13 Nisan 2015 Pazartesi

13 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününe Kova burcunda ilerleyerek giriyor; dahiyane fikirler, alışılmışın dışında davranışlar, duygusal hallerden biraz sıyrılmak ve olaylara mantık çerçevesinden bakmak, en önemlisi grup çalışmalarına ağırlık vermek bugünün öne çıkabilecek başlıkları. Bilim, teknoloji, sosyal konular, matematik, astroloji, astronomi, intertet ilgi alanlarımızı oluşturabilir. Bizlerle aynı fikirde olan kişilerle bir arada olmaya özen gösterebiliriz. Aşırı duygusal durumlarda kendimizi biraz geriye çekmek, soğuk davranışlar sergilemek de mümkün..

03:58'de Ay ve Satürn arasındaki ılımlı etkileşim, saati nedeniyle de kendimizle baş başa kalmak, derin düşüncelere dalmak, ağır ve sakin bir hal takınmak adına etkili. Aklımızı yoran konular ve önümüze düşen konular bize bu saatlerde hep ciddi gelebilir. Görev ve sorumlukların farkında olmak, duygusal ihtiyaçlarımızı dengelemek ve diğer zamanlara göre daha iradeli ve dikkatli olmak mümkün olabilir.

12:43'de Ay ve Mars arasında oluşacak kare açı nedeniyle öğle saatleri adeta gerginlik, alınganlık, münakaşa ve düşünmeden yapılacak davranışların sonucunda agresyonu yükseltmeye müsait bir transit. Bu tür olayları bir şey yapmasak bile üzerimize çekebiliriz. Kafamıza takıp dert ettiğimiz konular gerçekten üzülmeye değmeyen konular da olsa bunu bu transit sırasında farketmeyebiliriz. Dikkatsizlik sonucu ufak kazalara da açık olacağımızdan öğle saatlerinde dikkatli olmakta fayda var. Aşırı acelecilik, ataklık ve dikkatsizlik kritik davranışlara neden olabilir.

13:40'ta Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı sayesinde üzerimizdeki enerjiyi dengelemek mümkün olabilir. Daha olumlu ve iyimser görüş sergilemek, problemlere akılcı yaklaşımlar gösterebilmemize yarayacaktır. İleriye dönük planlar yapmak, adil davranabilmek, ileride önümüze çıkabilecek fırsatları da oluşturabilmemize yarayabilir.

18:14'te Ay ve Jüpiter karşı karşıya gelecekler; bu aşırı iyimserliğin, problemlerimizi küçümsememize neden olacağı yönünde bizi etkileyebilir. Aşırı iyimserlik, hayırsever ve yardım etmeye istek gibi dürtüler hissedebiliriz. Fakat bu tamamen bizlerin inisiyatifindeolmalı; zira işe mecburiyet karışabilir. Özgürlük duygusunu da besleyen bir transit olduğundan, yüklerden, sorumluluklardan, engellerden sıyrılmak baskın olacaktır. Mecburi görevler bizleri akşam üzeri saatlerinde fazlasıyla sıkabilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder