6 Nisan 2015 Pazartesi

6 Nisan 2015 - Astrolozi


Yepyeni bir haftaya, Ay'ın Akrep'te ilerlemesi ile başlıyoruz. En zor durumlarda bile kontrolümüzü kolay kolay kaybetmeyebilir, düşmanlık ihtimallerinde, hayatımızı kolaylaştırabilecek doğal kalkanlarımızı kullanabiliriz. Tepkilerimizi ve düşündüklerimizi gün içinde ortaya dökmek istemeyeceğimizden, kendimize sakladığımız gizli dünyamıza dışarıdan birilerinin ulaşması zor olacaktır. Anlaşılması güç, gizemli davranışlar içinde olabilir, derin araştırma gerektiren konularla ilgilenebiliriz.

05:58'te Ay ve Mars karşıtlığı gerçekleşecek; uyumsuzluk enerjisi veren, zıt duygular arasında iki uca çekiştiren kısa süreli bir transit. Ama önemli problemler yaratabilir. Kolaylıkla sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar işlerin karışmasına, ufacık bir detayın kocaman sorunlar haline dönüşmesine neden olabilir. Fiziksel efor gerektiren tüm iişler için çok uygun. Haftaya, spor yaparak başlamak herkesin hayrına olabilir, unutmayalım.

15:04'te Ay ve Neptün arasında oluşacak üçgen açı gereçk dünyadan uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmemize neden olabilir. Doğru hissedişler için elverişli. Fantazilerle gerçekleri birbirinden ayırabiliriz. Özellikle sanatsal çalışmalar, manevi ve ruhani egzersizler, dualar, niyetler için çok olumlu. Etrafımızdakilere, iyi veya kötü ayrımı yapmadan yardım etmeyi isteyebiliriz; tabii bu durumdan faydalanmak isteyenlere karşı da dikkatli olunmalı.

16:25'te Merkür ve Jüpiter arasında kesinlik kazanacak üçgen açı tüm gün etkili olacak. Geniş ve yüksek akli görüş veren, iyimser ve yapıcı düşündüren bir transit. Özellikle sağlık açısından iyileştirici bir etki; sinir sistemimizi üzerinde olumlu etkileri var. Öğrenim, öğretim, bilgi alış verişleri, amaçlı konuşmalar, konferanslar, iş ilişkileri, her türlü iletişim, alıç veriş, ticaret, kısa veya uzun seyahatler, hukuksal konular, felsefe, din alanlarında oldukça yapıcı. Yabancılarla iş ilişkileri, yabancılarla tanışmak, değişik iş fırsatları yakalamak ve verilen emeklerin karşılığını yükselerek alma yolunda rahatlık ve kolaylık verebilir. Aile, arkadaş, yakın çevre, komşular, kardeşler ve yakın akrabalarla olan ilişkileri düzene koyma adına iyi bi fırsat. Hem pratik detayları kaçırmamak hem de geniş kapsamlı bakabilmek arasında iyi bir denge kurabiliriz.

22:42'de Ay ve Jüpiter arasındaki kare açı nedeniyle aşırı iyimserlik nedeniyle problemlerimizi küçümsemek, görmezden gelmek mümkün. Kendimizi herkesten farklı bir çizgide, daha üstün görmemiz kolaylaşacağından bilinçli olmasa da egosal davranışlarımız yoğunlaşabilir. Bunu kötüye kullanmadan, keyifli bir akşam geçirebiliriz; ama unutmayalım ki var olan sorunlar bu etki geçince yerinde duruyor olacak.

Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder