14 Nisan 2015 Salı

14 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, gece geç saatlere kadar Kova burcunda ilerleyecek; özgür düşünceye önem vermek bugün önemli. Entellektüel ve sosyal konular her zamankinden fazla ilgimizi çekebilir.  İlgi odağı olsak bile ulaşılmaz görünmek, insanlarla aramıza mesafe sokmak mümkün. Zihnimiz gün boyu yeni fikir ve kavramlarla oyunlar oynayabilir ve bazı durumlarda ortamdan uzaklaşmış görünebiliriz.  Diğerlerinin kaçırdığı noktaları yakalayabilme, olaylara farklı açılardan bakabilme, içgörü ve esinlere açık olma, bilim ve teknolojiye ilgi duyma, alışılmadık fikirlerimizi paylaşabilecek kişilerle bir arada bulunma bugün öne çıkabilecek ana başlıklar..

01:23'te oluşacak Ay ve Uranüs arasındaki ılımlı görünüm yukarıda bahsi geçen konuları daha fazla vurgulayabilir. Her zamanki gibi olmayan her şeye ilgi duyabiliriz. Duygusal olmak yerine mantık çerçevesinde olayları bakmak ve değişik olan her şeye ilgi duymak mümkün. Bunlar için olanak bulamasak bile gecenin bu saatinde hiç yoktan eşyaların yerini bile değiştirmek isteyebiliriz. Zihnimiz uykudan evvel oldukça aktif olacağa benzer..

13:32'de Ay ve Güneş arasındaki diğer olumlu etkileşim sayesinde, olayların kargaşası içinde olsak bile, duygulanmadan nötr kalabileceğiz. Yoğun ilişkiler arasında rahat bir nefes alma molası gibi. Duygularımızı kontrol ederek, bizi boğmalarına engel olabilir ve böylece dinginlikle olaylara konsantre olabiliriz. Arkadş ve grup ilişkileri ve liderlik rolünü üstlenmek açısından oldukça uygun bir öğle zamanı.

22:44'te Ay ve Merkür arasındaki ılımlı açı ile ise, gecenin ilerleyen saatlerinde sosyal ilişki ve iletişim temposu artabilir. Anlamlı konuşmalardan tutun da dedikodu türü lafazanlıklara müsait bir transit. Ay'ın ve de Merkür'ün, bulundukları burçlarda son derecelerde bulunmalarından ötürü çok da sevimli bir transit olmadığını söylemem gerek; mümkün olduğu kadar sözlerimizde sınırlarımızı aşmamaya özen gösterelim. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 23:11'de ise Balık burcuna geçiş yapacak. Daha yumuşak, sevgi, dolu, barışçıl, merhametli, yaratıcılığa ve yardımlaşmaya açık gelişmelere müsait bir süreci haber vermekte bu transit.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder