20 Nisan 2015 Pazartesi

20 Nisan 2015 - Astrolozi


Yeni haftaya Ay'ın Boğa burcundaki seyahati ile başlıyoruz; kendimizi daha sabırlı, iradeli, yumuşak ve ağırbaşlı hissetmemiz mümkün. Konfora olan düşkünlüğümüz, kendimize fiziksel ve de duygusal güven oluşturmak ileriye dönük planlarımız içinde yer alabilir.

02:06'da Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı duygusallığı derin hissetmemize neden olabilir. Bunun yanında kredi, borç, bütçe hesapları, miras konuları ile ilgili kafamızı eğer bu saatlerde ayakta isek, meşgul edebiliriz. Gizemler, sırlar, ölüm ötesi yaşam ile ilgili derin konular, uykumuzu kaçırabilir, dikkat.

07:44'te Venüs'ün Kuzey Ay Düğümü'ne yapacağı üçgen açı gün boyu etkili olacaktır. Sosyal ya da özel ilişkilerimiz, maddesel değerlerimiz ile ilgili olarak ileriye dönük kararlar vermek, daha iyimser planlar yapmak adına uygun kullanılabilir. Hayatımızda önem taşıyacak kararlar alınabilir. Gün içinde tanıştığımız kişiler olursa bir kenara not edelim; yaşamlarımızda önem arz edebilirler..

09:10'da Ay ve Chiron arasındaki olumlu etkileşim sayesinde hatalarımızdan ders alabilmemiz mümkün görünüyor; hangi konularda yanlışlarımız var, hep nerelerde zorlanıyoruz, kabul etmekte zorlandığımız eksikliklerimiz nedir.. Bu başlıklarda daha objektif olabilir ve yaralarımıza pansuman yapabiliriz. Bu şifacı enerjiyi çevremizdekilere de yardım ederek kullanabiliriz. İhtiyacı olan dostlarımıza yardımı esirgemeyelim; belki de bilmeden kendimize yardım ediyor olabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve gün boyu da açısız kalacak. Son açısının etkisi gün süresince devrede olacaktır. İç göslem yapmak epey işimize yarayabilir.

12:41'de Güneş, 22 Mayıs'a kadar kalmak üzere Boğa burcuna yerleşecek; tüm Boğa burçlarının doğumgünlerini şimdiden kutlamak isterim. Güneş'in bu transiti sırasında sahip olduğumuz soyut değerleri, maddi nesneleri değerlendirmek isteyebiliriz. İhtiyaçlarımıza yeterince cevap verip veremediğimizi başkalarına kanıtlama isteği yoğunlaşabilir. Sahip olunan değerler; örneğin kutlamalar yapmak, partiler vermek, hediyeler almak amacıyla kullanılabilir. Bu kendimiz için gurur kaynağı olabilir ve eğlenceli saatlere işaret eder. Aslında bunun bir başka anlamı da kendi hayatımızın yanı sıra başkalarını da kontrol altında tutma isteğidir. Kendi değer sistemimizi kabul ettirmek isteyebiliriz. Tabii bu hareketler aşırıya kaçarsa, itici hale de gelebilir. Sanki değerleri yaratan biz oluruz ve bunlar herkes tarafından kabul edilmelidir, gibi gibi. Olumlu olarak; ayakları yere sağlam basan, yavaş ama pratik, zevk sahibi ve konfor düşkünü, yapıcı ve dayanıklı davranışların yanı sıra, olumsuz olarak; inatçı, aşırı sahip olmaya düşkün, hantal, risk almaktan uzak, muhafazakar, kaynaklarını keyif için çar çur edebilen ve aşırı maddi davranışlar sergileyebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder