19 Nisan 2015 Pazar

19 Nisan 2015 - Astrolozi


Haftanın son gününe boşlukta giren Ay, 00:31'de Boğa burcuna geçiş yapacak. Birkaç gündür hanerlerdeki patlamalar, kayıplar, Dışişlerin'de ölümler derken neyse ki öncü burç olan Koç burcundaki seyahatini Ay bitirdi. Boğa burcu ile sakinlik, sabır ve istikrar öne çıkabilir. Hayatın keyif verici yanları daha fazla dikkatimizi bugün çekebilir; maddi değerlere, sanata daha fazla önem verebiliriz.

Gün boyunca hayaller, yaratıcılık, transitlerin de etkisiyle üzerimizde etkili olacak gibi. 10:12'deki Merkür ve Meptün arasındaki ılımlı görünüm sözlerimizde, iletişim şeklimizde romantizmin ve duyguların öne çıkacağına işaret. Gizemli fikirler, güç durumları kolaylıkla çözebilime becerisi, soyut zeka, derinliği görebilme ve bildiğimizden emin olma etkisiyle, inatlaşma verebilir. Araştırma isteyen konular, kendi hayatımızda bir sondaj yapmak iyi sonuçlar verebilir.

13:29'da Venüs ve Neptün arasındaki sert kare sinsi sinsi kendimize duyduğumuz güvene gölge düşürebilir ve sosyal konularda, arkadaşlıklarda, bilhassa duygusal ilişkilerde hassas dengeleri bozabilir ve sorun yaratabilir. Hayal kırıklıkları öne çıkacaktır. Duygusal incinme, çabuk darılma, alınganlık yükselebilir Bunun yanında platonik duygular da yaratabilir ve erişemeyeceğimiz kişilere karşı ilgi duyabiliriz. Kaybetmekten korktuğumuz, kendimize güvenmediğimiz için duygularımızı açamayabiliriz.  Duygusal konularda dikkatli olmak ve olumsuz düşünmemeye çalışmak sorunları çözebilir; unutmayın bugün ve yarın etkili. Özellikle bugün 15:21'de Ay'ın da Neptün ile oluşacak ılımlı görünümüz aşırı hayalperestliğe neden olabilir; gerçekleri görmekte zorlanabiliriz. Öğleden sonra yediklerimize içtiklerimize lütfen dikkat edelim, alkol ve ilaç alımı, alerjik reaksiyonlar problem yaratabilir.

16:11'de Ay ve Merkür kavuşumu sayesinde zaten akıl ve mantık, ruh halimizin de etkisine girecek gibi görünmekte. Bunun sonucu o anki şartlara göre olumlu ya da olumsuz olabilir; bu nedenle önemli kararlar almak adına hiç uygun bir transit değildir. Ancak hislerimizi dile dökmek diğer zamanlara göre kolaylaşabilir ve içimizi anlatmak isteyebiliriz.

21:31'de Ay ve Jüpiter karesi nedeniyle süregelen problemleri aşırı kibirden ve özgüvenden dolayı küçümsememiz ve yok olduklarını farzetmemiz mümkün. Ancak bu etki geçince onlarla baş başa kalabiliriz. Kendimizi dev aynasında göreceğimizden kendimizi beğenmişlik yapmak çevremizde olumsuz etkiler yapabilir, dikkat; malum iyimserliğin bile aşırısının sorun yaratması mümkün.

23:38'de Ay, bu kez de Mars ile kavuşacak; geceyarısına doğru üzerimizde agresyon etkili olabilir. Öfkelenmemiz kolaylaşabilir ve bu öfkeyi bastırmak zor olacaktır. Vücudumuzdaki potansiyel rahatsızlıklar kendini belli edebilir ve kendimizi hasta hissedebiliriz. Plansız davranışlar aşırı cesaret sonradan pişmanlık yaratabilir. Mümkünse kendimizi zorlamamaya ve dinlenmeye özen gösterelim.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder