9 Nisan 2015 Perşembe

9 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay akşam saatlerine kadar Yay burcunda ilerleyecek; sınırsız düşünceler, sınırsız iyimserlik, entellektüellik.. Değişik kültürlerle ve insanlarla tanışmak, eğitim, hukuk, internet, medya konuları ile ilgilenmek uzak seyahat planları yapmak adına çok uygun.. Hele ki yöneticisi Jüpiter de düz hareketine geçtiği için pembe gözlükleri takma zamanı diyebilirim.

00:37'de Ay ve Neptün arasındaki kare duygularla mantık arasında kargaşa yaratabilir. Bilinçaltımız, eski bakış açılarımız, önyargılar, şartlanmalar en önemlisi endişeler bize oyun oynayabilir. Mümkünse bu saatlerde elzem konularda karar vermemeye bakın; zira yanlış yönlendirici bir etki. Çevremize karşı hassasiyetimiz de tavan yapacağından suistimallere oldukça açık olabiliriz.

02:53'te Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki olumlu görünüm sayesinde ileriye dönük planlar yapmak mümkün olabilir. Hayat yolumuzdaki adımlarımızı iyimser bir hava ile programlayabiliriz; hiç belli olmaz belki bir gün bu planlar gerçek olabilir.

07:48'te Ay ve Jüpiter üçgeni etkin; geleceğe güvenle bakmak, hukuk, eğitim, yurt dışı, medya, internet ya da seyahat gibi konularda önemli adım atmak adına kullanılabilir bir transit. İyimserlik, problemleri görmezden gelmemize de neden olacaktır. Ayaklarımızı yerden kesmeden, planlarımızı uygulamaya sabah erken saatlerde geçebiliriz.

15:17'de Ay, Uranüs'e bir üçgen açı daha yapacak; değişim, rutin dışına çıkmak aklımızı başımızdan alabilir. Tatlı bir acelecilik, huzursuzluk verebilir; bir nevi içsel bir coşku. Her zaman yaptıklarımızın dışında bir şeylerle uğraşmak, yeni insanlarla tanışmak, grup aktivitelerine katılmak adına olukça uygun; bulunduğumuz ortamlarda bile değşiklik yapmak isteyebiliriz.

19:40'da Ay ve Merkür arasındaki üçgen ise erken akşam saatlerinde iletişim trafiğimizi hızlandırıcı bir etki verecektir. Görüşmeler, fikir alış verişleri, belki toplantılar, kararlar hatta imzalar gündeme gelebilir. Dedikoduya varabilecek sohbetler de kaçınılmaz olacaktır.

20:04'teki Ay ve Chiron arasındaki kare nedeniyle hatalı olduğumuz noktalar, içimizdeki yaralar gözümüze batabilir. Bizi içten rahatsız eden bu noktalar yüzünden çevremizdekileri de kırabiliriz. Her yeni başlayan an bizlere bu noktaları düzeltebilmek, tedavi edebilmek adına yeni bir fırsat doğurabilir; unutmamak ve karamsarlıktan uzak durmak gerek.

20:41'de Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı sonrasında Ay boşluğa girecek. Son açısı nedeniyle grup aktiviteleri, arkadaşlık, ilişkiler, iş, eğlence kısaca pek çok şey açısından oldukça olumlu bir gece bizi beklemekte. Kenidimizi fiziki ve psikolojik açıdan olumlu bir dengede hissedeceğiz. Böylece her konuda rahat ve olumlu davranışlar sergilememiz mümkün olacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder