29 Nisan 2015 Çarşamba

29 Nisan 2015 - Astrolozi


07:31'de kesinleşecek olan Venüs ve Chiron arasındaki kare açının etkileri tüm güne yayılabilir. İlişkiler açısından şimdiye kadar farketmediğimiz bazı detaylar gözümüze batacağından karşımızdakilerin eksikliklerini söz konusu yapabiliriz. Bu esnada kendimizdeki yanlışlıklar ise hiç farkedilmeyecektir. Venüs'ün ayrıca para yani madde ile de ilişkisini düşünürsek, yanlış hamleler, hatalarımızdan ders almadan atılacak adımlar bizi üzebilir. Objektif olmaya önem vermeli, konuları tüm tarafları ile ele almaya gün boyu özen göstermemiz gerekmekte.

Ay, tüm gün Başak burcunda kalacak; eleştirel ve detaylar yüzünden ana resmi kaçırabilecek yanımız bizi amaçlarımmız yolunda sekteye uğratabilir. Ivır zıvır titizlik gerektiren işleri bitirebilmek, çevremizdekilerin yapmaktan kaçtığı günlük detaylarla ilgilenmek, birileri için yararlı olabilmek bugün bizi gereğinden fazla meşgul edebilir. Üstleneceğimiz bu işkolik rol, gün sonunda da yorgunluktan yakınmamıza neden olabilir. 11:38'de Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı, sezgilerimizin güçlü çalışmasına yardım edecektir. Araştırma ve konsantrasyon gerektiren konular tam da bu saatlerde halledilebilecek işler olabilir. Dikkat etmemiz gereken nokta ise bir fikri kafaya takıp onun esiri olmak ve gerekli diğer önemli konuları atlamak olabilir, dikkat.

21:14'te Ay ve Chiron karşıtlığı birçok detay yüzünden yakınmamıza neden olabilir. Hayatımızdaki eksiklikler akşam saatlerinde gözümüze daha fazla batabilir. Ama çuvaldızı kendimize batırmak oldukça zor görüneceğinden, ağırlıklarımız nedeniyle çevremizdekileri suçlar duruma gelebiliriz. 22:37'de gerçekleşecek Ay ve Venüs karesi de bu duygusal durumu besleyici nitelikte. İlişkilerimizde ısrarcılık ve karşımızdakilerin ne düşündüğünü önemsemeden fikirlerimizi savunmak adına yapmacık davranışlar, her şeyi kendimize yontma tarzında davranışlar içinde olabiliriz. Farklı bir duygusallık vereceğinden her hangi bir sebebe bağlı olmadan yeme içme ve alış veriş dürtüsü artabilir. Bu tarz istekleri disipline etmek zor olacaktır.

23:21'de Ay ve Mars arasındaki üçgen açı cesaretin ve özgüvenin de bu konulara bağlı olarak artmasına neden olabilir. Fiziki enerjimşizde yoğunlaşabilir. Grup liderliği yapmak, ataklık gerektiren konularda hemen fiile geçmek adına telaş hissetmek, düşüncesizce adımlarda sonradan üzülmemize neden olabilir. Uzun çalışma gerektirecek işlerde gerçekten istekli ve hazır olup olmadığımızı iyi analiz etmek, fayda getirecektir.

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder