22 Nisan 2015 Çarşamba

22 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu İkizler burcunda hareket edecek; İkizler gülmeyi, eğlenmeyi, sohbeti sever. Bilgiye karşı merakı vardır; her şeyi öğrenmek ister; tabii biraz da daldan dala konabilir. İletişim bugün ana konumuz; eğitim, kısa seyahatler, ticari konular, ulaşım, trafik ve yazmak, konuşmak önem arz edebilir.

00:34'de Mars ve Pluto arasındaki üçgen açı tüm gün ve yarın etkisini gösterebilir; amaçlara ulaşma, kesin başarılı olma yönünde uyarıcı ve destekleyici bir transit. Tasarılarımızı, üzerinde çalıştığımız projeleri çabuk ve başarılı bir şekilde gerçekleştirmemize yardımcı olacak fırsatlarla karşılaşabiliriz. Bugünlerde atacağımız kararlı adımlar belki de hayatımızın en önemli taşlarından biri olabilir. Karmaşık ve araştırma gerektiren tüm işlerde enerji ve cesaret verir. Fiziki güç de vereceğinden, sakin olmaya da dikkat edilmeli Gücümüzün ölçüsünü bilmemek karmaşa yaşayabiliriz. Bu arada bu etki altında egomuzun emir altına girmesi kolay olmaz.

00:43'te Ay ve Jüpiter arasındaki ılımlı görünüm, insanlarla bir arada olmaya ve dostluk bağlarımızı kuvvetlendirmeye yardım edecektir. Kısa süreli grup aktiviteleri, yardımlaşma, destek verme taraflar için mutluluk verici olacaktır. İkna gerektiren tüm konularda başarı verebilir.

08:37'de Ay ve Uranüs arasındaki olumlu diğer bir etkileşim ile sabah erken saatlerde tez canlılık, telaş garip bir heyecan hissedebiliriz. Kendimizi, bulunduğumuz ortamı ve çevremizdekileri canlandırmak, sanki her şeyi yeniden düzenlemek, değişiklik yaratmak isteyebiliriz. Enerjik bir sabah olabilir bu sabah.

13:08'de Ay ve Chiron arasındaki kare nedeniyle öğle saatlerinde biraz içe kapanmak ve karamsar duygular içinde olmak mümkün. Hayatlarımızda eksikliğini hissettiğimiz bulgular daha bir gözümüze batabilir; belki de yanlışlarımızla yüzleşebiliriz. Negatif duygulara kapılmadan bu noktaların tesbiti adına olumlu kullanılabilir. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve günü açısız tamamlayacak; dolayısıyla bu duygular altında yeni girişimlerden ziyade üzerinde hazırlanılmış işlere, yarım kalan konulara eğilmek daha doğru olacaktır.

16:26'da Merkür ve Pluto üçgeni, Mars'ın da enerjisi altında netlik kazanacak; bu görünüm de bugün ve yarın etkisini devam ettiriyor. Geniş bir algılama, özellikle gizemli ve derin konularda güçlü olacaktır. Kolay kolay tatmin olmayacağımızdan, deşmek, derinleşmek, derinleştikçe haz duymak, aradığımızı tam bulduğumuzdan emin olana kadar çabalama isteği yoğunlaşabilir Dolayısı ile bugün birilerinin bizi aldatması ya da yanlış yola çekmesi pek mümkün olmayacaktır. Başkalarını anlama, iletişim kurabilme ve bundan haz duymak, transitin etkileri arasında ve tabii bugün yapacaklarımız her ne olursa olsun sıradan ya da bayağı kesinlikle olmayacaktır.

21:40'da Venüs ve Jüpiter arasındaki ılmlı görünüm netlik kazanıyor ve günün olumlu açılarına bir tanesi daha ekleniyor; değerlendirmek ise tabii bizim seçimimiz olacaktır. Bu transitin etkisi gün boyu ve yarın da geçerli. Finansiyel açıdan olumlu gelişmeler anlamına gelebilir. Çalışma şartlarımızda, yaşam koşullarımızda iyileşme, güzel ve şanslı imkanlar yakalama, sevgi, iyilik, şefkat, anlayış ve özveri görmek, tabii göstermek ile ilgili. Sosyal yaşamımızda hareketlilik olabilir. Eğlenme, gezme, yaşama zevk katabilir. Sevme ve sevilme isteğimizde artış olabileceği gibi sorunlu ilişkilerde barışçıl rüzgarlar esebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder