24 Nisan 2015 Cuma

24 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu Yengeç burcunda kalacak; duygusal ve çekingen davranışların yanı sıra ortamlardan ve diğerlerinin ruh halinden çabucak etkilenmemiz normal görünmekte. Gün içinde ailevi ve milli konular öne çıkabilir; anılardan geçmişten sıkça söz edebiliriz. Çevremizdekilere anaçlık etmek, kollamaya çalışmak da bu transitin etkilerinden.

00:22'de Ay ve Neptün üçgeni sayesinde yalnız kalmak isteyebilir, sezgilerimizi kuvvetlice çalıştırabiliriz. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı üst düzeyde kullanabilmek ve üretken olmak için biçilmiş kaftan. Yardımlaşma ve etrafımızdakilere merhmamet gösterme, bunun yanında niyetler, dualar adına oldukça uygun bir görünüm.

01:27'de Ay Ve Kuzey Düğüm arasındaki kare açı bizleri karamsarlığa sürükleyebilir. Hayat amaçlarımız doğrultusunda ilerleyemediğimiz, yol alamadığımız tarzında düşünceler yoğunlaşabilir; korkmayın geçici ve kısa süreli bir etki.

12:21'de öncü grupta ilerleyen Ay, halen etkin olan Pluto ve Uranüs arasındaki kareye dokunacak; önce Pluto ile karşıtlık yapıyor. Ardından 16:02'de Uranüs ile de bir kare açı gerçekleştirecek. Hızlı gelişmeler, çabuk harekete geçme isteği öne çıkabilir. Önceden hazırlıklı olduğumuz konularda önemli başlangıçlara imza atılabilir ki bunlar hayatlarımızda önem taşıyan konular olacaktır. Ancak eğer spontane gelişmeler karşısında tepkisel davranışlar içinde olursak, sonradan pişman olabileceğimiz gelişmeler de yaşanabilir. Dikkatsizlik nedeniyle oluşabilecek kazalara da dikkat edilmeli. Hareketli bir öğleden sonra bizi beklemekte. Hele ki 15:59'da Ay bir de Mars ile ılımlı bir etkileşim içinde olacağından, özgüvenimiz ve cesaretimiz de artış gösterebilir ve olayları hızlandırabilir. Dolayısıyla bu saatlerde mümkün olduğu kadar riskli, emin olmadığımız girişimlerden uzak durmakta fayda var.

20:03'de Ay ve Merkür arasındaki ılımlı görünüm sayesinde iletişim trafiği de hızlanabilir. Önemli önemsiz konular hatta dedikoduya varabilecek lafazanlıklar görülebilir. Ay'ın Uranüs ve Pluto dokunuşu ile hızlanan gündem bizim de sosyal ilişki tempomuzu arttıracak gibi.

20:50'de ise Ay'ın Chiron ile üçgeni oldukça şifalandırıcı etkiler barındırıyor; hatalarımızın, eksikliklerimizin yani yaralarımızın çözümünü görebileceğimiz bir akşam. Kararlar almak, hayat planlarımızda düzeltme yapmak, çevremizdekilere fikirlerimizle yardımcı olabilmek adına oldukça uygun. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısın bitiriyor. Dinlenmek ve eldeki birikmiş konulara yönelmek adına uygun kullanılabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder