25 Nisan 2015 Cumartesi

25 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay güne Yengeç burcunda açısız hareketi ile giriyor; duygusal güvenliğimiz, mutlu olmak adına kendimizi güvende hissetmemizin önemi, ev, aile, vatan, millet konularının öne çıkması günün ilk yarısının ana başlıkları olabilir. Evde birikmiş işlerle uğraşmak, belki aile üyeleri ile vakit geçirmek günün ilk aktiviteleri arasında sıralanabilir.

01:36'da kesinlik kazanacak Merkür ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim tüm gün etkili olacak görünüyor. Zihinsel aktivitelerimizin, algı yetimizin üst düzeyde çalışabileceğine işaret etmekte. Özellikle eğitim ve tıbbi konularda iyileştirici etkilere sahip olan bu transit, önsezilerimizin de gün içinde kuvvetli çalışabileceğini söylemekte; gerçek bir şifa enerjisi diyebiliriz. Yakın çevremize düşüncelerimizle yardım edebilir, hatta onlar söylemeden bile bazı problemlerini netleştirebiliriz.

16:12'de Ay boşluktaki hareketine son vererek Aslan burcuna geçiş yapacak; liderlik özelliklerimiz, sıcakkanlılığımız, kişiliğimizin gücü etrafımızdakiler tarafından açıkça farkedebilir. Günün ikinci yarısında dikkatleri üzerimize çekmek isteyebiliriz. Alacağımız her iltifat ya da övgü, kişiliğimizdeki özellikleri daha rahat ortaya koyabilmemize neden olacaktır. Kartlarımızı açık oynamak ve dürüstlük, bu transitin öne çıkacak ana özelliği.

23:08'de Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı sayesinde, duygularımızı rahatlıkla kontrol edebilir ve hayata dair daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergileyebiliriz. Zorluklara rahat göğüs gerebilme, sabretme ve tahammü gçsterme sınırlarımız artabilir. Sorunlarımızı tek başımıza ele almak ve çzöümlerini de yalnız bulmak adına ayaklarımızın yere sağlam basacağı bir gece bizi beklemekte.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder