30 Kasım 2015 Pazartesi

30 Kasım 2015 - Astrolozi


Ay haftanın ilk ancak Kasım ayının son gününe Yengeç burcunda ve boşlukta giriyor; 02:47'de ise Aslan burcuna ayak basacak.. Aslan etkisiyle olayları kontrol etme isteğimiz, yaşamın eğlenceli yanı, sanatsal aktiviteler daha öne çıkabilir. Cesaret ve özgüven isteyen konularda kendimizi daha öne atabiliriz. Sanki dünya sahnemizöiş gibi algılayabilir ve alkışlara ihtiyaç duyabiliriz. Eleştiri ise bugün kesinlikle bizlere göre değil..

02:15'te Güneş ve Satürn kavuşumu netleşecek; biliyorsunuz bu önemli açılar bir kaç gün etkili oluyor ki aynen bu transit de bugün ve yarın etkisini sürdürecek. Maalesef hoşlanmadığımız işleri yapmak durumunda kalabiliriz bu etki ile; şartlar bizi görev ve sorumluluklarımıza yönlendirecektir.  Aslında daha dikkatli, iradeli hareket edebilirsek başarı ve istikrar vaadeden bir etkileşim. Genelde yeni sorumluluklar getirdiği görülür ve geçmişte tamamlanmamış bir olayı hatırlatarak bitirmemize vesile olabilir. Her türlü organizasyon hazırlık ve plan yapmak adına mükemmel; ancak bu esnada gereğinden fazla disiplinli ve hükmedici bir hal alabiliriz, dikkat. Dünden beri etkisi süren Güneş - Neptün karesinin de etkisi üzerine binince fiziksel enerjimiz oldukça zayıf olacaktır. Yapmamız gereken işlere gerçekten fazla zaman harcamamız gerekebilir ve ayrıca bu etkiler bizleri biraz depresif hale sokabilir.  Bu arada insanlarla ilişki kurmak ise zor gelebilir; hatta kendimizi terkedişlim gibi hissetmemiz de gayet normal sayılabilir.

16:47'de Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı ile duygularımızı kontrol altına almak kolaylaşabilir ve ciddi konuları yapıcı bir şekilde ele alabiliriz. Güvendiğimiz kişilerden destek görmek, ciddi görüşmeler yapmak adına rahatlıkla harekete geçebiliriz. Kimseye ihtiyaç duymadan zorluklara göğüs germek adına kendimizi güçlü hissedebiliriz. 

17:54'te Ay ve Güneş arasında oluşacak üçgen açı ile kendimizi fiziksel ve psikolojik açıdan bir uyum içinde duyumsamamız olası. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence gibi pek çok şey için olumlu bir görünüm. Dışarıya yaydığımız olumlu enerjiler karşılığını bulabilir.

22:46'da Ay ve Mars arasında oluşacak ılımlı etkileşim ile başkaları ile çalışmak, liderlik rolünü üstlenmek daha kolaylaşacaktır. Özgüven ve cesaret, ataklık açısından oldukça pozitif bir transit. Görüşlerimizi etkili savunabilir ve geri adım atmak istemeyebiliriz. Amaçlarımızın ne olduğu, şimdiki durumumuz arasında net dengeler kurabilir, kararlar alabilir, harekete geçebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder