18 Nisan 2015 Cumartesi

18 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu Koç burcunda bugün.. 21:57'de Güneş ile kucak kucağa olacaklar. Bu konu ile ilgili detaylı bilgileri http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/04/koc-yeniay-18-nisan-2015-astrolozi.html adresindeki yazımda bulabilirsiniz.

Koç burcu Bahar mevsiminin başlangıcını temsil etmekte; bu Yeniay ise bana göre gerçek baharın habercisi.. Hızlı gelişmelere şahit olabiliriz, bharın enerjisini taa içimizde hissederek başlangıçlar, değişimler yaratmak isteyebiliriz. Bazen bu duygular ipini koparmış gibi düşüncesizce hareketlere neden olabilir. Kendimizi dışarıya atmak, havayı, uyanan doğayı hissetmek umarıszca arzulanabilir. Yepyeni başlangıç enerjileri her yanımızı sarabilir. Bu bazen düşüncesiz hareket etmemize hatta maymun iştahlığa neden olabilir. Seçimlerimiz ile ilgili olarak net kararlar vermeli ve her önümüze spontane gelecek durumlara dalmayalım. Emin olduğunuz konularda adım atmak, başlangıçlar yapmak adına oldukça uygun bir Yeniay; önümüzdeki 15 gün gelişmelere şahit olacağız. Ama bir de hazırlıksız yakalandığımız, üzerinde net kararlar vermeye vakit bulamadığımız durumlarda, 15 gün sonra 4 Mayıs'taki Dolunay etkisiyle üzülebiliriz. Enerjimizi de dengeli kullanmay, kendimizi aşırı yormamaya dikkat edelim; hastalıklara, kazalara olanak verebilecek etkiler var. Bu konularda dikkatli olduğumuz takdirde, kollarımızı yeni başlangıçlara rahatlıkla açabiliriz. Baharımız kutlu olsunn..

"Kimi zaman bir bahar mevsimi gibidir hayat.
Tatlı bir meltem misali, hafif hafif eser sana doğru. Yavaşça çeker alır üzerindeki bütün olumsuz duyguları. Sıcaklığını hem bedeninde, hem de yüreğinde hissedersin. İşte o zamanlar; sabahları yataktan keyifle uyanır, aynadaki dostuna tatlı, tatlı gülümsersin. Duşta, o en çok sevdiğin şarkı dolanır diline. Sokakta hiç tanımadığın insanlara bile bakarak sevgiyle gülümsersin. Gittiğin her yere senden önce, o göz alıcı ışığın, o mutluluk yüklü enerjin girer. Kimbilir kaç kişinin gününü, sıcacık gülümsemenle, ya da ufak, samimi bir dokunuşla bir anda değiştirirsin..." Alıntı


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder