27 Aralık 2015 Pazar

27 Aralık 2015 - Astrolozi


Ay, Yengeç burcunda kalacak günün yarısında.. Aile, ev, vatan ile ilgili konuların yanı sıra duygusallığın ağır basacağı bir gün yarısı. 02:20'de Merkür ile karşıt pozisyonda olacak olan Ay, duygularımız ve mantığımız arasındaki dengede sorun çıkarabilir; tabii bu saatte ayakta olanlar için. Sudan bahane problemlerle ilişkilerde  pronlemler oluşabilir. İletişim açısından yoğunluklara da sebep olabilir; uyku kaçırıcı etkiler barındırmakta.

03:56'da Ay ve Kuzey Düğüm arasında netleşeşecek ılımlı etkileşim sayesinde yine uyumayanlar için geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak ileriye dönük hedefler belirlemek, hatta çevremizdekilerden bu yönde destek alabilmek mümkün olabilir. Farklı çözüm yolları oluşturmak ve iyimserlikle olayları ele almak açısından olumlu kullanabilecek bir transit.

04:57'de Ay ve Mars arasındaki kare açı agresyonu maalesef tetikleyebilir. Bir sebep olmaksızın sinirlenmeye hazır olabileceğimiz gibi olumlu olarak cesaret, ataklık, özgüven isteyen atılımlar da yapılabilir. Hemen ardından oluşacak 05:35'teki Venüs ile Ay üçgeni ise bu sert etkiyi silip süpürecektir; korkmayın. Ay, bu açının ardından 12:30'da Aslan burcuna geçene kadar boşlukta kalacağından, bu tatil sabahına Venüs etkisi çok yakışabilir. Uzun kahvaltılar yapmak, tembellik etmek, ilişkileri güçlendirmek ve çevremizi güzelleştirmek adına istek duyabiliriz. Davetler, organizasyonlar rahatlıkla planlanabilir.

12:30'da Ay'ın Aslan burcuna ayak basışı ile etrafımızdakileri kontrol etme isteğimiz yoğunlaşabilir. Bizi ilgilendirsin, ilgilendirmesin, olayların içine dalmak isteyebiliriz. Hayatın eğlenceli, çocuksu yanını görebilmek kolaylaşacaktır. Çocuklarla bir arada olmak, hobilerimizle uğraşmak, sanatsal aktiviteler yapmak ve tabii eğlenmek bugün mümkün görünmekte..

18:30'da Merkür ve Kuzey Düğüm arasında gün boyu etkili olacak üçgen açı ise yeni tanışmalara olanak tanıyacağı gibi iletişimimizde akıcılık, iyimserlik verebilir. Eğitim, tatil, yayıncılık, ulaşım, ticaret gibi alanlarda önemli başlangıçlar, kararlar adına olumlu. İleriye dönük hedefler belirlemek, projeler planlamak, titiz ve pratik olabilmek gün boyu mümkün görünmekte. Akılcı düşünceler, bize gelecek yolunu açacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder