12 Nisan 2015 Pazar

12 Nisan 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe Oğlak burcunda ilerleyerek giriyor; sorumluluk ve görev dürtüsünü yükseltici bir görünüm. Duygularımızdan çok olaylara mantık çerçevesinden bakmak, ayağı yere basan, sağlamcı projeler peşinde olmak ve ciddi tavırlar takınmak mümkün.

02:13'te Ay ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde hatalı yanlarımızı, kendimizde yanlış gördüğümüz detayları kabullenişimiz kolaylaşabilir. Fikirlerimiz ile çevremizdekilerin problemlerine de akılcı önerilerle yaklaşabiliriz.

06:44'te Ay ve Güneş arasındaki sert kare nedeniyle duygusal tansiyonumuz yükselebilir. Erken uyanmak durumunda isek dışarıdan bile fark edilebilecek bu sert enerji ilişkilerimizde zorluklar çıkarabilir. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse krize dönüşebilir. Kendimizi haklı görmek ve bunda ısrarcı olmak kolaylaşacaktır.

11:14'te Ay ile Merkür arasında bir kare daha netlik kazanacak; bu enerji de sabah yükselen tansiyonu ilişkilere rahatlıkla geçirebilir. Hisler ve duygular, mantığın esiri olacağından iletişim şeklimiz sertleşebilir. Problemimiz olan kişilerle görüşmelerimizi bu saatlere denk getirmemeye özen göstermek uygun olacaktır. Bu süreçte duygusal ya da fiziksel rahatlama çalışmaları yapmak ve olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların üzerinde durmamak önemle tavsiye edilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 20:43'te Kova burcuna geçene kadar da açısız ilerleyecek. Akşam saatlerinde daha yaratıcı, özgür, kendimize özgü tarzda davranışlar içinde olabiliriz. Kurulu, rutin bir plana uymak yerine spontane aktiviteler hoşumuza gidebilir. Farklı olan herşey dikkatimizi daha çok çekebilir. Arkadaş grupları içinde bilimsel, entellektüel sohbetler adına da oldukça uyumlu.

20:22'de Mars ve Neptün arasındaki ılımlı görünüm netlik kazanacak; gün boyu etkisini hissedebiliriz. Çevremizdekilere karşı daha anlayışlı olabilmek, yardımlaşamaya istekli olmak, psikolojik olarak bize mutluluk verecektir. Yardım amaçlı grup aktivitelerine katılabilir ve böylece vicdanımızı rahatlatabiliriz. Hayatımız hakkında düşünmek adına uygun bir gün. Bizi mutsuz eden şeyleri görebilir ve bunları olumlu yönlere çevirme çabalarına girebiliriz; fiziki enerjimiz de bugün yüksek olabileceğinden sportif çalışmalar da yapılabilir.

23:07'de Ay ve Venüs arasındaki üçgen açı sebebiyle çevremizdekilerle aramızda hoş ve barışçıl duyguların uçuştuğuna şahit olabilir, arkadaşlarımızla, dostlarımızla keyifli saatler geçirebiliriz. Mutluluğun kolayca filizlenebileceği bir gece. Aşk ilişkileri, kolaylıkla oluşan duygu akışı nedeniyle dostluklarda sağlamlaşma, koruyuculuk ve annelik gibi içgüdüsel hislerde artış bu transitin ana başlıkları. Gözümüz güzeli arayacağından çevremizi güzelleştirme adına bulunduğumuz ortamlarda ufak estetik dokunuzşlar yapabiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder