4 Nisan 2015 Cumartesi

5 Nisan - 11 Nisan Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta boyunca kariyer ve otorite figürleri ile ilişkileriniz konusunda zorlanabilirsiniz; ilerleyemediğinizi, engellendiğinizi düşünmeniz mümkün. İş değişimleri, aniden işten ayrılma, kariyerde hızlı rota değişimleri, kısacası başlangıçlar ya da bitişler söz konusu. Otorite tarafından üzerinizde baskı kurulabilir. Onaylanmasını beklediğiniz konularda sorunlar oluşabilir. Güçlü otorite figürleri size zorluk çıkarabilir. Hafta içi yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi kullanmak ve bu sorunlarla başedebilmek adına fikir üretmekte başarılı olabilirsiniz. Aşk ilişkileriniz ya da çocuklarınızla olan iletişiminizde yoğunluk olabilir. Kendinizi yaratıcı olarak ifade edebilecek; önemli kararlar alabileceksiniz. Cumartesi günü Venüs, 8 Mayıs'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkilerinizde yoğunluk oluşacaktır. Eğitim, kısa geziler, ulaşım, ticaret ve yayıncılık konularında maddi gelir imkanı doğabilir. Yazmaya, eğitim görmeye başlayabilir, kısa gezilerde keyifli zaman geçirebilirsiniz..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta boyunca kendinizi depresif veya psikoljik olarak huzursuz hissetmeniz, uykusuzluk çekmeniz mümkün. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, internet, din veya felsefe ile ilgili konularda kontrolünüz dışında gelişebilecek aksilikler bu alanlarda sizi rota değişimlerine zorlayabilir; üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Bazı dedikodular, gizli düşmanlıklar inandığınız konularda sizi şaşırtabilir. Seyahatlerinizde ya da eğitim programınızda, hukuksal işlerinizde sert hatlı durumlar oluşabilir. Bunun yanında, hafta içi evinizde daha fazla vakit geçirebilir, bırakmak istediğiniz kötü bir alışkanlığınızdan kurtulma planları uygulayabilirsiniz. Aile içinde bazı üzeri kapatılmış konular tekrar ele alınabilir. Cumartesi günü Venüs, 8 Mayıs'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; bu dönemde maddi gelirinizle ilgili olarak görüşmeler, toplantılar, bilgi alış verişleri, müracatlar oluşabilir. Parasal konulardaki ilişkilerinizde yoğunluk oluşabilir, yayıncılık, ticaret, el sanatları, eğitim konularından gelir elde edebilirsiniz.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta boyunca içinde bulunduğunuz sosyal çevrede bazı ihtiras, inat dolu problemler yaşanabilir. Arkadaşlarınızdan beklediğiniz maddi desteği bulamayabilirsiniz. Çekişmeler karşısında sorunlar yaşanabilir. Mümkün olduğu kadar maddi konularda işbirliği yapmayın. Ancak bunun yanında bazı dostlarınızla, eğitim, gezi programları düzenlemek, yayıncılık, ticaret gibi konularda fikirsel destekler bulabilirsiniz. Yakın çevrenizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Dedikoduya varacak sohbetler oluşabilir; tabii bu aktif günler harcamalarınızı da arttırabilir. Cumartesi günü Venüs, 8 Mayıs'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; bu süreçte estetik değerleriniz ve bu konulara olan ilginiz yoğunlaşabilir. Alış veriş, dürtünüz, kişisel güzelleşme merakınız artacaktır. Üzerinizde  romantik bir hava oluşacağından, aşk, meşk, dostluklar sizi daha fazla meşgul edebilir. Bu rehavet tembelliğe de yol açabilir, dikkat..
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta boyunca ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ya da evliliğinizde önemli problemlerle uğraşmak zorunda kalabilir, üzerinizde güç hissedebilirsiniz. Otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde fikir ayrılıkları, objektivite eksikliği sizi zorlayabilir. Bazı ilişkilerde kesin kopuşlar yaşanabilir. Ortak giriştiğiniz işlerde rota değişimleri ve anlaşmaların bozulması gibi durumlar oluşabilir. Hafta içi kariyerinizde maddi kazanç elde edebileceğiniz bazı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bazı bitişler yeni başlangıçlara neden olabilir. İşten ayrılma ve yenisi ile karşılaşma mümkün. Cumartesi günü Venüs, 8 Mayıs'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; bu süreçte yaratıcılık gerektiren konulardan yana şanslı olacaksınız. Yalnız çalışarak yürüttüğünüz işlerden gelir elde edebilirsiniz. Gizli şekeri olanlar bu süreçte dikkatli olmalı. Bazı gizli ilişkilere de zemni hazırlayabilecek bir transit olduğundan mümkün olduğu kadar dikkatli olmakta fayda var. Psikoloji, okültizm, ezoterizm, manevi çalışmalar gibi konular ilginizi çekebilir. Sosyal yardım projelerinde görev alabilirsiniz..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta boyunca günlük çalışma hayatınızda, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız veya müşterilerinizle ilişkilerinizde bazı aksiliklerle karşılaşmanız mümkün Yurt dışı, hukuk, seyahat, eğitim, medya, internet veya pazarlama gibi konularda, detaylar konusundaki problemler sizi rota değişimlerine sürükleyebilir. Pasaport işlemlerinde veya hukuksal bazı konularda sorunlar çıkabilir. Sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta içi bu sorunlarla ilgili olarak bazı kararlar almanız, görüşmeler yapmanız mümkün. İyimserlikle ve yardımlaşma sayesinde çözümler üretebilirsiniz. Cumartesi günü Venüs 11. evinizdeki İkizler burcuna geçecek; bu süreçte içinde bulunduğunuz sosyal çeve ile olan ilişkilerinizde yoğunluk oluşacaktır. Arkadaşlarınız sayesinde bir aşk ilişkisi yaşamanız, gelir elde edebileceğiniz bir konu ile karşılaşmanız mümkün. Eğlence dolu, keyifli bir sürece hazır olun; dedikodulardan uzak durmak şartı ile tabii..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta boyunca sevgiliniz veya çocuklarınızla ilişkilerinizde inat, hırs, içeren çekişmeler yaşanabilir, mümkünse uzak durun. Maddi olarak pek şanslı olmayacağınızdan, spekülatif risk içeren girişimlerde bulunmayın. Lüks tüketim merakı sizi maddi olarak zorlayabilir; kredi kartları ile boğuşmak durumunda kalabilirsiniz. Hafta içi yaratıcılık gerektiren konularda, psikoloji, ezoterizm, okültizm veya manevi konularla ilgili olarak araştırma gerektiren işlerde başarı sizden yana olacaktır; kendinizi psikolojik olarak kuvvetli hissedebilirsiniz. Özellikle sanat ile uğraşanlar için güzel bir görünüm. Yanlız çalışarak yürüteceğiniz çalışmalar adına uygun.. Bazı rehber rüyalar hafta arası size yol gösterebilir; sezgiselliğiniz yüksek. Cumartesi günü Venüs, 8 Mayıs'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki İkizler burcuna geçecek; bu süreçte yeni kariyer fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle kadın yöneticilerden destek alabilir, işinizle ilgili kısa gezilere, eğitim programlarına, toplantılara katılabilirsiniz. Kariyerinizden maddi kazanımlar elde edebilirsiniz.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta boyunca ev, aile, gayrimenkul konularında özellikle ikili ilişkiler yönünden zorluklar yaşamanız muhtemel, Gayrimenkulünüz ile ilgili bir anlaşmanın, sözleşmenin iptali söz konusu. Ev içinde eşinizle tartışmaktan kaçının. Hane ile ilgili olarak hukuksal desteğe ihtiyaç duyabilir, ani taşınma konuları ile karşılaşabilirsiniz. Hafta içi bu sorunlarla ilgili olarak sosyal arkadaş çevrenizden ihtiyacınız olan desteği bulabileceksiniz. Dostlarınız sizlere fikirleri ile yardımcı olabilirler; bir eş ya da ortak adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla ortak işlere girişebilirsiniz; avukatlık ya da danışmanlık yapan kişilerle bir arada olabilirsiniz. Cumartesi günü Venüs, 8 Mayıs'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki İkizler burcuna geçecek; bu süreçte, yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, din, felsefe, internet alanlarında maddi gelir elde etme, olumlu görüşmeler, toplantılar yapma imkanı bulabilirsiniz. Bazılarınız yabancı bir kişiyle ilişki yaşayabilir, pasaport başvurusu yapabilir, hukuksal başarı elde edebilir. Yabancı kültürlerle ve düşünce tarzları ile ilgilenmekten keyif alabilirsiniz; doğada vakit harcayabilirsiniz..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta boyunca, kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile olan diyaloglarınızda dikkatli olun. İletişim, seyahat, ulaşım, yayıncılık, eğitim ve ticari konularınızda detaylardaki terslikler yüzünden önemli zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Arabanızda ya da telefonunuzda arızalar meydana gelebilir; trafikte dikkatli olun. Çalışma ortamınızda ve günlük hayatınızda iletişimsel engellerle karşılaşabilir, arızalarla vakit harcayabilirsiniz. Yardımcılarınızla veya müşterilerinizle aranızda sorun oluşabilir, yürüttüğünüz bir projede problem yaşanabilir. Sağlık konularında da ani zorlanmalar meydana gelebileceğinden dikkatli olun. Hafta içi kariyerinizde, otorite figürleri tarafından desteklenebilir, yardım görebilirsiniz. Yaşadığınız bu problemler, amirlerinizin ya da büyüklerinizin yardımı ile aşılabilir; fikirleriniz, kararlarınız onay bulabilir. Bazı iş başvuruları da olumlu geçebilir. Cumartesi günü Venüs, 8 Mayıs'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; bu süreçte ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka veya miras konularında şanslısınız. Bu alanlarda başvurular yapabilir, süre giden işlerinizde olumlu sonuçlar alabilirsiniz; emeklilik işlemleri içinde oldukça olumlu. Bazılarınız için estetik amaçlı operasyonlar söz konusu olabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta boyunca eğlence hayatınız, sevgiliniz, çocuklarınız ve spekülatif, riskli girişimleriniz ile ilgili olarak önemli maddi harcamalar yapmanız mümkün. Parasal olarak pek şanslı olduğunuz söylenemez. Özellikle lüks tüketim ile ilgili olarak harcamalarınızı kısmakta fayda var. Sanatsal ya da yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa, maddi konularda ani bir rota değişimi söz konusu olabilir. Hafta içi, bu problemler ilgili olarak yurt dışı, hukuk, eğitim, pazarlama alanlarında çözümler bulabilirsiniz. Önemli bir ödeme yapsanız da bu tanınmanıza yardım edebilir. Çocuğunuzun eğitim konusu, sevgilinizle bir seyahat, eserlerinizi yurt dışına açma ya da hukuksal bir başarı gündeme gelebilir. Cumartesi günü Venüs, 8 Mayıs'a kadar kalmak üzere, 7. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; daha barışçıl ve romantik ortamlarda bulunabilirsiniz. Ortağınızla gelir getirebilecek bir işe girişebilir, eşinizle aşk tazeleyebilirsiniz. Evlilik ya da ortaklık teklifleri alınabilir. İlişkiler konusunda danışmanlık almak, anlaşmalardan, sözleşmelerden kar elde etmek mümkün.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta boyunca ev, aile, gayrimenkul alanlarında ani rota değişimleri, psikolojik baskı hissedebilirsiniz. Ailenizle aranızda güç içeren problemler oluşabilir; ev içindeki düzeninizi aniden değiştirmek isteyebilirsiniz. Aile içinde ilişkilerinizi, iletişiminizi dengede tutmaya özen gösterin. Gayrimenkul konularında güçlü, ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Hafta içi bu zorlanmalar, aiye üyelerinin desteği ile çözüm bulabilir. Maddi olarak gayrimenkulünüzden kar elde edebilir, ailenizden ya da ebeveyninizden parasal yardım alabilirsiniz. Sigorta, vergi, banka, miras, nafaka gibi işlemlerinizde akıcılık oluşabilir.. Cumartesi günü Venüs, 8 Mayıs'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki İkizler burcuna yerleşecek; bu süreçte kişisel bakım konuları ile ilgilenebilir, diyete başlayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda, müşterileriniz ve iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde olumlu bir hava oluşacaktır. Yeni birini işe alma, iş başvurusu yapma, yeni bir müşteri kazanma, bir evcil hayvan edinme gibi konular gündeme gelebilir. Günlük hayatınızda kadın figürlerinden yana şanslısınız. Yürüttüğünüz projelerde başarı şansınız yüksek olacaktır.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta boyunca yakın çevreniz aracılığı ile bazı dedikodular ve gizli düşmanlıklardan haber alabilir, iletişim, eğitim, seyahat, yayıncılık, onulaıulaşım konularında kontrolünüz dışı oluşabilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Dosyalarınız ya da telefonunuza dikkat edin, kaybolabilir. Yakın çevreniz, kardeşleriniz ya da komşularınız ile ilgili üzeri kapanmış konular ortaya çıkabilir. Konsantrasyon problemleri, uykusuzluk oluşabilir. Hafta içi bu problemlerinizle ilgili olarak ikili ilişkilerden, ortaklarınız, eşiniz ya da güveneceğiniz birinden fikir destekleri alabilirsiniz. Bir anlaşma, sözleşme gündeme gelebilir, imza atabilirsiniz.. Yakın çevreniz aracılığı ile bir eş ya da ortak adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Cumartesi günü Venüs, 8 Mayıs'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki İkizler burcuna geçecek; romantik duygularınız yoğunalaşabileceği gibi aşk duygusu sizi saracaktır. Sanatsal düzeyde yaratıcılığınız özellikle el sanatları ve yazarlıkla ilgili olarak yükseleceğinden maddi gelir imkanı doğabilir. ; bir hobiniz ile ilgili eğitim almaya karar verebilirsiniz. Bazılarınız bebek sürprizi ile sevinebilir. Yeni bir aşk ilişkisi gündeme gelebilir.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta boyunca dost çevreniz ve eğlence hayatınız nedeniyle harcamaların artması sizi zor duruma sokabilir. Mümkün olduğu kadar arkadaşlarınızla maddi konularda girişim yapmamaya bu hafta dikkat edin, zor durumda kalabilirsiniz. Maddi olarak, arkadaşlarınızdan dolayı üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz. Hafta içi yürüttüğünüz bir proje, müşterileriniz ya da yardımcılarınız aracılığı ile parasal olarak sevinebilir, görüşmeler, anlaşmalar yapabilirsiniz. Maddi gelir beklediğiniz bir konu ile ilgili olarak kısa seyahatler, eğitim programları gündeme gelebilir. Ancak bu konuda arkadaş desteği beklemeyin. Cumartesi günü Venüs, 8 Mayıs'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki İkizler burcuna geçiyor; bu süreçte evinizde keyifli vakit geçirmek, davetler organize etmek, eviniz ve aileniz için alış veriş yapmak hoşunuza gidebilir. Aile içinde keyfili sohbetler, problemli ilişkilerde düzelmeler söz konusu olabilir. Bir gayrimenkulünüz ile ilgili maddi kazanç elde etme imkanı söz konusu olabilir; anlaşmalar, sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Evinizi güzelleştirmek adına dokunuşlar yapmanız mümkün..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder