17 Nisan 2015 Cuma

17 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu Koç burcunda ilerleyecek; bu transiti ile malum Uranüs ve Pluto arasındaki halen aktif olan kareyi de bir güzel çomak sokabilir. Enerjimizin ve irademizin güçlü, kişiliğimizin inatçı olabileceği bir gün. Hareket, liderlik ve özgürlük günün ana başlıkları. Cesur olmak, kendimize güven duymak, aceleci davranmaya meyil göstermek ve en önemlisi denenmemiş herşeye ilgi duymak bugün mümkün.

06:29'da Ay ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı nedeniyle duygularımızı rahatlıkla kontrol altına alabilir ve bizleri etkilemesinden uzak kalabiliriz. Zorluklara göğüs gerebilmek, sabretme ve tahammül sınırlarımızın yükselmesi, kimseye ihtiyaç duymadan işlerimizi halledebilmek bu transitin özellikleri. Problemlerimiz ile ilgili olarak saygı duyduğumuz, olgun kişilerden fikir alabiliriz. Kalıcı, uzun soluklu işlere başlamak adına uygun bir görünüm.

06:54'te Pluto, 24 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketine başlıyor; bu konu ile ilgili yazımı http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/04/pluto-geri-hareketi-baslyor-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz.

16:05'te Ay ve Güney Ay Düğümü kavuşacaklar; bu saatlerde hayat yolumuzda engellendiğimizi, yavaşladığımızı,  bazı aksiliklerle karşılaştığımızı düşündüren bir görünüm. Eski arkadaşlar, eski olaylar gündeme tekrar gelebilir. Bazı konuların akıcı ilerleyemediğine şahit olabiliriz. Mümkün olduğu kadar karamsarlıktan uzaklaşıp, etkinin geçmesini bekleyebiliriz.

20:30'da Ay ve Jüpiter arasındaki üçgen açı sayesinde geleceğe daha iyimser ve olumlu bakmak, ileriye dönük planlar oluşturmak mümkün. Bir kaç saat önceki karamsarlık üzerimizden kalkabilir. Yabancı kültürler, eğitim, internet, hukuk, ikna gerektiren pazarlama gibi konularda rahatlıkla harekete geçilebilir. Yardımlaşmanın önemi bu akşam rahatlıkla hissedilebilir. Dini ve felsefi konularda sohbetler yapabiliriz. Fiziksel ve duygusal cömertlik göstermek, başkalarının rahatı için uğraşmak kendimizi iyi hissettirebilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder