25 Nisan 2015 Cumartesi

26 Nisan - 2 Mayıs 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta başı yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da komşularınızla değişik aktiviteler organize etmek, kendinizi iletişim yoluyla yaratıcı ve alışılmışın dışında bir tarzda ifade etmek, değişik eğitim yolları ile ilgilenmek, teknolojik aletlere ilginizin artması gibi dürtüler öne çıkabilir. Maddi konularda enerjik uğraş gerektirecek çalışmalar içinde olabilirsiniz. Hafta ortası ise yakın ilişkilerinizde kimlik problemi yaşamanız, enerjinizi bu kişiler için boşa harcadığınızı düşünmeniz olası. Bazı yakın çevre ilişkileriniz için kritik bir iki gün geçirebilir ve bu konularda hataları tesbit etmede de sorun yaşayabilirsiniz; gizli düşmanlıklar veya dedikodular canınızı sıkabilir. Bazı iletişim problemleri, eğitim, ticari ya da ulaşımla ilgili sorunlar daha fazla göünüze batabilir. Parasal kazanımlarınızla ilgili olarak hafta ortası yaratıcılığınızı kullanmak veya sanatsal becerilerinizi konuşturmak adına uygun enerjiler mevcut; beklenmedik ufak fırsatlar karşınıza çıkabilir. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında ise geri harekette olacak. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile iletişim trafiğinizde artış görülebileceği gibi, ticaret, eğitim, kısa seyahatler, ulaşım, nakliye ya da yayıncılık konularında kararlar, görüşmeler, toplantılar söz konusu olabilir..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı beklenmedik gelir fırsatları oluşabileceği gibi, yaratıcılık gerektiren konularda çalışanlar adına kazanç söz konusu olabilir; ancak acelecilik sonradan sorun yaratabilir. Yoğun geçebilecek hafta başında arkadaş çevrenizden rahatlıkla destek görebilirsiniz, dostlarınızı sakinleşmeniz gereken durumlarda dinlemenizi öneririm. Belki de siz, arkadaşlarınıza cesaret verici yardımlarda bulunabilirsiniz. Hafta ortası dostlarınızla aranızda olan bazı problemler gözünüze daha fazla batabilir veya enerjinizi onlar için boşa harcıyormuş gibi düşünebilirsiniz. Bazıları ile aranızda maddi sorunlar çıkabilir. Aşırı hayalperestlik ve merhamet duyguları sizi suistimallere açık bir hale getirebilir; dikkatli olmakta fayda var. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında ise geri harekette olacak. Bu süreçte maddi konularda iletişim trafiğinizde artış görülebileceği gibi, gelirinizle ilgili eğitim seyahat programları gündeme gelebilir; ticari konular hareketlenebilir. Bazı kararlar, toplantılar, anlaşmalar, hatta başvurular söz konusu olabilir...

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı sosyal çevrenizdeki yeni gelişecek arkadaşlıklar, eğlenme arzunuz ya da kazanımlarınızla ilgili yeni idealleriniz, hayalleriniz sizi meşgul edebilir. Aşırı merhamet ya da iyimserlik göstermeniz kendinizi aldatmanıza neden olabilir. Kariyerinizde ve özellikle otorite figürleri ile ilişkinizde enerjinizi boşa harcadığınızı düşünmek, bu kişilerle ilişkilerinizdeki problemlerdeki hataları tesbit etmekte zorlanmak mümkün. Ümitsizliğe kapılmayın, daha gerçekçi olun; hatalarınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran tarihleri arasında ise geri harekette olacak. Bu süreçte iletişim trafiğinizde, kararlarınızda, seyahatlerinizde, eğitim ve aktivitelerinizde yoğunlaşma görülebilir. Bu dönemde önemli kararlar almak durumunda kalabilir, olaylara mantık çerçevesinden bakmak isteyebilirsiniz..
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta başı kariyerinizde ya da otorite figürleri ile ilişkinizde onay alma ihtiyacı, değişim yaratma arzunuz, ya da arkadaş çevrenizin görüşlerinden etkilenmeniz özellikle hafta arası yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet, pazarlama ve seyahat konularında kontrolünüz dışında gelişebilecek aksiliklerin sizi daha çok rahatsız etmesine neden olabilir. Enerjinizi boşa harcadığınızı düşünerek, hatalarınızı tesbit etmekte zorlanabilirsiniz. Olaylara daha gerçekçi yaklaşmak, daha net tesbitlere neden olabilir. Bu şekilde geçiştirilmiş konuları bile çözüme ulaştırabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte yanlız çalışmak, araştırma gerektiren konulara ağırlık vermek, psikolojik, ezoterik, okültik başlıklara yönelmek mümkün. Sanatsal alanda yoğunlaşabilir ve yazılı eserler ortaya koyabilirsiniz. Bu süreçte zihniniz aktif çalışacağından uykusuzluk sizi rahatsız edebilir; kronik rahatsızlıklar uyanabilir. Mümkün olduğu kadar gizlilik gerektiren konulardan ve dedikodudan uzak durmanızda fayda var..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı dost çevrenizin etkisiyle yurt dışı, eğitim, medya, internet, seyahat, din ya da felsefe konularında ani değişim yaratma arzunuz, ileriye dönük hedefleriniz ve bunlarla ilgili maddi destek bulma arzunuz, araştırmalarınız belki çevrenizden borç ya da kredi talebinde bulunmanız hafta arası masraflarınızın artmasına hatta enerjinizi boşa harcadığınızı düşünmenize neden olabilir. Aşırı hayalcilik, harcamaların artmasına neden olabilir. Daha gerçekçi olmaya ve her söylenene inanmamaya özen gösterin. Bu alanda hatalarınızı görmekte zorlanabilirsiniz. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte arkadaş çevrenizle olan iletişim trafiğinizde artış görülebilir, beraber kısa seyahatler, eğitim programları gündeme gelebilir. Fikirleriniz, düşünceleriniz arkadaşlarınız için önem arzedebilir. Keyifli ve hızlı gelişebilecek olaylar yaşayabilirsiniz..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı kariyerinizde ya da otorite figürleri ile ilişkinizde onaylanma belki de ödüllendirilme beklentilerinizin yükselmesi, kredi, borç, burs prim gibi başvurularınızla ilgili kabul edilme isteğiniz, ortaklaşa işlerinizde ve ikili ilişkilerinizde ileriye dönük hayalleriniz, bu konulardaki ısrarlarınız hafta ortası özellikle ikili ilişkilerinizde sorun çıkmasına neden olabilir. Boşa enerji harcadığınızı düşünebilir ve hatalarınızı farketmeyebilirsiniz; ilişkilerinizde kimlik problemi yaşamanız mümkün. Hayalperest düşüncelerden uzaklaşığ daha gerçekçi olmaya özen gösterin. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki İkizler burcuna geçecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte kariyerinizle ilgili konularda ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde iletişim trafiğinizde artış görülebilir; toplantılar, başvurular, imzalar, eğitim ya da seyahat programları oluşabilir. Kariyerinizde hızlı gelişebilecek olaylar yaşayabilirsiniz..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı ortağınızla ya da eşinizle alacağınız ani seyahat, eğitim kararları, yurt dışı bağlantılar, ileriye dönük planlarınızda değişim yaratma arzunuz ve aynı zamanda günlük işlerinizdeki yoğunluk, belki sağlık problemleri, bazı banka, vergi, sigorta işlemleri, hafta ortası çalışma hayatınızda aksiliklere neden olabilir. Aşırı iyimserlik ve hayalperest davranışlar, günlük hayatınızda aksiliklere neden olabilir. Enerjinizi boşa harcadığınızı düşünebilirsiniz. Sağlığınıza hafta arası özen gösterin. Yardımcılarınız, müşterilerinizle ilişkilerinizde hatalarınızı görmekte zorlanabilirsiniz; gerçekçi bakış açılarından uzaklaşmayın. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki İkizler burcuna geçecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, internet, medya, din ve felsefe konularında iletişim trafiğinizde artış görülebilir. Bu başlıklarda kararlar almak, görüşmeleri toplantılar organize etmek hatta belki imzalar atmak gündeme gelebilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı çalışma hayatınızda yürüttüğünüz projelerde onaylanma arzunuz, ek gelir elde edebilme, hızlı değişim yaratma arzunuz, yeni müşterilerden, yardımcılarınızdan beklentileriniz yüksek olabilir. Yaratıcılığınızı ortak işlerde göstermek adına uğraşlar içinde olabilirsiniz, yetenekleriniz ya da spekülatif girişimleriniz için fikir danışabilirsiniz. Ancak aşırı hayalperestlik bu alanda harcamalarınızın artmasına neden olacaktır. Gerçekçi olmaya ve hızlı karar almamaya özen gösterin. Çocuğunuz ya da sevgilinizle ilişkilerinizde ısrarcılık, inatlaşma görülebilir ve boşa enerji harcadığınızı düşünebilirsiniz. Hatalarınızı görmekte zorlanacaksınız. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka veya miras konularında iletişim trafiğinizde artış, kararlarınızda, toplantılarınızda hatta belki imzalarda hızlanma görülebilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı bazı ilişkilerde hızlı alınacak kararlar, riskli olabilecek anlaşmalar ve bunun yanında ev, aile veya gayrimenkul ile ilgili detaylar, günlük işler ya da müşterileriniz, kiracılarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Hafta ortası özellikle gayrimenkul ya da ailenizle ilgili olarak bazı anlaşmalarda boşa enerji harcadığınızı düşünebilirsiniz. Gerçekleri görmemekte direnmek, aşırı hayalperest olmak, hatalarınızı görmemenize neden olabilir. İkili ilişkilerinizde kimlik ve güven problemi yaşayabilirsiniz. Bu problemlerde tavsiye almaya ve objektif olmaya özen gösterin. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, taşınma ya da danışmanlık konularında iletişim trafiğinizde artış görülebilir; toplantılar, kısa seyahatler, eğitim programları organize edilebilir, kontratlar, anlaşmalar imzalanabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı ev, aile ya da gayrimenkul ile ilgili hızlı gelişmeler ve bunlarla ilgili günlük işlerin yoğunluğunu, aile büyüklerinizin sağlık konuları, yaratıcılığınızı iletişimde, yayıncılık işlerinde kullanma dürtünüz, çocuğunuzun eğitim konuları ya da sevgilinizle bir seyahat organizasyona gündeme gelebilecek konular. Hafta ortası günlük çalışma hayatınızda veya yardımcılarınız, müşterilerinizle ilişkilerinizde boşa enerji harcadığınızı düşünebilir, hatalarınızı görmekte problem yaşayabilirsiniz. Belki de detaylar sizi fazlaca yormuş olabilir; bu sağlık sorunlarına da hafta içi neden olabilir. Aşırı hayalperest olmak ana resmi, detaylar yüzünden kaçırmanıza neden olabilir; gerçekçi olmaya özen gösterin. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte çalışma hayatınızda, yardımcılarınız, iş arkadaşlarınız ya da müşterileriniz veya kiracılarınızla iletişim trafiğinizde artış görülecektir. Check up yaptırmak için de oldukça uygun bir dönem. Günlük hayatta kararlarınız, toplantılarınız, görüşmeleriniz hatta bazı başvurular ve imzalar çokça gündeme gelebilir..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başında lüks teknoloji merakınız, eğlence düşkünlüğünüz, çocuğunuz ya da sevgilinizle seyahat ya da eğitim organisazyonları, ev, gayrimenkul konularından gelir şansı gündeme gelebilecek konular. Hafta ortası ise riskli girişimler nedeniyle maddi zarara uğrayabilirsiniz. Bazı yatırımlarda belki alış verişlerde boşa enerji ve para harcadığınızı düşünebilir, pişman olabilirsiniz. Aşırı hayalci davranmak, duygusal davranışlar sizi zarara sokabilir. Gerçekçi olmaya özen gösterin. Aşk ilişkinizde kimlik problemi yaşayabilirsiniz; hatalarınızı farketmekte sorun yaşayabilirsiniz. Cuma günü Merkür 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; 19 Mayıs ve 11 Haziran arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte aşk hayatınızda, çocuklarla ilişkinizde, yetenekleriniz, hobileriniz ya da yaratıcılığınızla ilgili konularda iletişim trafiğinde artış görülecektir. Bu konularda kısa geziler, sanatsal akiviteler, eğitim programları, kararlar, toplantılar, görüşmeler çokça gündeme gelebilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı ev, aile, gayrimenkul konularından ani kazançlar elde edebilir, eviniz, aileniz ile ilgili alışverişler yapabilirsiniz; evinizi ve bulunduğunuz ortamı canlandırmak için harcama yapabilirsiniz. Yakın çevrenize yardım etmek için enerji harcayabilir, duygularınızı rahatlıkla iletişim tarzınıza aktarabilirsiniz. Kısa geziler, eğitim programları hafta başı gündeme gelebilir. Hafta ortası aile ilişkilerinizde kimlik problemleri yaşayabilirsiniz; hatta eviniz için boşa enerji harcadığınızı bile düşünebilirsiniz. Aşırı duygusal ve hayalperest olmak, beklentilerinizin karşılanmamasına neden olabilir. Gerçekçi olmazsanız siz de yaptığınız hataları görmekte zorluk çekebilirsiniz. Aile içindeki kadın figürlerinde bazı hastalıklar sizi üzebilir.. Cuma günü Merkür, 8 Temmuz'a kadar kalmak üzere, 4. evinizdeki İkizler burcuna geçecek; 19 Mayıs ve 11 Haziran tarihleri arasında da geri harekette olacak. Bu süreçte ev, aile ve gayrimenkul konularında iletişim trafiğinizde artış görülecektir. Kısa geziler, görüşmeler, gayrimenkul ile ilgili toplantılar, görüşmeler, kararlar hatta imzalar gündeme gelebilir. Aile içinde hızlı gelişmelere hazır olun.







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder