16 Nisan 2015 Perşembe

16 Nisan 2015 - Astrolozi


Güne, Ay'ın Balık burcundaki seyahati ile giriyoruz; ara sıra tutabilecek inatçılığın dışında genelde iyi huylu, geçinilmesi kolay, romantik ve hayalperest davranışlar sergilememiz mümkün. Kendimize fazla güvenmeyeceğimizden etrafımızdakilerin söylediklerine de kolayca inanabililiriz. Utangaç duygular, gerçek yeteneklerimizi ortaya dökmemizi engelleyebilir.

00:36'da Ay ve Pluto arasındaki ılımlı görünüm, araştırma gerektiren tüm konularda bize yardımcı olabilir. Bir fikri kafaya takıp üzerinde uzun uzun çalışmak, araştırma yapmak, duygularımızı analiz etmek açısından oldukça olumlu. Tabii bu kafamıza takılan başlıklar uykumuzu da kaçırabilir..

07:07'de Ay ve Chiron kavuşacak; şifa çalışmaları açısından oldukça olumlu. Korkularımızla, eksikliklerimizle yüzleşme, bu noktaları kabul etme ve belki idealler belirleme açısından olumlu kullanılabilir. Çevremizde ihtiyacı olan birine de yardımcı olabilmek adına başarı verebilir; fikirlerimiz, görüşlerimiz arkadaşlarımızın işine yarayabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 23:59'da Koç burcuna geçene kadar açısız seyahat edecek. Gece yarısını bu etkiler sayesinde daha enerjik, hareketli, cesaretli ve kararlı karşılamamız mümkün. Gün içinde Ay boşlukta olacağından yeni adımlar atmak yerine, elimizdeki işlere yoğunlaşmak, süre gelen konularda çalışmak çok daha uygun olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder