30 Nisan 2015 Perşembe

30 Nisan 2015 - Astrolozi


Arka arkaya gelen deprem haberleri, çığ, toprak kaymaları, deniz kazaları, yanardağ patlamaları derken tutulmalar kendilerini hatırlatma amacındalar.. Özellikle 29 derece Balık burcunda Scheat sabit yıldızı ile etkisini güçlendiren Güneş Tutulması, hem denizde hem karada hem da havada bir çok toplu ölüme neden oldu. 02:10'da Güneş ve Neptün ılımlı açısı netlik kazanacak. Bu transit olaylara ve insanlara yönelebileceğimiz yoğun bir enerji verir. Yardımlaşma ve duygu birliği oluşturmak adına harika bir etki. Kendimizi günlük uğraşlardan çekip sessizce tefekkür edebilme kolaylığı, meditasyon, dua, niyet ve şifa çalışmaları açısından manevi bir güç verecektir. Fiziksel olarak zayıflık hissedilebiliriz, çünkü enerji yoğunluğumuz maneviyat üzerine toplanacaktır. Umarım herkes bu gece ve gün boyu yoğun olarak hissedilebilecek olan bu enerjiyi olumlu kullanma fırsatı bulabilir.

Ay güne Başak burcunda ilerleyerek giriyor; çalışma, birileri için bir şeyer yapabilme, detaylar üzerinde yoğunlaşabilme açısından uygun bir görünüm. 15:23'te Ay ve Merkür arasındaki üçgen açı nedeniyle öğleden sonraki saatlerde iletişim trafiğimizde artış gözlemlenebilir. Duygularımız ve mantığımız arasındaki dengeyi koruyabiliriz ve kendimizi net olarak ifade edebilme şansı bulabiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 17:02'de Terazi burcuna geçene kadar açısız kalacak. Terazi etkisiyle karşılaşacağımız olaylara objektif ve politik yaklaşmamız mümkün olabilir; estetik değerlerimiz önem kazanabilir. Kendimizden önce karşımızdakilerin bakış açılarına önem vermek, adil olabilmek adına güzel bir transit.

23:33'te Ay ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim sayesinde gecenin ilerleyen saatlerinde kendimizle baş başa kalmayı, derin düşüncelere dalmayı istemek ve sakin bir hal takınmak mümkün. Önümüze gelen konuları ciddiyetle ele alabilir, görev ve sorumluluklarımızın öneminin farkında olabiliriz; duygusal ihtiyaçlarımızı rahatlıkla frenleyebiliriz.. Diğer zamanlara göre daha iradeli ve dikkatli davranışlar sergilememiz mümkün olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder