1 Aralık 2015 Salı

1 Aralık 2015 - Astrolozi


Yepyeni bir gün ve de yepyeni bir aya, Aslan burcu etkisi ile giriyoruz.. Liderlik becerilerimiz, kişiliğimizin gücü gün boyu öne çıkabilir. Etrafımızın bizi onaylayan kişilerle çevrili olmasın gururumuzu okşayacağı gibi, eleştirilerden mümkün olduğunca kaçmaya çalışabiliriz. Övgü ve iltifatlar en iyi yanlarımızın daha da belirginleşmesine yardım edebilir. Ayrıntılarla uğraşmak bizi sıkabilir; detaylarla başkalarının uğraşmasını tercih edebiliriz. Ama yine de etrafımızdakileri kontrol etmekten kendimizi alıkoyamayacağız.

09:39'da Ay ve Merkür, ardından da 10:27'de Ay ve Uranüs arasındaki üçgen açılar aslında 15:59'da netleşecek Merkür ve Uranüs arasındaki üçgen görünümü daha da hissedilir kılacak.. Bu etkileşim bugüne damgasını vuracaktır. Zihinsel uyanış, fiziksel canlılık vererek rutinden kurtarabilecek bir transit denebilir. Yaşamlara orijinallik, kalite ve heyecan katar. Yaratıcı düşünceler, bir oluşun püf noktasını kavrayış, telepatik özellikler artabilir. Kafamızda ard arda ampüller yanabilir. İletişime heyecan katar, konuşmak, tartışmak keyif verici olur. Parasal konularda, bilim, mistik gibi uğraşlarda beklenmedik haberler alınabilir, çalışmalar yapılabilir. Çevremizde olağanüstü verimli ve isabetli iletişimsel gelişmeler yaşayabiliriz. Yabancı, bilinmedik yeni mekanlar ilgimizi çekebilir. Öğretmenler, yazarlar, öğrenciler, konuşmacılar, bilimle uğraşanlar, araştırmacı ve bilgi arayıcıları için ilham verici bir görünüm.

18:00'de yukarıdaki görünümün hemen ardından yine tüm gün etkili olacak Merkür ve Chiron arasındaki kare açı kesinlik kazanıyor. Yoğun bir iletişim ve öğretme yeteneğine işaret edebilir. Kimse bizi dinlemiyor, verdiğimiz tavsiyelere kimse uymuyor gibi düşünceler için de olanak tanıyabilir. Ancak beynimizin sağ ve sol yanlarını harekete geçiren bu görünüm algı kapasitemizi de arttıracaktır. Sağlık konularımızda hareketlenme olabilir, iletişim artabilir. Önsezilerimizin artacağı am bunun yanında herşeyi mantık süzgecinden geçirmeye çalışacağımız bir gün. İçimizdeki rehberin sesine güvenmek oldukça fayda getirebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder