1 Kasım 2015 Pazar

1 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Yengeç burcunda; Atatürk'ün bize kazandırdığı en önemli hakkımız, seçme hakkımızı özgür irademizle kullanabileceğimiz bir güne uyanacağız. Onun reformları sayesinde yöneticilerimizi özgürce seçebilmemiz için gün içinde oy kullanacağız.. Üşenmeyelim, boş vermeyelim ve lütfen ertelemeyelim. Yengeç burcu özellikleri dahilinde olan vatani, milli duyguların önde olması oldukça möanidar bugün.. Aile, ev, millet başlıkları gün içindeki konuların ana başlıklarını oluşturacak. Çevremizdekileri koruyup, kollamak, duygusal güvende hissedebilmek adına harekete geçmek mümkün.

02:42'de Ay ve Güneş arasında oluşacak üçgen açı ile, duygularımız ve mantığımız arasında denge kurabilecek, liderlik özelliklerimizi rahatlıkla sergileyebileceğiz. İlişkiler açısından oldukça olumlu bu görünüm sayesinde hem fizik hem de psikolojik açıdan uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. 

11:53'te ise Ay ve Pluto karşıtlığı ve 19:52'de Ay ve Uransü karesi ile gün içinde Pluto ve Uranüs arasındaki öncü kare harekete geçebilir. Değişim, dönüşüm isteklerimiz adına güçlü bir motivasyon kaynağı olan bu açı, eğer hazırlıklarını yaptı isek, çalışkanlık gösterdi isek, plan ve projelerini detayları ile değerlendirdi isek, rahatlıkla adım atma gücü, kuvveti sağlayabilir. Ancak hazırlıksız spontane oluşabilecek girişimler sonradan telafisi olmayacak sonuçlara neden olabilir. Hedefler doğrultusunda iradeli ve kuvvetli hareket edebilmek bu etki altında kolay olabilir. Emir almak, sorumluluk ve görevlerden kurtulma isteği, rutin giden bir düzeni değiştirme arzusu bu etki altında yoğunlaşabilir.

18:17'de Ay ve Jüpiter arasında oluşacak olumlu görünüm sayesinde ise iyimserlik ve yardımlaşma duygularımızda artış oluşabilir. Hayatın farklı yönlerine eğilmek, grup aktivitelerine katılmak, destekleşim, pazarlama veya halkla ilişkiler gibi ikna gerektiren konularda rahat hareket edebiliriz.

19:04'te Ay ve Chiron arasında üçgen bir açı oluşacak; çevremizdekilerle fikir alış verişleri, fikir destekleri rahatlıkla oluşabilir. Hatalarımız, yaralarımız, eksikliklerimizle ilgili rahatça konuşabilir, duygusal olarak güvende hissedebilir, iyileşme sağlayabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder