2 Nisan 2015 Perşembe

2 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Başak burcunda ilerleyecek; sistemli, titiz, analizci, detaycı özelliklerimiz öne çıkacaktır. Maddesel konularla ilgilenebilir, her şeyi listeyebilir, kontrol edebilir, ölçmeden adım atmak istemeyebiliriz. Genelde arka planda kalmaya ama tüm işleri halledebilecek kadar da işkolik tavırlar içinde olabiliriz.

04:41'de Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı, duygularımızda derinliğe, bazı konuları güçlü bir şekilde kafaya takmaya neden olabilir. Bu düşüncelerin uykunuzu kaçırmasına izin vermeden, mantık çerçevesi içinde kalmaya özen gösterelim.

05:50'de bir kaç gün etkisi sürecek olan Venüs ve Chiron arasındaki ılımlı görünüm ilişkilerimize merhem olabilecek türde. Bizi yoran, kafamıza takılan bazı ilişkisel problemler bu sürede çözülebilir, hatalarımızla yüzleşebiliriz. Çevremizdekilere fikirlerimizle destek olmak ya da onlardan destek bulmak, güvendiğimiz kişilere akıl danışmak adına çok uygun.

11:25'te Ay ve Chiron karşıtlığı ise bze rahatsız edici detayların kafamızı yorabileceğini söylemekte. Kendimizde düzeltmek istediğimiz hatalı yanlarımızı, tesbit edebilir ama pozitif yönde düzeltme çalışmalarında başarısız olabiliriz. Bilmek maalesef yapmak demek değil. En iyisi harekete geçmek adına biraz bekleyelim.

12:00'de Ay ve Venüs birbirlerine üçgen açı ile gülümseyecek; dostluk, arkadaşlık, aşk, meşk, yemek, içmek, keyif yapmak adına harika bir öğle zamanı. Gözümüz hep güzel olanı görmek isteyecektir; çevremizi, bulunduğumuz ortamı güzelleştirmek, kendimizde estetik uygulamalar yapmak, alışveriş için de olumlu. İlişkiler açısından da barışçıl etkilerinden yararlanabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız bitirecek. Günün diğer yarısında da Venüs'ün ılımlı havası hissedilir olacaktır. Keyfini sürmek gerek..

15:20'de, yarın akşama kadar enerjisini hissedebileceğimiz Merkür ve Satürn arasındaki üçgen açı netlik kazanacak; görüşmeler, toplantılar, kalıcı kararlar, eğitim, seyahat, yayıncılık, ticaret ve ulaşım ile ilgili tüm işlerimizde akıcı etkiler verebilir. Kalıcı işlere imza atmak, tabii önceden hazırlık olduğumuz konularda; karar vermek adına harika etkiler. Fikirlerde doğruluk, kritik yapabilme, pratik düşünebilme, bir konu üzerinde konsantre olabilme, avantajları görme ve değerlendirme adına oldukça pozitif. Zeka ve akıl kapasitemizi zorlayabiliriz. Yazı yazma, konuşabilme, öğretebilme, başkaları üzerinde saygın bir etki bırakabilme, tasarım ve disiplin, ciddiyet isteyen her konu ile ilgilenmek mümkün.

20:20'de yılın en hoş transitlerinden biri gerçekleşecek; Güneş ve Jüpiter üçgeni.. Her ne kadar Jüpiter geri harekette de olsa; bana göre bu büyük iyicilin adı yeter.. Genişlik, yücelik, devasa bir iyimserlik, iyilikler yönünde teşvik ana konuları. Uzak seyahatler, sevilen veya feyz alınan değerli kişilerle görüşme, bu kişilerden destek görebilme mümkün. Hayatlarımızın istediğimiz bölümlerinde eksiklik hissetmeden değişiklik yapabiliriz. Bu transit zihnimizi geliştirebilecek yeni aktiviteler için de kullanılmalı; felsefe, bilim, din veya ilgimizi çeken her hangi bir konuyu araştımak adına iyi bir süreç. Doğada vakit geçirmek, Cumartesi günü gerçekleşecek oldukça kuvvetli Ay Tutulması nedeniyle oluşabilecek duygusal dalgalanmada yardımcı olacaktır.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder