27 Nisan 2015 Pazartesi

27 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününde tümüyle Aslan burcunda kalacak; cesaretimiz, kendimize güvenimiz, duygusallığımız ve tabii etrafımızı kontrol etme dürtümüz günümüzün öne çıkabilecek ana başlıkları diyebiliriz. Çevremizde çelişkiye neden olabilecek kişileri bugün görmezden gelmeye çalışmamız mümkün olacaktır. İşler yolunda ise, huzurumuz yüzümüzden okunabilir ancak eğer ki işler tersine döndüyse kontrolü çabucak kaybedebiliriz. Aşırı cesaret veya rahatlık gün içinde çizmeyi aşmamıza ve sorun yaşamamıza neden olabilir, dikkat.

00:31'de Venüs ve Uranüs arasında ılımlı bir görünüm gerçekleşiyor; gün boyu etkili. Özellikle 03:06'da Ay'ın Uranüs ile üçgen ve 03:21'de de Venüs ile olumlu bir etkileşim içinde olması bu açıyı biraz daha pekiştirir nitelikte olacak gibi. Kendimizi modernleştirmek, dünyamızı genişletmek isteyeceğimiz sosyal yaşamımızın, ev ve ailemizin önüne geçebileceği bir gün diyebiliriz. Eski olan her şeyi değiştirmek, güzelleştirmek isteyebiliriz. En başta amaç kendimizi yenilemektir. Modern dünyayı tanımak, kendimizi ona uyumlamak önemli bir ideal haline gelebilir. Her konuda yeni bir şeyler öğrenmek için istekli ve hazır olabiliriz. Çeşitli sürpriz rastlantılar yeni ve farklı kişilerle tanışmamıza, arkadaşlıklara ya da sürpriz bir aşka vesile olabilir. Süre gelen ilişkilerde ise değişim ya da özgürlük ihtiyacı doğabilir. Hesapta olmayan maddi kazançlar ya da tabii kayıplar da bu transitin etkileri arasında sayılabilir.

06:33'te Ay ve Mars arasında oluşacak kare açı nedeniyle sabah erken saatlerinde pimiz çekilmiş bomba misali gne başlayabiliriz; adeta kavga gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa saatleri diyebiliriz. Tabii dikkatli olmazsak, ufak tefek kazalara da açık olabiliriz. Dert ettiğimiz şeyler gerçekten üzülmeye değer şeyler olmasa da bunu görebilmek bu saatlerde zor olabilir. Acelecilik, ataklık ve aşırı cesaret, kritik davranışlara zemin hazırlayabilir.

17:12'de Ay ve Merkür arasındaki kare açı nedeniyle ilişkiler açsından kritik anlar yaşayabiliriz. Hislerimiz ve duygularımız, mantığımızın esiri olacağından konuşmalarımız, iletişim şeklimiz sertleşebilir. Mümkünse problemimiz olan kişilerle bu saatlerde iletişim içinde olmayın. Olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların üzerinde durmamaya çalışmak en doğrusu olabilir. Bu açının ardından Ay boşluğa giriyor ve günü açısız ilerleyerek bitirecek. Son açısı Merkür ile olduğundan bu enerji akşam boyu etkili olabilir; dikkat.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder