28 Nisan 2015 Salı

28 Nisan 2015 - Astrolozi


Güne boşlukta giriş yapan Ay, 04:07'de Başak burcuna adım atacak.. Tavırlarımız daha pratik, daha maddesel, bir o kadar objektif, analizci ve detaylara önem veren bir şekil alabilir. Serinkanlı ve olgun görünüm sergilemek, attığımız her adımda belli bir sistemi takip etmek, her türlü sıkıcı işle baş etmeyi bilmek ve etrafımızdakilere yardımcı olabilmek önem kazanabilir. Her şeyi listeleyebilir, bir kaç kez kontrol edebilir ve feci bir işkolik haline dönebiliriz.

10:16'da Mars ve Chiron arasında ılımlı bir etkileşim gerçekleşiyor; gün boyu etkisini hissedebiliriz. Kendimizi doğru bildiklerimiz uğruna ortaya rahatlıkla koyabileceğimiz bu yönde cesaret gösterebileceğimiz bir transit. İhtiyacı olanlara yardım edebilir, önsezilerimizi güçlü bir şekilde kullanabiliriz. Bazı hastalıklar adına iyileştirici etkisinden bahsedilebilir; ancak bunun yanında kaslarımızı gevşetici egzersizlerin de yararını görebiliriz.

10:59'da Ay ve Satürn arasındaki kare açı nedeniyle karamsar ve negatif duygularımız ağır basabilir. Yalnızlık sevilmeme, ilgi görememe gibi düşünceler yoğunlaşabilir. Bu durum ilişkilerimizde sorunlara da neden olabileceğinden mümkünse önemli görüşmeleri bu saatlere denk getirmemekte fayda var. Mümkün olduğu kadar enerjimizi düşürmemeye dikkat edelim.

20:36'da Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı tüm ilişkiler adına daha olumlu bir transit; özellikle grup aktiviteleri, iş, eğlence açısından olumlu etkilere sahip. Kendimizi daha rahat, olumlu ve samimi bir şekilde ifade edebilme şansı yakalayabiliriz. Karşı cinsle ilgili olarak ilişkilerimizde bazı gelişmeler yaşanabilir.

22:59'da Ay'ın Neptün ile yapacağı karşıt açı sebebiyle geceyarısına doğru duygusal dünyamız karışabilir, aşırı hassaslığımız, belirsiz hissedişler bizleri yorabilir. Netlik beklediğiniz konularda belirsizlik hakim olacaktır. Aşırı süphecilik ve endişe yoğunlaşabilir. Basit bir düşünce bile cesaret kırıcı olarak negatif düşünceleri besleyebilir; özellikle alkol ya da ilaç alımında aşırıya kaçmamak önemlidir. Bazı gıdalar da alerjik reaksiyonlara neden olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder