7 Nisan 2015 Salı

7 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, bugün de geç saatlere kadar Akrep burcunda ilerleyecek; inatçı, hırslı, iddiacı yanımız öne çıkabilir. Duygularımız, sezgilerimiz oldukça güçlü olacağından, başkalarının desteğini hak ettiğimize inanırsak, pire için yorgan yakabiliriz. Derin düşünceler, kuvvetli sezgiler, hayatı ciddiye alan tavırlar bize müthiş bir dayanma gücü verecektir.

04:23'te Ay ve Pluto arasındaki ılımlı görünüm, Akrep burcunun özelliklerini daga öne çıkarır nitelikte. Bir fikri kafaya takmak, uykumuzu kaçırabilir. O fikrin esiri olup, duygusal yanlışlar da yapılabilir; o yüzden dengeyi bozmamakta fayda var. Araştırma işleri için oldukça olumlu bir görünüm.

11:15'te ise Ay ve Chiron arasındaki üçgen açı sayesinde, kendimizde eksikliğini hissettiğimiz noktaların farkına varmak, üzerinde düşünmek adına uygun. Çevremizdekilere fikirlerimizle yardım edebilir, destek olabiliriz. Hatalarımızı anlamak, belki yeni yollar belirleyebilmek adına uygun kullanılabilir.

23:41'de Ay ve Venüs karşıtşığı nedeniyle, her istediğimizi kolayca elde edebilir tarzında düşüncelere kapılmamız mümkün. Karşımızdakilerin fikirlerine değer vermeden, kendi isteğimiz doğrultusunda hareket etmeye meyilli olabiliriz. Bu ilişkilerimizde dengesizlikler oluşturabilir. İsraf ve aşırılık da verebilecek bu transit, satın almadan, yemeye, içmeye veya konuşmaya kadar abartılara neden olabilir.

Dün gerçekleşen Güneş ve Uranüs kavuşumu ile Pazar günü netleşen Güneş ve Pluto karesi halen oldukça aktif. Bu hafta içi de etkisi devam edecek; ani başlangıçlar, ani davranışlar ileride pişmanlıklara neden olabilir. Oldukça önemli değişim ve dönüşüm açıları. Bu karenin etkisindekinin yanında bir de transit Mars, Çarşamba günü ülkemizin haritasındaki Güneş'e de karşıtlık yapacak. Bir kaç gün mümkünse kalabalık ortamlardan uzak durmaya, daha sakin ve sabırlı olmaya özen gösterelim. Bu yüksek enerjiyi agresyon olarak kullanmamak adına dengede olmaya ihtiyacımız olacak. Bizi şaşırtmaya devam eden durumlar oluşabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder