5 Nisan 2015 Pazar

5 Nisan 2015 - Astrolozi


Gökyüzü enerjilerinin yoğun olduğu bir hafta sonu yaşamaktayız. Bu hafta bütünüyle Ay Tutulması etkisi altında olduğumuzdan, duygularımız yoğun çalışabilir; psikolojik aktiviteler, psişik gücümüz yüksek olacaktır. Dinlenmeye özen göstermemiz, bu yoğun etkilerle başetmemizi sağlayabilir; o yüzden hafta içi programımızı daha hafifletmek en uygunu olacaktır.

Ay güne boşlukta giriyor; haftanın son günü elimizde biriken işlere yoğunlaşmak adına uygun. Haftaya enerjik başlayabilmek adına günün, doğanın tadını çıkarmak en doğrusu olabilir. 09:20'de Merkür ve Kuzey Düğüm karşıtlığı tüm gün etkili; ileriye dönük ihtiyaçlarımızın farkına varabilmek adına uyandırıcı bir etki. Büyük düşünebilme, düşündüğümüzü, kafamızdakileri savunabilme, ifade edebilme gücü verebilir. Negatif yanı, kendimize duyacağımız aşırı güven, küstah etkiler verebilir. Doğru şeyler yapıyor olsak da, kendimizi beğenmişlikten kaçınmalıyız.

18:07'de Güneş ve Pluto arasındaki sert kare netlik kazanacak; önümüzdeki 3 - 4 gün etkisi devam edebilir. Bu süre içinde bize baskı yapmak isteyen güçlü kişileri kendimize mıknatıs gibi çekebiliriz. Bu aslında kendimizi test edici bir enerji verebilir. Buna göre hayatlarımızda radikal bir takım değişimler yapmak zorunda kalabiliriz. Bu durumda direnmek yerine, eski davranış ve düşünce biçinlerini bırakmak ve yaratıcı değişikliklere açık olmak en doğrusu olacaktır; zira direnmek hayatlarımızı daha zor hale getirebilir. Amirlerimizi, otorite figürlerini memnun etmemiz pek kolay olmayacaktır. Bizlerden beklentileri çok olabilir ve bizlere hesap sormaları mümkün olabilir. Bu transit ayrıca araçların çalışmaması, olayların ilerlememesi gibi durumlara da neden olabilir. Mekanik problemleri çözmek adına uğraşmamız gerekebilir. Bu enerji bize, düzgün gitmeyen ve onarılmayı bekleyen detayları göstermek adına bir kaç gün çalışacaktır.

22:04'te Ay'ın Akrep burcuna geçişi ile birlikte, daha derin düşünebilme, sezgilerimizi kuvvetli kullanabilme ve hayatı olduğundan ciddiye alabilme mümkün. Muazzam bir dayanma gücü ile birlikte problemlere iradeli ve güçlü yaklaşımlar sergileyebiliriz. İnatçı ve azimli yanımız ortaya çıkabilir. Etrafımızdakilerden beklentilerimiz yoğunlaşabilir. İnsanların zayıf ya da güçlü yanlarını da kolayca algılayabiliriz; bu onları kendi çıkarlarımız doğrultusunda kullanmak istememize neden olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder