21 Nisan 2015 Salı

21 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, güne Boğa burcunda boşluktaki seyahati ile giriyor olsa da 02:27'de İkizler burcuna giriş yapacak; Temel olarak iletişim ve bilgi tabii bunun yanında merak hızlı düşünüp hızlı hareket etmemize ve konulara çok çabuk adapte olmamıza neden olabilir. Aralarında hiç bir bağ olmasa da bir fikirden diğerine ya da bir düşünce biçiminden diğerine kolaylıkla atlayabiliriz. Espriler ve keskin kavrayıilar günü eğlenceli bir hale sokabilir.

07:15'te kesinleşecek Merkür ve Jüpiter arasındaki kare tüm gün etkili.. Fikirsel olarak dağınıklık verebilir; detaylar ve ayrıntılar arasında dağılan aklımız, düşünme, bilgileri aktarma, bir hedefe odaklanma ve uygulamaya geçmede zorlanabilir. Sürekli bir faaliyet içinde bulunma ancak neticesiz boş çaba göstermek mümkün. Yolculuklar, eğtğim, öğretim, kültürel, dinsel ve benzeri konulara girişmek adına pek uygun değil. Uçuk kaçık düşünceler adına boşuna zaman harcayabiliriz. Kişisel olarak da düşüncelerin abartılı olması, çevremizdekilerle iletişimimizde problemler yaratabilir; tutamayacağımız sözler vermek, bol kepçeden atmak mümkün.

08:59'da Ay ve Satürn karşıt açı içince olacaklar; kendimizi yalnız, mutsuz, sevilmiyormuş, istenmiyormuş gibi hissetmemize neden olabilecek bir görünüm. Kendimizi soğuk ve duygusuz gibi algılayabiliriz. Görüşümüz ne kadar karamsar olursa olsun, bu saatte mümkünse iş bitirici kararlar almamaya özen gösterelim, sonradan fikir değiştirebiliriz.

18:10'da Ay ve Neptün arasında oluşacak kare nedeniyle, eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar, endişeler, gerçeklerden daha önemli hale gelebilir. Akşam üzeri saatleri de önemli konularda kararlar vermek, iş girişimlerinde bulunmak adına pek uygun değil; yanlış yönlendirici etkilere sahip. Çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimizde artacağından suistimallere açık olabiliriz. Mümkünse alkol ve ilaç alımında da dikkatli olmalıyız.

19:28'te Ay'ın Kuzey Ay Düğümü'ne yapacağı üçgen açı ile gün içinde üzerimizdeki olumsuzluklar aralamamız mümkün olabilir. Daha iyimser olabilmek, ileriye dönük planlar oluşturabilmek, hayatımızla ilgili daha yapıcı projeler oluşturmak hatta belki ileride kadersel olabilecek düşünceler, tanışmalar ve bilgiler yeni gündemler yaratabilir.

22:52'de Ay ve Venüs'ün kucaklaşması sayesinde üzerimizde daha mutlu, sevecen, barışçıl enerjiler aktif hale gelebilir. Aşk ve dostluk ilişkilerinde yapıcı bir etkisi vardır. Güzelliklerle uğraşmak ve eğlenmek, keyif yapmak tabii yemek, içmek adına harika bir saat. İstediğimiz bazı konular uğraşmadan önümüze düşebilir. İyi başlangıçlar adına oldukça olumlu.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder