluşabilir.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı günlük ve çalışma hayatınızda, araştırma gerektiren, kredi, borç, vergi, sigorta işlerinizde, nafaka, miras, banka konularında detaylarda rahatlıkla başarı elde edebilirsiniz. Yürüttüğünüz bir proje ile ilgili ödüllendirilebilir, çalışma hayatınız ile ilgili destek bulabilirsiniz. Müşterileriniz, yardımcılarınız size destek olabileceği gibi sağlık konularında da check up yaptırabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere, 8. evinizdeki Boğa burcuna gireceğinden yukarıdaki konularla ilgili olarak iletişim trafiğinizde bu dönemde yoğunluk olacaktır. Başvurular, toplantılar, görüşmeler, imzalar söz konusu olabilir; banka veya kamu işlemleri ile uğraşabilirsiniz. Hafta arası yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, internet, pazarlama, din ya da felsefe konularında aksilikler, iletişim hataları oluşabilir; rötarlar, arızalar sorun oluşturabilir. Konsantrasyon eksikliği eğitimde sizi zorlayabilir. Cumartesi günü 7. evinizdeki Koç burcunda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, danışmanlık almak, taşınmak gibi konularda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde arkadaş çevresinde de bazı krizler deneyimleyebilirsiniz, beklediğiniz maddi desteği dostlarınızdan alamayabilir ya da parasal konularda arkadaşlarınızdan zarar görebilirsiniz; mümkün olduğu kadar bu alanda beklenti içinde olmayın.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı ikili ilişkilerinizde romantizm etkin olacak; ortaklıklarınız güç birliği yapmak, ortaklaşa yaratıcılık gerektiren hobiler ile uğraşmak çocuklarınızla, sevgilinizle ortak fikir birliği oluşturmak adına oldukça olumlu. Çocuğunuzla ya da aşk hayatınızla ilgili güvendiğiniz birilerine fikir danışabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Boğa burcuna yerleşeceğinden tüm ikili ilişkilerinizle ilgili olarak iletişim trafiğinizde artış görülecektir. Bu süreçte anlaşmalar, kontratlar, imzalar söz konusu olabilir. Bazılarınız için taşınmalar gündeme gelebilir. Ortağınız veya eşinizle fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Hafta ortası beklediğiniz ödemelerde gecikmeler sizi üzebilir, endişeye düşürebilir. Parasal konularda ertelemeler, engeller, onay bulamamak gibi durumlar söz konusu olabilir. Cumartesi günü, 6. evinizdeki Koç burcunda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 10 günlük süreçte çalışma ortamınızda, projelerinizde, yardımcılarınız ya da müşterilerinizle ilişkilerinizde, sağlık konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş ortamı, yeni bir müşteri, yeni bir yardımcı ya da yeni bir proje gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili işleriniz yoğunlaşabilir. Ancak ortaklaşa çalıştığınız kişilerle ya da eşinizle bu dönemde egosal davranışlar içinde bulunmakta, güç savaşları yapmaktan uzak durun. Sorumluluklarınızın artması ikili ilişkilerde problem yaratabilir, hukuksal sorunlar oluşabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı günlük ve çalışma hayatınızdaki detayları halletme konusunda ailenizden gerekli desteği bulabileceksiniz. Eviniz ya da gayrimenkulünüzle alakalı günlük işlerle uğraşabilir, başarı elde edebilirsiniz. Ailenizin sağlık kontrolleri ile ilgilenmek, ya da bu alanda ailenizden yardım görmek mümkün. Çarşamba günü Merkür, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Boğa burcuna geçeceğinden yukarıdaki konularda iletişim trafiğinizde yoğunluk görülecektir. Sağlık kurumlarına ziyaretler, sağlık görevlileri ile iletişim, yardımcılarınız, müşterileriniz ile görüşmeler, toplantılar söz konusu olabilir. Hafta içi ikili ilişkilerde, ortaklıklarınızda ya da evliliğinizde karamsar düşünceler, soğukluk gündeme gelebilir. Ortaklaşa girişeceğiniz işlerde engeller, ertelenmeler oluşabilir. Bazı kontratlarınızda, anlaşmalarınızda iptaller ya da gecikmeler gündeme gelebilir; sabırlı olun ve sorumluluklarınızı üzerinize alın. Cumartesi günü 5. evinizdeki Koç burcunda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 10 günlük süreçte aşk hayatınızda, çocuklarınız ile ilişkilerinizde, yaratıcılığınızda ve kendinizi ortaya koyuş biçiminizde hızlı gelişmelere hazır olun. Lüks tüketim merakınızda artış ya da riskli girişimlerde bulunma dürtüsü artabilir; spora başlayabilirsiniz. Yeni bir aşk ya da bazılarınıza bebek sürprizi, çocuklarınızla ilgili bir haber sizleri mutlu edebilir. Bu süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, seyahat ya da yayıncılık alanında bazı detaylarda iptaller, aksilikler oluşabilir; önceden önlem almanızda fayda var. Sağlık problemleri de bu başlıklardaki işlerinizin ters gitmesinde etkin olabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobileriniz ile ilgili olarak yakın çevrenizden destek görebileceksiniz. Yetenekli olduğunuz bir konuda eğitim kararı, çocuğunuz ya da sevgilinizle kısa bir seyahat imkanı doğabilir. Kardeşleriniz, komşularınız ya da akrabalarınız aracılığı ile bir sevgili adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitim işleri ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere zaten 5. evinizdeki Boğa burcuna geçeceğinden aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilişkinizde iletişim trafiğinde, bilgi alış verişlerinde yoğunluk gündeme gelecektir. Yaratıcılık gerektiren konularda görüşmeler yapmak, kararlar vermek mümkün. Hafta arası sağlık alanında dikkatli olmanızda fayda var. Çalışma ortamınızda özellikle kadın figürleri ile problem yaşayabilir, bazı detayları halletme açısından kontrolünüz dışında gelişebilecek sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı projelerinizin iptali, müşterilerinizle ilgili kayıplar sorun çıkarabilir. Cumartesi günü 4. evinizdeki Koç burcunda bir Yeniay doğacak; önümüzdeki 10 günlük süreçte ev, aile, gayrimenkul, ebeveyn ile ilgili konularda hızlı gelişmelere hazır olun. Eviniz ile ilgili harcamalarınızda artış görülebileceği gibi, haneniz ile ilgili bir girişimde bulunabilirsiniz. Özellikle lüks tüketimi, spekülatif girişimler ve eğlence hayatınızla ilgili olarak maddi dengeniz bozulabilir; çocuklarla ilgili ödemeler yoğunlaşabilir. Sevgilinizle ya da çocuğunuzla inatlaşma, hırs, kin içeren tartışmalardan uzak durun..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başında aileniz ya da gayrimenkulünüzle ilgili olarak maddi gelir elde edebilirsiniz; aile bireylerinin ya da ebeveninizin desteğini bulabileceksiniz. Özellikle evde çalışanlar için parasal olarak olumlu bir hafta başı. Çarşamba günü Merkür, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere zaten 4. evinizdeki Boğa burcuna gireceğinden bu süreçte aile, ev, gayrimenkul ile ilgili olarak iletişim trafiğinizde de artış görülecektir. Haneniz ile ilgili görüşmeler, kararlar, taşınma konuları, emlakçılık, evde yakın çevreniz ile aktiviteler adına olumlu bir dönem. Hafta arası aşk hayatınızda ya da çocuklarla ilişkinizde soğukluk oluşabilir; mümkün olduğu kadar arkadaş çevrenizin etkisinde kalmamaya özen gösterin. Bazı dostlarınızla aranız açılabilir. Aşk ve çocuklarla ilişkinizde sorumluluklarınızı almanız ve barışçıl, sevgi dolu olmanız önem kazanacak. Cumartesi günü 3. evinizdeki Koç burcunda bir Yeniay doğacak; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkilerinizde, eğitim, seyahat, ulaşım, ileticim, ticaret ve yayıncılık konularında hızlı gelişmelere hazır olun, başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Bu dönemde iletişimsel olarak yoğun bir trafiğiniz olabileceği gibi, bazılarınız yeni bir araç ya da yeni bir iletişim cihazı alma girişiminde bulunabilir. Ancak bunun yanında ailenizi ya da gayrimenkulünüzü ilgilendiren konularda fikir ayrılıkları agresyon yükseltici durumlar oluşabilir; hane içinde egosal tartışmalarla karşılaşabilirsiniz. Gayrimenkul ile ilgili bazı anlaşmaların iptali, taşınma zorlukları ve bazı harcamalar eşinizle ya da ortağınızla aranızda probleme neden olabilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı yaratıcılığınızı iletişim şeklinizde, sözlerinizde, yazılarınızda rahatlıkla kullanabileceksiniz. Yakın çevrenize, kardeşlerinize ya da komşularınıza yardım etmeniz, merhamet göstermeniz mümkün. Kararlarınızda, düşüncelerinizde sevgi ve affedicilik öne çıkabilir; probleminiz olan kişilerle sorunlarınızı giderebilirsiniz. Çarşamba günü Merkür, 30 Nisan'a kadar kalmak üzere zaten 3. evinizdeki Boğa burcuna geçeceğinden, yakın çevreniz ile iletişiminizde yoğunlaşma görülecektir. Bazı eğitim programları, kısa geziler gündeme gelebilir. Hızlı kararlar, ticari ilişkiler, yayıncılıkla ilgili görüşmeler önümüzdeki 10 günlük süreçte karşılaşabileceğiniz başlıklar. Hafta arası aile içinde büyüklerinizin baskısı ile karşılaşabilirsiniz. Otorite figürleri ile ilgili bazı işlerinizde gecikmeler, iptaller söz konusu olabilir; ev ve kariyer arasında üzerinizde baskı oluşabilir. Hane, gayrimenkul konularında beklediğiniz onaylarda aksilikler oluşabilir. Cumartesi günü 2. evinizdeki Koç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 10 günlük süreçte maddi geliriniz ile ilgili hızlı gelişmelere hazır olun. Çalışma ortamınızda iletişimsel bazı aksilikler, müsterilerinizle ya da yardımcılarınızla ilgili sorunlar oluşabilir. Kardeşlerinizde, komşularınızda sağlık problemleri oluşabilir. Eğitim ya da seyahat programlarınızda bazı detaylar sizi sinirlendirebilir; trafikte dikkatli olun. Aracınızda ya da iletişim cihazlarınızda arızalar meydana gelebilir...







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder